Zpráva z Vyšehradu - Setkání v Srdcích

18.10.2010 18:47

Zdravíme všechny mužské a ženské kotvy a kotvičky :-). Včerejší setkání na Vyšehradu bylo naprosto úžasné!!! Děkujeme všem, kteří se zúčastnili a svojí přítomností a krásným naladěním přispěli k nádherné atmosféře. Také moc chválíme všechny, kteří se naprosto spontánně zapojili a pomohli nám vše doladit. (A tím myslíme nejen "pomocníky" v lidské podobě...) Ačkoli se původně ohlásilo asi padesát lidí, bylo nás celkem 102!!! Myslím, že se "propojení" všech skupin povedlo a doufám, že naše pozdravy, pusinky, lásku a objetí cítili i ti, kdož se zúčastnit nemohli.

Ráda bych napsala o setkání konkrétněji, ale ono bylo naprosto nepopsatelné. A možná opravdu není nutné vše úplně pojmenovat slovy - prostě se děly zázraky (andělé, duha, sluneční korona v podobě brány, nápisy a malby na nebi nebo prostě to úžasné "propojení"...). Těšíme se na fotografie. Pak vám je zde zprostředkujeme. Tuším, že nejvíc fotil Šaman Luděk (který nám celou dobu taky moc hezky pomáhal) a jeho fotky se jistě brzy objeví na stránkách www.cestakduze.webnode.cz (stránky Šamana a Světlušky). Určitě se na ně podívejte!!! Jé, už jsou tam: https://cestakduze.webnode.cz/fotogalerie/setkani-v-srdcich/ (většinu jsem dala i do Galerie).

Počasí vyšlo nádherně a vůbec se dařilo. A vtipné bylo, že z původního programu vyšel přesně dle plánu jediný bod - přestávka v 11:11 h!!! O to bylo myslím naše setkání hezčí - protože bylo naprosto spontánní.

Teď jen pár doplňků pro ty, co se nemohli zúčastnit.

1) Mantry - prováděli jsme venku v kruhu několik úžasných manter. Nejlepší byly asi ty dvě, které Jarka našla i na internetu - text i jejich melodii.

https://www.dornova-metoda.com/cd-ceske-mantry-prouzova.html, konkrétně to byly mantry:

       a) Napsali na nebe ze světa andělského,

          jsme všichni součástí světa jediného.

      (Tu jsme zpívali v momentě, kdy nám "nakreslili" kolem slunce koronu ve tvaru brány.)

       b) Archanděli Urieli spoj moje nebe se zemí 
           Archanděli Urieli ať znovu cítím kořeny
           Rudá růže ve mě rozkvétá
           strach jak Fénix vzhůru odlétá

        (A Uriel se opravdu "objevil" a Země se nám otevřela.)

2) Jedna "kotvička" (omlouvám se, zapomněla jsem tvé jméno) říkala, že cítí, že má být strážkyní, ale že ví, že při tom bude pracovat s hlasem. Strážce nesmí mluvit. Ona ale nechce zpívat, jen pracovat se zvukem - beze slov. To je naprosto vpořádku. Pokud vás intuice vede k něčemu podobnému, má to tak být.

3) Pražské skupiny (soukromá i Vyšehradská) se nakonec nejspíš propojí v jednu. Nově jí povede Zuzanka Princová (naprosto bezvadná ženská a řekla bych že i vyloženě organizační a improvizační typ). Kontakt na ní je v Seznamu Ukotvovacích Skupin. Za všechny zdravím Marušku Martu, která se tohoto úkolu bohužel už nemůže ujmout. Posílám jí lásku a objetí nás všech.

4) Dvě skupiny se tedy sloučily, ale zato vznikla nová - u Turnova - přidávám do seznamu. Vede jí Jan Boleslav a srdečně zve případné další zájemce. Bude se konat buď na Vyskeři nebo kopci Mužský!!! Co dodat? Hezké a symbolické :-).

5) Když jsem se 17. října ráno dívala na "very cool Google map", zjistila jsem, že na celém světě je v 57 zemích přesně 365 ukotvovacích skupin!!! Je možné, že se tento počet ještě změní, nicméně to číslo je velmi symbolické. V České a Slovenské republice je tedy 28 skupin. 26 skupin je v Čechách a na Moravě, 1 na Slovensku (zato velmi velkoryse pojatá - od Tatier k Dunaju - Janu a její skupinu opět chválím) a 1 v Glastonbury v Anglii. Takový počet skupin je srovnatelný s USA, Brazílií, Chille, Ruskem a Německem!!! Asi už se opakuji, ale není to náhoda!!!

6) Mudry. Původně vypadaly opravdu jakože si je jen tak vyzkoušíme, ale zjistili jsme, že je to moc užitečný "nástroj" a proto je doporučujeme. Jen ještě poznámka od Světlušky (to nám možná uteklo), že u 8. mudry v momentě, kdy vkládáme do srdce svá přání a přání všech ostatních, tak když se skříží obě ruce na hrudi, mají se spojit i oba palce. Levý je vespod a pravý na něm - je to symbolické - již neexistuje oddělení, vše je propojeno.

7) Neustále se "hlásí" o slovo písnička Imagine. Myslím, že to byl jeden z mnoha úžasných momentů včerejšího dne a že nás opravdu provází celým ukotováním.

8) Pokud se ještě někdo chcete přidat, dejte vědět.

9) Toto je 9. brána 11:11 - další dvě jsou chystané na rok 2011, tedy ten příští. Snad se opět sejdeme ve stejně hojném počtu (nebo ještě větším). Budou potřeba posily - na Ukotvování, na překládání a tak vůbec, takže pokud vás brána láká, ale teď se ještě necítíte, vaše příležitost ještě přijde!!!

 

Znovu opakuji, že budeme velmi rádi, když nám pošlete vaše příběhy a příhody, které se vážou k místům, která jste pro ukotvování zvolili a třeba i pro ty vaše/naše zázraky, které se zcela určitě dít budou!!!

 

S Láskou,

 

M(aruška), M(irka), M(ichael), J(arka) a celý Vyšehradský tým

Mirka - kráska v rudém, Maruška v černém s modrým šátkem, Michael v zadu v pravo v bílém a Jarka úplně vlevo