Září 2012 - Detoxikační měsíc s anděly a Doreen Virtue

01.10.2012 12:46

 

Ti, kteří se připojili na FB stránky Posvátného srdce měli možnost projít společně s námi celkovou či částečnou detoxikací – ať už šlo o očištění se od toxických látek ve svém těle či toxické myšlenky a energie. (Můžete se samozřejmě připojit i dodatečně, stačí kliknout na To se mi líbí a najít si příslušné album fotografií.) Doreen nám pod vedením andělů předávala typy na novou stravu, ale i na to, jak se vyrovnat s tím, co přišlo v důsledku této očisty. Některé věci samozřejmě již víme, ale bylo zajímavé si to znovu uvědomit a hlavně – byla to skvělá příležitost znovu se podívat na to, jakým způsobem se stravujeme, co již děláme automaticky a bez rozmyslu, ačkoli nám to již dávno neslouží nebo naopak škodí… Nejde o to zčistajasna přejít na něco nového a ani o to, abychom se vydali všichni jednou jedinou cestou. Jde o nový pohled, o celkové uvědomění a naprostou upřímnost k sobě samé (-mu)… Pro čtenáře webových stránek Posvátného Srdce přikládám alespoň text k poslednímu dni:

 

 

Detoxikační měsíc s anděly je u konce. Věříme, že jste se během něj mnohému naučili, že jste o sobě zjistili něco nového. Detoxikace není o dokonalosti, ale o po-kroku, o upřímnosti k sobě samé (mu), o tom – být si vědom, o otevření očí a u-vidění. Pokud jste tímto měsícem procházeli s námi, věříme, že se ještě více zlepšilo vaše spojení s vaším Vyšším Já a že mu budete naslouchat a necháte se dále vést. Že jste udělali důležitý krok na své duchovní cestě a že její součástí nyní bude i lepší péče o vaše fyzické tělo, protože to je zde na Zemi vaší součástí a může jí být ještě mnoho dalších let, ale také proto, že je nástrojem, který nám zprostředkovává Boží Hlas... Naslouchejme mu. Čím zdravější bude vaše tělo, tím lépe se vám bude kráčet a radovat ze života.

 

Dnes je úplněk. A naši předkové o úplňku vycházeli ven a vědomě propouštěli veškeré negativní emoce, myšlenky, energie… vše, co je štvalo. Žádali úplněk, aby od nich tyto věci odejmul. Úplněk má obrovskou moc – však se podívejte, jak působí i na oceán!

 

Spojte se se svým Vyšším Já – zavřete oči, otevřete své srdce a jednoduše řekněte: „Mé Vyšší Já, žádám, abych tě mohl (a) slyšet velmi jasně – co mi radíš, abych změnil (a) ve svém životě právě teď?“ – Odpověď k vám přijde v podobě myšlenky, vize, slov, pocitů nebo kombinací těchto věcí. A pokud nic neslyšíte (nevnímáte), pak to znamená, že máte zůstat ve stejném „kurzu“ (směru). Pokračovat cestou, kterou kráčíte. Někdy můžeme mít pocit jakéhosi „bloku“, když se snažíme slyšet anděly nebo své Vyšší Já – je to jako se vším, o co se snažíme PŘÍLIŠ tvrdě a usilovně. Pak to propusťme a relaxujme – ten „hlas“ hovoří stále a my jej jistě brzy uslyšíme. Může přijít v podobě znamení, snů, vzkazů a vy pak budete VĚDĚT.

 

Prosím nyní archanděla Michaela, aby byl s vámi, chránil vás a i nadále vás vedl jasně a s láskou, aby vám dodal odvahu a sílu dělat vždy správné věci, jít svou cestou, být živým příkladem toho, že tato cesta FUNGUJE – že můžete být v míru a integritě, být pravdiví a dodržet vždy slovo. Archanděli Michaeli, děkuji ti za to, že chráníš naší andělskou rodinu Pracovníků Světla a pomáháš nám všem, abychom měli odvahu, sílu a důvěru a mohli kráčet vpřed na naší misi – zprostředkování Boží vůle a míru na Zemi.

 

Mír s vámi, vašimi rodinami a mír Zemi.

 

Doreen

 

 

Originál video ke shlédnutí zde.

 

MK: A já vám děkuji, že jste se k nám připojili a přeji vám mnoho úspěchů na vaší další cestě. S Láskou, M.