Výňatek ze surfreportu na květen 2012 - Probuzení AN

31.05.2012 22:12

 

 

 

A'MUA ceremonie 20 - 21.dubna 2012, která se uskutečnila na Velikonočním ostrově nás nesmírně prohloubila a překonfigurovala. Opět nás spojila s těmi částmi nás, které se nemohly dřív projevit, ty části nás, které jsou hluboce spojené s energií AN a které čekaly  než plně začne Nové MUA (hlavní cyklus).

 

Od té doby co začalo A'MUA máme pocit, jakoby obrovský oheň spálil většinu toho co tam bylo předtím. Začínáme vidět a cítit obrovské monumentální změny, které se dějí jak v nás tak  i v našem vnějším životě. Během ceremonie A'MUA jsme nejenom zaseli do Novoluní A'MUA energie "Jít Kupředu", ale také jsme zaseli sami sebe a naše Skutečné Životy.

 

Když se objeví první A'MUA Tsunami, je to trochu matoucí, protože se nic nehýbe lineárním, logickým způsobem. Místo toho vznikne vlna energie, která  vytvoří spirály a víry, které se šíří dál směrem ven. Vzniká posun vpřed, který se nezdá, že by vpřed byl. Nevíme kde je náš Skutečný Domov, ale cítíme, že je velice blízko. Cítíme novou svěžest ve vzduchu,  ale nevíme, co jí způsobuje.

 

Naše životy se začnou přesouvat nečekanými směry. Staré problémy a nevyřešené situace se vyčistí. Uvolňujeme  ta spojení s lidmi, která nejsou skutečná a nemají integritu, tak aby mohli přijít nová spojení, která zapadají do našeho Pravého Účelu. Zároveň se vracejí elementy z naší dávné minulosti, které zmizely z našeho života, abychom našli rozřešení. To zahrnuje spojení s lidmi, se kterými jsme měli v minulosti hluboké spojení a kteří dávno zmizeli z našich životů. Nyní se vrací za účelem Ho'oponopono, abychom tyto vztahy vzali na novou úroveň.

 

A'MUA tvoří situace, kdy mnoho věcí zapadne na své místo a současně se mnoho věcí úplně zastaví. Mohou to být malé vlny beznaděje, když nás staré energie opouští. Hlavní změna někdy nastává podivuhodným, směšným i neočekávaným způsobem. Děje se to proto, že A'MUA nás přesouvá do energie AN, která je tak odlišná od těch, co tak dobře známe.

 

Celé měsíce jsme dostávali záblesky nového, zvýšenou realitu. Bez jakéhokoli varování se závoje odhrnou a my můžeme vidět zcela novým způsobem KDO SKUTEČNĚ JSME. Naše láska se prohlubuje do hlubší skutečnější lásky, než jsme kdy předtím cítili a dovoluje nám se spojit otevřeně s ostatními. Náš Pravý Účel se stává jasnějším.

 

CO JE AN?

 

AN je spojení Slunce a Měsíce do Jednoho Bytí. Linie An zde na Zemi byla již od počátku. Prastaré civilizace Egypťanů, Druidů a Inků pocházejí z linie AN. První panovníci těchto civilizací byli zrozeni ze Slunce a  Měsíce. Je dobře známo těm Polynéským navigátorům, kteří udržují živé vzpomínky jak přišli na tuto  planetu z hvězd nebeskými kánoemi. An je spojeno se střední hvězdou Pásma Orionu, která je známa jako Al Nilam a je hluboce spjata s Průchodem 11:11. To proto, že naše cesta Branami 11:11 nás vede skrze centrální hvězdu AN jako Jedno.

 

Po dlouhou dobu AN zmizelo z naší historie a teprve nedávno se znovuobjevilo, především díky úsilí těch, kteří se rozpomněli na jejich linii AN. Energie AN není nová na této planetě, ale je kompletně jiná než ta, na kterou jsme zvyklí. AN je něco, co známe, hluboko uvnitř své bytosti, něco, co jsme dávno zapomněli.

 

Jak se nové energie AN ukotvují hluboce v našem bytí, cítíme, že jsme přišli do úplně Nové Krajiny a již nikdy tento pocit neztratíme. A pak už jen taky rychle, jak to přišlo, se to vytratí a my ještě nevíme, jak se vědomě vrátit k tomuto poznání. Jediné, co můžeme dělat, je držet se našeho Vědomí Srdce, že tato Nová Realita Procitnutí existuje a počkat až se opět vrátí

 

Tento proces je jako šití. Vezmeme zářící vlákno AN a s vlnami A'MUA ho zašijeme zpět do našeho starého bytí a života. A pak znovu zpět do čistého AN. Tento přenos je o vytváření brilantní tapisérie - tapisérie našich Skutečných Životů.

 

Květen je skvělý, rychlý a velice aktivní měsíc. Čas běží rychleji, než se vše rozostří. Změna, Svoboda, Pravdivost a Hlubší Láska jsou zdůrazněny. Čas, ve kterém se nacházíme právě teď je ideální, abychom dostali přesně to, co nejvíc potřebujeme. Někdy je vše tak koncentrované, plné, zaseknuté a stísněné, že nejsme schopni se s tím vším vypořádat. Mnozí z nás se stále cítí fyzicky dost unavení; to proto, že se uzdravujeme z dlouhé nemoci zvané Dualita.

 

Po celou tuto dobu probíhá mnoho přesměrování, která nás posouvají tím správným směrem. Dobře zorganizované plány  se mohou změnit bez upozornění. Lety jsou zrušené, výlety nás vezmou na místa, o kterých se nám ani nezdálo. Staré touhy a cíle se ztrácí, jak najednou víme, že již nechceme to, co jsme předtím chtěli. Možná proto, že to, co jsme si mysleli, že chceme, bylo vlastně to, co chtěl někdo jiný za nás.

 

Květen přináší obrovskou vlny kreativity, jak rodíme naše Nové Skutečné Životy. Květen přichází s deštěm Nových Melounů. Mnohé z těchto Melounů přichází z nově vysazených semínek A'MUA. Po celou tuto dobu nemáme žádný pevný plán. Žít TADY A TEĎ je vzrušující, zábavné a plné překvapení. Brzy uvidíme plody naší obrovské práce, na které jsme se společně podíleli a můžou přijít ve formách, které si ani nedovedeme představit.

 

Energie AN se usazuje na  planetě a umožňuje nám vidět, že náš domov je tady. Mnoho z nás si uvědomuje, že je nemožné vytvořit náš Pravý Účel, dokud nejsme v našich Nových Pravých Domovech a na našich Pravých Místech. To dělá hledáním našeho Pravého Domova naší hlavní prioritou.


Solara

https://www.nvisible.com/

 

Solařin kompletní surfreport na květen a týdenní update je dostupný v angličtině, němčině, ruštině a španělštině objednáním na stránce https://www.nvisible.com

 

přeložila: Petra Svarinská