Už za 3 měsíce

11.08.2011 23:55

 

Je 11. srpna (ještě pět minut) a do 11.11.2011 zbývají 3 měsíce. Mám pocit, jako by odpočítávání začalo. A co nás čeká?

 

Právě teď jsou ještě prázdniny, takže doba, kdy si máme užívat života a odpočívat, ale zároveň dochází k mnoha přestavbám uvnitř i vně. Všimla jsem si u pár lidí (včetně naší vlastní domácnosti), že přestávají fungovat všemožné přístroje - po čase zase naskočí nebo je opravíme, ale připadá mi to jako zajímavá paralela. Někdy mám tentýž pocit uvnitř sebe. Tu a tam dochází k očistě, někdy k přeskládání. Vše se děje tak nějako "samo" a na všech úrovních. Mám v to naprostou důvěru a nechávám to plynout.

 

Asi jste si všimli, že přestavbou prošlo nejen moje nitro, ale i mé weby. Škola Mystérií Života je najednou s energií Avalonu a Svatého Grálu, na Hammocku se chystají nové cesty a Posvátné Srdce prošlo úpravou největší. Už před odjezdem jsem dostávala zprávy, že se odehraje cosi ve spojení se smaragdy, ale to, co přišlo mne velmi překvapilo. Možná si řeknete, že je to tím, že tolik času trávím v Egyptě, ale já to propojení najednou cítím na velmi hluboké úrovni a je to právě ve spojitosti s tím, co přichází právě teď a ještě přijde...

 

Už jsem říkala, že si v srpnu máme odpočinout a zároveň ještě probíhají vnitřní úpravy. Ty jsou ale mnohem hlubšího rázu, než to možná vypadá. Mnoho z nás znovu přehodnocuje další směřování a říkáme si, kam to asi povede. V uplynulých měsících jsme složili něco jako celosvětové a inkarnační zkoušky - ty máme zdárně za sebou. Základkou jsme taky prošli a teď máme jít na střední školu. Vtip je v tom, že máme hotové přijímačky, ale teprve teď zjišťujeme, kam že se podle výsledků můžeme vydat... A co víc - částečně to možná tušíme, něco ještě zjistíme v následujících dnech, ale skutečná identifikace a odhalení přijde teprve za pár měsíců.

 

Srpen máme ještě na rozdýchání, v září už nás čekají větší kroky a školní rok se rozjede na plno... Mimo jiné je tu ukotvování 10. brány 11:11. Říjen je něco jako období balení a vybalování - ještě budeme odhazovat poslední zátěže, kontrolovat, jestli máme s sebou (nebo spíš v sobě) vše co potřebujeme - to nejnutnější a nejzákladnější. A je to tu.

28.10.2011 (nejen) podle C.J. Callemana končí Mayský kalendář. Konec života tak, jak jej známe - pro nás. Mám dojem, že pro ty, co ještě nenaskočili je zde takové přechodné období - od 28.10.2011 do 12.12. (respektive 21.12.)2012... Alespoň to tak vnímám. Nechci tím říct, že by byl někdo pozadu. Jen jsme si každý zvolili jiné nástupní období, abychom se všichni vešli a nikdo dlouze nestál ve "frontě". A pak - je to jako by chtěli všichni najednou nastoupit - doslova skočit - na loď. To by se ale pak přehoupla! Je třeba, abychom nastupovali postupně a nacházeli si svá místa. Takže díky těm trpělivějším :-)).

Ten přechod je samozřejmě zejména ve vědomí, ale i to se fyzicky bude projevovat v našich realitách. Závoje začnou odpadat, nám se opět změní perspektiva a odkryjí se nám další a další talenty a vědění. Co dalšího to bude znamenat, těžko říct. Uvidíme. Vnímám to však velmi silně a řekněme příjemně - nechci používat výraz pozitivně nebo negativně, protože v té době už bude většina z nás vnímat celek, jednotu - dualita naplnila svůj účel, s láskou ji můžeme postupně propouštět...

 

11.11.11 - Na tento den byla původně naplánovaná 11. brána 11:11, ale její konání se přesunulo na leden 2012. Nemyslím si ale, že by to bylo proto, že bychom něco nestihli. Vůbec ne. Tento den se opravdu otevře brána a budou přicházet energie a informace - je jich ale mnoho a potřebujeme čas na jejich vstřebání a ukotvení. No a do fyzické reality a Matky Země se právě doukotví v lednu 2012.

 

Další měsíce (listopad - leden, možná únor) budou o objevování, zkoumání a rozjímání. Budeme se znova a nově učit chodit a dýchat a fungovat, abychom v roce 2012 pevně a neochvějně stáli (a pracovali) na svých místech, zářili jako majáky pro ostatní a plně se již věnovali našim staronovým posláním a cílům...

 

A teď ještě něco k "místům". Mám pocit, že se mnoho z nás teď rozcestovalo - ať již v rámci naší krásné země s malým "z" (tedy Čech - Moravu, Slezsko a Slovensko nevynechávám, ale vnímám jako nedílnou součást jedné země) nebo naší nádherné větší Země s velkým "Z". Má to svůj důvod - propojujeme místa a hlavně do sebe nabíráme jejich energii a vědění, které pak máme propojit s jedním konkrétním místem - a kterým? To buď už víme či tušíme a nebo se to brzy dozvíme. A tak pečlivě naslouchejme a pokračujme v cestování. 28.října a tři předcházející dny cítím, že bychom měli strávit doma, respektive se svými nejbližšími. Je možné, že v tu dobu nastane i 3denní období tmy (alespoň je to tak předpovězeno) a tyto dny budou velmi silné a skrze probuzené bude přicházet klid i mezi naše milované, kteří si odvážně zvolili ještě nějakou dobu setrvat v původních energiích. My teď na oplátku budeme jejich světly. Může to však již být individuální. 11.listopadu a předcházející noc (úplňková) nás již většinou směřuje na místa, která jsme přislíbili podpořit a propojit. Země (s malým "z"), ve které jsme se narodili, je nádherná a silná a samozřejmě je důležité, abychom ji v těchto dnech podpořili fyzicky, ale právě proto nás tu je tolik, aby dost lidí mohlo zůstat tady a přijímat energie i za ty, kteří mají odjet a propojit nás všechny s dalšími místy - může to být Tibet, Peru, Indie, Avalon, Languedoc,... každý uvidíte, kde je to vaše pravé místo. Důvěřujte své intuici a svému srdci.

 

Asi není těžké uhodnout, kde v tu chvíli budu já, že ne? :-D A těm z vás, kteří cítíte, že Egypt je tou vaší pravou "destinací" nabízím tu možnost. Není náhoda, že jsme byli nasměřováni k uspořádání cesty právě v tomto období. Není jen po stopách Školy Mystérií Hórova oka - má ještě svůj hlubší význam a důvod. Ten ovšem nemůžu dopředu prozrazovat - ani mi nebyl plně odkryt, jen to vnitřně cítím. Náš úkol byl vytvořit prostor, otevřít cestu a přijmout informace, které nás povedou. Co se bude dít a kdo se má cesty zúčastnit - to je prozatím jen mezi Nejvyšším, Matkou Zemí, Egyptem a tou kterou duší... Jen ještě dodám slova, která se ve mně neustále opakují již několik měsíců (a navíc to má pro jistotu Egypt i jako reklamní slogan) - Egypt, země kde vše začalo (začíná)... a já dodávám: spirála opsala další kruh, vracíme se na počátek, vše se spojuje a přecházíme na další úroveň. Egyptem začala naše "poatlantská" éra a zde se i douzavře, aby se mohla zrodit další doba, nový věk...

 

Pro www.posvatnesrdce.cz Marie Kuchařová.