Úplňkové zatmění měsíce - od Michelle Manders (Eloff)

10.12.2011 22:44

 

Drazí přátelé,
 

V neděli 10. prosince nás čeká úplňkové zatmění měsíce v Blížencích, ve znamení, které je v opozici k svému vládci Merkuru – a ten je momentálně retrográdní ve Střelci. Zatmění měsíce obecně odhaluje, co je skryto a s Merkurem, který se obrací k pohybu vpřed, můžeme očekávat, že od úplňku až do 18. prosince bude odkryto opravdu mnoho. Luna reprezentuje ženy – matky, sestry, přítelkyně apod., takže můžete čekat odhalení zejména v souvislosti s nimi a v záležitostech, které se jich týkají. Mohou se znovu vynořit vzpomínky na minulost či na to, co bylo skryto hluboko ve vašem podvědomí a souvisí s vaší matkou či ženskými záležitostmi, aby byly konečně vyřešeny a abyste se mohli posunout vpřed. Jelikož Blíženci jsou znamením dvojčat, můžete očekávat dva aspekty těchto věcí či dvě rozdílné, ale podobné záležitosti. Je to ovšem nádherná příležitost vyčistit a svázat uvolněné konce provazu před začátkem nového roku, takže místo abyste se toho obávali, berte to jako dobrodružství. Udělejte si čas na uvědomění si své minulosti a toho, co vám tyto záležitosti přinášejí za skryté poklady. Je to uzavření kapitoly a proto, pokud zaujmete stanovisko vděčnosti za předložené lekce, velmi vám to pomůže.


V důsledku lunárního zatmění se mohou objevit velmi nestálé emoce a lidé se budou cítit zmatení, budou kritičtí a budou reagovat velmi emocionálně. Pokud si všimnete, že se to kolem vás děje, nebo to sami pocítíte, pak než abyste reagovali, raději se zhluboka nadechněte a stáhněte se zpět. Vezměte si nějaký čas na to, abyste pochopili, co se děje a uvědomili si, že energie jsou nestálé – proto je lepší udělat krok zpět než brát věci osobně. Oslavte tuto příležitost nechat odejít strach, vinu, souzení a kritiku a obejměte svou schopnost odpovědět z jiné perspektivy, která bude více sebe-posilující než utápění se v negativitě. Jste žádáni, abyste byli „větší osobou“, která odpovídá moudře a ne chrlením plamenů hněvu.


Říct, že naše nové webové stránky čelily výzvě retrográdního Merkuru, je slabý výraz. Byla to však příležitost odevzdat se a jít s proudem, místo abychom se pokusili zavázat potok do uzle J. Minulý víkend byly naše stránky „hacknuty“, ale problém byl vyřešen a vše opět funguje. Byli jsme informováni z mnoha zdrojů, že mnoho jedinců, kteří jsou proti-tomu-co-děláme, má veliké potěšení z nabourávání webových stránek jako je ta naše.

 

Minulý týden jsem s předstihem nahrála channelling 12:12 s Máří Magdalenou, která hovoří o negativitě pokoušející se zhatit všechno vší silou a uvěznit nás ve strachu a iluzi. Myslím, že tohle bylo známkou takového pokusu. Tento channelling je nyní dostupný na našich stránkách a vy si ho můžete poslechnout 12. prosince – tak to nezmeškejte!!! 

 

V pondělí 9. ledna 2012 povedu na oslavu úplňku v Raku a Nového roku webinář zdarma. Bude to představení Paláce Míru (Palace of Peace) a jeho účelu a Máří Magdaléna přese mne bude channellovat. Máme k dispozici pouze 100 míst, tak si to své rezervujte co nejrychleji. Webinář začne ve 4 h ráno Jihoafrického času (tj. 03:00 hod SEČ pozn. překl.). (K rezervaci svého místa pošlete e-mail Samantě na info@palaceofpeace.net).

 
Ráda bych znovu využila této příležitosti, abych vám poděkovala za vaši stálou podporu a za to, že jste součástí mise osvobození duší z matrixu iluze. Dokážeme způsobit změnu a vy z ní vytváříte realitu skrze svůj záměr sebe posílení.


S láskou Michelle a Tým Snů

 

Zdroj: https://www.palaceofpeace.net/

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky přeložila Marie Kuchařová (www.posvatnesrdce.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem a to za podmínky, že u reprodukovaného celku bude připojeno celé znění této “Poznámky” včetně aktivního odkazu na výše uvedené webové stránky. Děkuji za pochopení a respektování této podmínky. Kéž vám tento překlad pomůže při dalších krocích na vaší cestě.