Ukotvování 25.10.2010 – shrnutí (jdeme do finále)

12.10.2010 21:53

 

Tak se nám ukotvování už blíží. Proto mi dovolte ještě pár slov – jako takové shrnutí.

 

1) Ráda bych nás všechny pochválila. Na to, že jsme ještě nedávno netušili, co ty čtyři jedničky znamenají, jsme udělali skutečně veliký kus práce! Všichni. Každý po svém. A kus nás ještě čeká. Nejen práce, ale i obrovský dar, kterým toto ukotvování také je...

Mám radost i z toho, když vidím, jak skupiny přibývají. Všech skupin je v této chvíli tuším 333 z 53 zemí (nejvíc v obou Amerikách a Evropě). Průměr je tedy cca 6 skupin na jednu zemi. Nás je v tuto chvíli 18 skupin na jednu zemi!!! Čechy, Moravu i Slovensko beru jako součást jedné země. Sice jsme se (se Slovenskem) rozdělili politicky a na mapě je nakreslená jakási čárka, ale myslím, že pořád tak nějak patříme k sobě. Snad to vnímáte stejně. Pokud ne, přepočítejte si to. :-) Stejně je to úžasné!!! A opět to potvrzuje, co už dávno tušíme a co bylo před dávnými časy prorokováno – Čechy zaujmou (vlastně již částečně zaujaly) důležité místo při vzestupu celé planety. Samozřejmě i jiná místa na Zemi, ale tak co bychom si neudělali trochu radosti...

Názvy skupin jsou moc krásné a o mnohém vypovídají. Zaujalo mne i „rozmístění“ skupin. Ještě by to možná „chtělo“ nějakou tu skupinu do západních Čech a pak někam k Blaníku... nechystá se ještě někdo přidat? :-D

Je bezva, že to nebude čistě „ženská“ akce, mužská spolupráce je nejen vítaná, ale dokonce potřebná!

Radost máme i ze Slovenské skupiny. Jana Stassaková (snad jsem příjmení nezkomolila) se toho hrdinsky ujala velmi rázně a komplexně – prostě od Tatier k Dunaju!!! Chválím a děkuji jí i její skupině.

Ještě se omlouvám, domnívali jsme se, že v Čechách se ukotvování nikdy nikdo neúčastnil, ale vypadá to, že ano – Pavlína a Miloš Pourovi. Pokud se o to chcete podělit, napište nám, prosím.

 

2) Pochvalu máme i od týmu Nvisible.com – speciálně nás všechny zdraví Laya a Walter (Arbaline). Vidí tu práci, kterou jsme odvedli, mají z nás radost a děkují.

 

3) A nyní:

O čem je brána 11:11 - vlastními slovy

05.10.2010, 07:48, Jaroslava Křížová

Zkusím popsat bránu 11:11 vlastními slovy. Mám pocit, že to pomůže zorientovat se v záplavě informací, které už jsou k ní napsány a ujasnit si, co je jejím smyslem.  Víc ji přiblížit sobě i druhým. Prosím vnímejte to jako můj pohled, moje osobní vnímání. Něco z toho s Vámi možná plně souzní, na něčem si možná ujasníte "to Vaše".  Budu ráda, když se o to podělíte v komentáři. Pak se to krásně propojí... 

Úkolem bran 11:11 je přivedení a ukotvení vysokých energetických vibrací z vyšších dimenzí Univerza s cílem zlepšení kvality života na Zemi a propojení těch, kteří se na tom chtějí podílet.

Devátá brána 11:11 (24.-25. října 2010 podle místa na zeměkouli) nám nabízí příležitost spojit to, co každý z nás ví, zná, umí (svůj osobní vklad) S OTEVŘENÝM SRDCEM V JEDNO a prostřednictvím tohoto sdílení přivést prosvětlení - projasnění do míst, kde žijeme. Současně je BRANOU NAŠÍ CELISTVOSTI. 

 

Jak to CÍTÍM...

Vnímám propojení jako kruh, v němž každá bytost "vyzáří" ze sebe - ze svého srdce to nejlepší do středu kruhu  - do nádherného krystalu (vnímám křišťál - čirý, "stříbrný"). Všechna láska se v krystalu propojí. Každé zúčastněné srdce je s krystalem sladěno, souzní s ním. Všichni jsou JEDNÍM. Prostřednictvím společného konání (rituálu, tance, silného energetického symbolu - tzv. mudry apod.) se mohou naladit na hlavní proud (Master Cylinder),  přijmout  energii brány 11:11  a ukotvit ji v místě, kde stojí,  do nitra zemského krystalu. 

Důležité je plně se otevřít  dávání i přijímání, v rovnováze

Touto zkušeností (účastí na ukotvení této energie) posilujeme pozitivní energie na místě ukotvení. Současně jsou v nás samotných posíleny ty oblasti, které dosud spíše strádaly, kde jsme si nebyli příliš "jistí v kramflecích". (Pro příklad: někdo potřebuje posílit svoji intuici, jiný souznění s hmotou, další upevnit vůli, někdo přijmout svoji ženskou nebo mužskou stránku. Můžeme sjednotit sebe ve fungující CELEK a projevovat ho přirozeně dále navenek.) Tak vnímám název a poselství 9. brány 11:11 - JEDNA BYTOST V AKCI: ZNOVUZROZENÍ PRAVÝCH CELISTVÝCH.

 

Co o tom VÍM... 

(informace pro vlastní zpracování jsem načerpala díky stránkám: www.vnitrnibohyne.cz, www.sacredheart.cz a www.nvisible.com . Děkuji.)

 

Zkusím to shrnout pomocí otázek a odpovědí: 

Co znamená číslo 11:11? Proč se mluví o 9. bráně. Kdo je Solara? 

Číslo 11:11 představuje kód k rozpomenutí v nás. Připomíná některým z nás, že jsme se kdysi zavázali, že posílíme energie proudící do našeho hmotného světa z jiných (nehmatatelných) rozměrů a využijeme jejich potenciál ke zlepšení života na Zemi. 

To se děje prostřednictvím otevírání energetických bran, přivedení a ukotvování "sloupů" této enegie na mnoha místech Země. Zpravidla se otevře na 1-3 místech (místo tzv. Master Cylinderu - hlavního pilíře a ukotví prostřednictvím ukotvovacích skupin na nejrůznějších místech planety). 

Bran je celkem 11 a každá nese svoji vlastní energii (svoje téma - jedno až tři). K otevření vstupu (první bráně došlo 11.1.1992, jedenáctá bude ukotvena, vstup bude zavřen 11.11.2011.) 

Energie jednotlivých bran a jejich vstupní brány: 

  • 1. brána - Léčení našich srdcí  - Nový Zéland -  Queenstown a v Egypt - Gíza
  • 2. brána - A dva se stanou jedním - Ekvádor, kráter Pululahua
  • 3. brána - Rozpínání v jednu bytost (Slovinsko - jezero Završnica); Zapojení větší reality do přítomného okamžiku (USA - jezero Ta-Anua); Ukotvení větší lásky (Austrálie - Queensland)
  • 4. brána - Přenastavení našeho evolučního labyrintu (Francouzská Polynésie - Tahiti)
  • 5. brána - Osobní svoboda (Hawai - Wood Valey)
  • 6. brána - Jedna Země - Jedna Bytost (Irsko - Clougher Head)
  • 7. brána - Vidění neviditelného (Indie - Udaipur)
  • 8. brána - Probouzení lotosového srdce - vstup do lotosového světa (Španělsko - Orient Valley); Láska čistého srdce (Peru -  Bolívie, jezero Tititcaca)
  • 9. brána - Jedna bytost v akci: Znovuzrození pravých celistvých (Indonésie - Bali)

Pokud se Vás brána 11:11 týká, cítíte to. (Buď neustále potkáváte číslo 11:11 nebo když o bráně slyšíte nebo čtete, víte, že "je to Vaše"). Případně k Vám tato informace může přijít v meditaci a pod. 

Také Solara - žena, která otevírání bran iniciuje - ví a informace, které k ní přicházejí zprostředkovává. Z jejích stránek a jejích poselství můžete čerpat informace, abyste je pak svým vlastním způsobem uchopili. Každý máme tu svoji část skládanky. Jejich spojením se vytvoří obraz. 

Měla jsem v úmyslu napsat ještě několik upřesnění, ale cítím, že už to není nutné. Brána se krásně "usazuje" v energiích těch, kterých se to týká. Většina už přišla na to, že nejde o "nadrilování" nečeho předepsaného, ale projevení sebe sama v propojení s ostatními tak, jak to cítíme. Být jedinou bytostí není o popření sebe, ale o plném projevení naší bytosti s vyladěním na nejvyšší prospěch celku. Přeji Vám krásné ukotvování! 

Jarka 

Poznámka pro kopírování:
Pro www.projasneni.cz napsala Jaroslava Křížová. Tento článek je možné v nezkrácené a neupravené podobě volně kopírovat a dále publikovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně aktivního odkazu.

  

 

4) Teď něco k průběhu:

- Místo a hlídači:

Místa jste si již zvolili a opravdu velmi zajímavá. Jen taková malá poznámka. Zvažte jestli není někdo, kdo by o té akci měl alespoň vědět. Sice budeme mít nejvyšší ochranu, ale zkuste se  vžít do pozice lidí, kteří budou chodit okolo – jak to na ně bude působit. Ne že by na nás někdo poslal policisty, ale bylo by dobré mít s sebou někoho, kdo bude „hlídat“. Jednak aby třeba kolemjdoucím vysvětlil, o co se jedná a třeba aby dohlédl i na věci, které budete mít s sebou. Opakuji, že je celá akce pod nejvyšší ochranou, ale vás by mohlo rušit, kdybyste netušili, kdo se motá kolem vás a vašich věcí. Hlídat může někdo „informovaný“ z rodiny, kdo se nechce akce přímo účastnit nebo se můžete střídat. Všichni kromě strážců. Ti nesmí celou dobu promluvit a musí být plně koncentrováni na dění uvnitř kruhu. Ti hlídají prostor uvnitř.

 

- Čas:

Master Cylinder bude ukotvovat 25. října pravděpodobně od 12:30 do 18:30 h tamního času. Tady je o 7 hodin méně (díky Šamane). Nicméně je pondělí a ne každý bude mít tu možnost zúčastnit se od 05:30 do 11:30. Důkladně jsme tuto otázku konzultovali na všech „úrovních“. Cítíme, že jakmile proběhne ukotvení na Bali, tak energie prostě nezmizí. Budou „čekat“ na svých místech, dokud je neukotvíme. Jen by to mělo proběhnout ještě týž den, tzn. v pondělí 25.10.2010. Konkrétní čas je plně na rozhodnutí každé ukotvovací skupiny, nicméně to cítíme na začátek kolem 18:00 h v Čechách a kolem 17:00 h v Glastonbury, takže bychom začínali všichni stejně. Jak dlouho ukotvování bude probíhat – těžko říct, nicméně to vypadá cca na 2 hodiny. To se ale dozvíte v podstatě až na místě. Dle energií. Nebojte, poznáte to.

 

- Oblečení:

Solara doporučuje oblečení bílé, ale shodli jsme se na tom, že to není nezbytně nutné. Spíš jen pečlivě vybírejte takové oblečení, které nebude rušit energie – prostě neutrální (nebo v barvě živlů). I to jistě poznáte.

 

- Symboly:

Používání jakýchkoli symbolů se nedoporučuje. Pokud to cítíte jinak, proberte to v rámci celé skupiny. Existují dvě výjimky: merkaba a spirála. Přesto nedoporučujeme jejich použití „prvoplánově“, ale pouze pokud se opravdu hlásí o použití. Použití kamenů, sošky (buddhy) a esencí je možné. Dokonce je lze využít jako Strážce.

 

- Předčitání seznamu:

Seznam Ukotvovacích Skupin se bude číst na Master Cylinderu, kde máme své zástupce. Stačí tedy, když vyšlete jasný záměr propojit se s Master Cylinderem, všemi Ukotvovacími Skupinami, Jednotlivci, všemi bytostmi, kteří (a které) na ukotvování po celém světě spolupracují a vůbec celou „světelnou sítí„ na Matce Zemi i s Univerzem.

 

- Strážci:

Strážci jsou velmi důležitou součástí ukotvování, doporučujeme přečíst si pečlivě pokyny pro strážce. Nicméně je možné místo strážců nebo spolu s nimi využít třeba kameny nebo ještě lépe stromy, které jsou na daném místě. Pokud budete mít fyzické strážce, doporučujeme nejméně dva, aby se mohli vystřídat a hlavně – ať už strážce máte nebo ne – vyzkoušejte si tuto „funkci“ všichni předem. Je velmi pravděpodobné, že celé ukotvování skončí právě tak, že si vás energie do této pozice zavolají všechny a právě v této pozici energie doukotvíte. Ale to dopředu nelze říct s jistotou. Poznáte to.

 

- Mudry:

Mudry jsou velmi účinné a doporučujeme alespoň jejich vyzkoušení – ať už na Vyšehradě nebo třeba doma. Pomohou vám projít všemi předcházejícími branami. Jejich provádění přímo na místě je možné, nicméně není nezbytně nutné. Záleží čistě na vašem cítění.

 

- Tance:

Na Vyšehradě vyzkoušíme Spirálový tanec a Lotosový tanec „po česku“, ale jestli je použijete či ne, je čistě na vás. Tanec živlů je velmi zajímavý, ale „nenazkoušitelný“. Živly jsou prostě živly. Pokud to tak cítíte, rozhodně je ztvárněte. Ať už tancem nebo šátky či jiným způsobem.

 

- Rituál GO:

Ten je výborný. Propojí vás se Zemí, Univerzem, očistíte své srdce a otevřete jej. Ten rozhodně doporučujeme. Můžete si jej případně rozšířit či upravit.

 

- XUÁ!

To je dobré třeba na očištění se a odproštění se od věcí, které ve vás třeba ještě doznívají – starosti, obavy a tak. Prostě se od toho odprostit a být „tady a teď“ plně otevřený/otevřená přijímání i dávání. Vypnout a prostě vnímat – ono si vás to už „povede“.

 

- Meditace:

Společná meditace vám pomůže se společně naladit a zároveň vám přinese „podrobnější instrukce“, jak má vaše konkrétní ukotvování probíhat. Mějte na paměti, abyste zažádali o nejvyšší dobro pro všechny a prostě se nechte vést. Každé místo i každá skupina má svá specifika. Důvěřujte a mějte srdce otevřená. A zůstaňte propojení – sami se sebou, Zemí, Univerzem, všemi bytostmi i námi ostatními. A buďte „tady a teď“.

 

- Mantry:

Existuje mnoho jednoduchých manter, které můžete použít. Některé si řekneme na Vyšehradě. Pokud to tak cítíte, zařaďte je, pokud ne, je to vpořádku.

 

- Cokoli:

Pokud je cokoli, co cítíte, že máte použít, použijte to. A třeba nám napište, třeba to bude rezonovat i s námi.

 

Snad jsem na něco nezapomněla. Pokud ano, napište mi. Hlavně zůstaňte v klidu – buďte ve svém středu, naladění a nechte se vést. A nezapomeňte si před tím důkladně odpočinout. Všechno je a bude jak má být. Konkrétní podobu nezná nikdo. Ani Solara. Vše se teprve tvoří.

 

Znovu bych chtěla poděkovat Mirce - nejen za akci „Vyšehrad“ a mnoho užitečných informací, Jarce za krásné zestručnění, navnímání a pomoc a i ostatním, kteří nám s tímto projektem pomáhají. A speciální dík patří i těm, kdo nás zastupují na Master Cylinderu: Petře Svarinské, která odlétá 17.10. a Hance Sovišové a jejím přátelům, kteří již vyrazili 10.10.10 (!!!) a k Master Cylinderu se také připojí. Dík posílám i „nahoru“ a Matce Zemi. Jsme to ale krásný a různorodý tým, co?

 

Všechny vás moc zdravím a přeji nám, aby se to celé krásně povedlo (povede) a abychom si to krásně užili (užijeme). A pokud budete mít chuť, budu moc ráda, když mi napíšete své zážitky (ať už „před“ či „po“) a případně mi je dovolíte zveřejnit tady a třeba i poslat týmu Nvisible.

 

Pokud budete mít jakékoli dotazy, napište mi buď na mail nebo do diskuzního fóra. Jen upozorňuji, že na mailu budu pouze do 21. října včetně. Pak na týden odlétáme do Glastonbury!!! Najdu ale někoho, kdo bude sledovat diskuzní fórum a případné dotazy zodpoví.

 

A na závěr jednu písničku, která nás celou akcí provází. John Lennon má určitě radost, jak se to plní – ať už je kdekoli. Díky, Johne.

 

S Láskou,

  

Maruška

">