Škola Mystérií Života - 1. společné setkání - proběhlo 21.-22.května

18.05.2011 15:51

 

Milé Magdalenky,

 

 

srdečně vás zvu do Školy Mystérií Života, které se koná 21.-22. května v Praze. Toto setkání se přetransformovalo z původně plánované Školy Mystérií Marie Magdaleny, nyní však nese nové energie a také nové informace dle toho, co se v našich životech odehrává právě teď. Prozatím se uskuteční toto setkání. Zda bude tato škola pokračovat a jakou formou, to se nám teprve společně odkryje.

 

Proč právě Marie Magdalena?

témata tohoto víkendového setkání

 

Tak jako jsou mistrovská čísla 11:11 určitou výzvou k probuzení, připomínkou našeho pravého poslání zde na Zemi, tak jsou i písmena MM podobným „kódem“. Písmeno M nese vibraci čísla 13:

- 13 je lunárních cyklů v roce.

- Dle Doreen Virtue 13 znamená: „Nanebevzatí Mistři tě žádají, aby sis udržela pozitivní postoj a odevzdala jim všechny obavy nebo pochybnosti tak, aby je mohli uzdravit a proměnit“. 13 je spojená s posvátným ženstvím, bohyní a intuitivní stránkou.

- Dle tarotu číslo 13 představuje karta Smrt – její význam je však spíše symbolický:

- konec starého (omezujících myšlenek, vzorců chování, vztahů, pocitů) a příchod nového

- transformace (přeměna)

- znovuzrození, znovunalezení své pravé podstaty

- osvobození

- V aura-somě pod číslem 13 najdete equilibrum s názvem „Změna v nové době“- pomáhá navázat kontakt s přítomným okamžikem, osvobodit se od minulosti, odpustit sama sobě. Zbavuje strachu ze smrti a podporuje integraci informací ze stavů rozšířeného vědomí. Afirmace: Každý konec je zároveň začátkem.

 

V Čechách je velmi mnoho žen (a možná i mužů), které téma Marie Magdaleny určitým způsobem přitahuje a cítí v něm své poslání. Mnoho z těchto žen již nese jméno Marie, Magdalenka, Lenka či některou jeho alternativní podobu, případně se s tímto jménem cítí spjato energeticky. Není však důležité, zda vás oslovuje přímo Marie Magdalena. Možná cítíte spojení spíše s Quan Yin, Isis, Ašerou, Sofií či Šekinou... na jméně však nezáleží. Jde o určitý archetyp. O ztělesnění ženy – bohyně - matky, dcery, sestry, manželky, milenky, velekněžky...

A každá z těchto "žen v nás" má své touhy, přání a starosti. Pojďme je společně sdílet. Očistěme všechna zranění a uzdravme je, abychom pak společně mohly v plné síle a kráse vykročit na cestu hojnosti, radosti a Lásky (i té partnerské). Už je čas.

 

Hledala jsem na internetu obrázek Máří Magdalény, který je na kartě Odpuštění (Andělé a svatí od Doreen Virtue) a našla jsem jej okamžitě - neoddělitelně spojený s třemi dalšími - myslím, že již není třeba dalších slov:

 

 

 

Kdy: 21.-22.května 2011 (seminář zakončíme v přírodě)

Kde: Kosmeticko - relaxační studio (Mirky Petrovičové), Suchý vršek 2137, Praha 5 (metro Hůrka)

 

S sebou: pastelky, tužky, papír na psaní a kreslení, svíčky, svoji intuici a cokoli, co na vás "zamrká" či vám cvrnkne do nosu :-))

Cena semináře: 2.000 Kč

Jídlo si objednáme v nedaleké pizzerii, ale můžete si s sebou přinést i nějaké dobroty.

 

 

Dotazy a přihlášky (jméno, příjmení, datum narození) zasílejte na e-mail: Kucharova.Marie@seznam.cz.

 

Těším se na vás,

 

 

 

Maruška