Síla lásky a propojení 10.2.2011 (reakce na Globální meditaci, která se konala 10.02.2011 v 19:00 h)

11.02.2011 23:23

 

Pár minut po meditaci jsem začala příjímat toto sdělení. S láskou a pokorou ho přeposílám dál.  Děkuji  AA Gabrielovi a svým dalším průvodcům.

Milované bytosti světla,

dnešní den, dnešní čas meditace se stává přelomem všeho bytí zde na Zemi.

Tisíce srdcí po celé Zemi prožili a vytvořili nejkrásnější a nejsilnější manifestaci lásky a jednoty ve vašich dějinách. Ještě v žádné době se dosud nepropojilo tolik srdcí jako v dnešní den.

Dnes jste všichni společně s matkou Zemí vykročili do Nové doby, do krásné doby.

Dovolte nám nyní, v tento den JEDNOTY, sdělit vám naše zážitky.

Bylo skvělé vás sledovat při vašich přípravách a ve chvíli, kdy jste se začali napojovat na lásku a světlo, jsme byli i my velmi dojati. Na každém ze světadílů se postupně rozzářily tisíce světýlek, tisíce vaších srdcí, která se začala propojovat v jeden mohutný proud. Tento proud směřoval do centra bytí Planety Země, přímo k srdci Matky. Sbíhal se ze všech světadílů, další přicházel od delfínů a velryb, další od všech zvířat této planety. Svoji lásku začaly v tu chvíli vysílat rostliny, hory, vše živé i neživé.

My jsme se shromáždili okolo Planety a mnozí z vás se připojili k nám. Společně jsme se  i my propojovali a naše láska a světlo směřovaly k srdci Matky.

Mnozí ze začátku pociťovali neskutečnou tíhu a tlak v oblasti srdeční čakry, další neschopnost dýchat – v tu chvíli jste přejímali mnoho bolesti Matky Země. Ve svých srdcích jste tuto bolest sami dokázali vyléčit. Ve chvíli, kdy bolest Matky byla ve vašich srdcích uzdravena , se začala navracet jako čistá energie lásky zpět do Matky. Mnozí z vás v těchto chvílích zažívali pocity úlevy a mnozí z vás plakali štěstím. Energie které se ze všech míst světa sbíhali do jediného místa v celém vesmíru, do SRDCE MATKY ZEMĚ, nastartovali uzdravující proces.

Během několika chvil se kolem Planety vytvořilo pásmo tvořené energii uzdravení. Planeta se obalila do zářivě zelenkavé energie, kterou prosvětlovala duha složená ze všech barev.

Navzájem jsme se v tu chvíli propojili i my s vámi. Jsme jedno, od této chvíle jsme v JEDNOTĚ.

Podělte se každý z vás o své zážitky z tohoto dne a této meditace. Dejte všem okolo znát co jste prožili.

Vy jste Ti na které jste čekali.

Kmen všech barev na který jsme hrdi.

Dnes jste dokázali projevit svou lásku a sílu, dnes jste se stali JEDNÍM.

Přijato 10.2.2011, 20.10 hod. Pardubice

Pro www.masaze-pardubice.com
Petra Tomišková
Článek je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat, pokud bude připojena tato poznámka, včetně zdrojů se všemi aktivními odkazy.