Sanat Kumara a Barbara Bessen - říjen 2012

03.12.2012 20:35

 

 

Informační dopis s poselstvím Sanat Kumary

říjen 2012

 

Milí přátelé Kryona a Saint Germaina,

 

jaký je to větrný podzim. Nemám tím na mysli živel, který nás často silně profoukne nebo odfoukává naše starosti, nýbrž politické a ekonomické události, které s námi hýbou. Je jedno, kde žijeme, všichni jsme energeticky zahrnuti do veškerého nepokoje, chaosu transformace, aniž bychom museli být přímo na místě dění. A je opravdu uměním zůstávat sám sebou a uvědomovat si, že každou sekundu mohu žít ve svém míru. Skutečně se rozhoduji v každém okamžiku, jak chci žít, zda v radosti nebo v nejistotě či strachu. A já jsem si zcela jista, že my všichni se skutečně  sami rozhodujeme, zda se zapleteme do chaosu, nebo zda si v tomto světě vytvoříme vlastní svět.  Často stále víc spojeni s jinými lidmi, kteří si vysní podobný svět jako my. Přece už víte, že sny se nerozplývají jako mýdlové bubliny, nýbrž jsou skutečnými vnitřními událostmi, které si sami tvoříme. Tím získává i denní snění jiný význam. Klidně sněme stále víc, intenzivněji a citlivěji náš sen o mírumilovném životě, o volné energii, o dostatku potravy pro všechny, o přátelskosti a soucitu na naší milované planetě. 

 

Podzim má ještě další nádherné kvality: šustění pestře zbarvených listů, zvláštní vůni spadaného listí a s tím vším spojené nádherné procházky. A stále víc se téměř automaticky noříme  do svého nitra, zatímco touha po slunci ustupuje. Tato roční doba vyzývá k pohledu do nitra, k určité inventuře: Kde se právě nacházím, co bych chtěl změnit, o co usilovat? A my přece víme, že můžeme projevovat zázraky v našem životě skrz naši sílu představivosti, skrz určité sny vycházející z hloubi našeho vyššího posvátného srdce, spojené možná se změnami v každodenním životě. Přeji mnoho radosti při experimentování s těmito nádhernými nástroji.  

 

Ani v tomto informačním dopise nemůže chybět přímý osobní channeling. Tentokrát chtěl promluvit Sanat Kumara. Ráda bych upozornila ty z vás, kdo to čtete poprvé, že takový channeling nezprostředkovává jen pouhé informace, ale i energie. Stojí tedy za to si text vytisknout, pohodlně se uvelebit a vychutnávat si v klidu tento balíček energie. Hodně radosti!

 

Přeji dobrou náladu a užívejte si krásný podzim!

Srdečně zdraví

Barbara Bessen

 

 

Hovoří Sanat Kumara

 

Jsem Sanat Kumara, přítel lidí, jenž vás lidi miluje. Nevnímejte to však z dualistického pohledu, ale z pohledu vysokých vibrací. Reprezentuji Lásku Všeho-co-existuje. Miluji vás. Vychází to z mého hlubokého božského stvořitelského jádra a neobsahuje žádné kdyby nebo ale. Miluji tě takového, jaký jsi. To už ti asi dlouho nikdo neřekl. Ve tvém dětství to však ale  tak bylo, že tě milovali bez podmínek. Když jsi ležel jako rozkošné miminko v náručí své matky, mžoural a hleděl na svět svýma udivenýma očima, považovali tě za roztomilého a sladkého. Otvíral jsi srdce všech kolem sebe. Jak jsi rostl a přibývaly ti léta a zkušenosti, býval jsi možná i protivný, nerudný, nevychovaný, kritický, ba i rebelský, takže tví rodiče a tvé okolí k tobě nevysílali lásku, ale naopak projevovali svou nelibost a kritizovali tě, protože tě chtěli vidět jako roztomilého a přizpůsobeného jejich představám. Neměl jsi vzbuzovat jejich nevoli. Pravděpodobně to s tebou mysleli dobře. Ostatně jako si všichni rodiče si přejí, aby se jejich dětem vedlo dobře nebo lépe než jim samotným. S tím je spojeno – často i nevědomě – přizpůsobení danému systému. Mohli si přát, abys byl pokud možno nenápadný, hodný a nevinný. Avšak staré duše, a ty jsi starou duší, jdou často jinou cestou. Takovou, která se nepřizpůsobuje, která je často skutečně rebelská a pro ostatní (často) velmi nepohodlná. Vydáváš se na ni tak, že získáváš hlubší informace ze svého nitra. A tyto informace jsou multidimenzionální, stále víc se napojuješ na vyšší frekvence, byl jsi a jsi pak v kontaktu se svou DNA a žiješ ze své vlastní klenotnice. Ta ti ukazuje tvou pravdu. A ta je pravděpodobně jinačí než pravda mas. To skutečně není lehký život, že?          

 

Jak jsem řekl, miluji tě takového, jaký jsi. Možná už máš pár vrásek na čele a možná jsi občas i trochu sarkastický. Možná jsi mladý a opravdu rebel, protože chceš kráčet jinou cestou a dáváš to hlučně najevo. Chceš nové školky pro své děti, jiné školy, chceš kvalitní potraviny a férové politiky. Vykřič to, pokud ti to dělá dobře, nebo působ tiše, pokud to považuješ za správné. Rozdávej pamflety nebo jen vyzařuj prostřednictvím svých tichých změn, jež druzí určitě zaznamenají a posilní se z nich.

 

Beru tě takového, jaký jsi. Rozevírám náruč jen pro tebe, právě tady v tomto okamžiku. Poskytuji ti útěchu při partnerských problémech, starostech s dětmi, finančních nesrovnalostech a sousedských rozepřích. Nabízím ti své rameno, o které se můžeš opřít, když nechápeš tuto dobu s jejími zmatky a nejraději bys utekl. Avšak kam, ptáš se? Inu, do mého náručí. Jsem tu pro všechny, kdo potřebují pomoc, trpí nouzí, kdo mají strach a už si nevěří, že mohou jít dál nebo už prostě mají dost života na Zemi. Jsem rád utěšitelem v tichých hodinách. Jsou to většinou noční hodiny, kdy v hlavě bzučí všechny myšlenky a nenechají vás spát. Je to doba hlubokých transformací. Je to také období temných energií, ať už pocházejí odkudkoli, ať z vesmíru nebo od tvého souseda, který bojuje s vlastními démony. Vše vychází na povrch a chce být vyčištěno. To vyvolává zvláštní a podivné pocity, oslabuje dobrou náladu a spojení se srdcem. Pohodlně se opři a dovol mi, abych ti zprostředkoval venušanskou energii. Ta je, jak známo, velmi blízká všeobjímající Lásce a poskytuje útěchu a sílu mimořádného druhu. Jsem tvůj služebník a miluji tě takového, jaký jsi.  

 

Jsem Sanat Kumara

 

Článek je k volnému použití, změny v textu nejsou povoleny. Z německého originálu https://www.barbara-bessen.com/infobrief-5-oktober-2012/ pro https://www.novoucestou.cz/ přeložila Jana S.