Sananda - Vzpomeňte si, kdo jste a propojte se s Moudrostí Přítomného okamžiku

25.05.2011 23:21

 

Poselství od Sanandy, květen, 2011
přijala Rev. Michelle Coutant

 

 

Milovaní,

 

 

Vzpomeňte si kdo jste. Vzpomeňte si kdo jste v každém přítomném okamžiku. Víme, že je to výzva pomáhá vám to však zůstat v zaměření se na přítomný okamžik, na váš současný úkol - tento veliký a skvělý úkol pochopení celistvosti vašeho bytí. O tom to vše je, drazí. To je důvod, proč jste tu - abyste poznali sebe – svá opravdová já. Abyste byli a znali své Božské Já. Denní život, který žijete je ulicí, na které poznáváte své dary, učíte se své lekce a skládáte své testy, takže poznáváte své pravé Já. Jakmile dospějete k tomuto pochopení, začnete vyzařovat světlo a sílu Boha na všechny bytosti a všechny životní formy na Zemi. Pomáháte veškerému životu, aby navýšil vibrace na pátou dimenzi – vibraci vzestupu.

Drazí, víme, že když v této době čtete poselství ode mne či jiných bytostí, tak říkáte sobě i ostatním kolem vás: “To je ale pořád to samé. V této zprávě není nic nového, to už jsme slyšeli. Proč to ti channellové stále opakují? Nejsou schopni přinést nové informace? My chceme nové informace.”

Milovaní, říkáme vám, že i nadále budete slýchat stejný vzor, stejné zprávy stále dokola, dokud je zcela nepřijmete a neposunete se na další úroveň. Tyto zprávy říkají totéž různými způsoby, jelikož jsou přijímány různými channellery a také protože různá slova mohou pomoci lépe přijmout tato poselství různým lidem. Záleží na tom, komu je zpráva předávána.

Je zde jen velmi málo těch, kteří tyto myšlenkové formy již nepotřebují slyšet stále dokola. Pro lidské ego je běžné, že vás vede do větší bolesti a utrpení. Jsou zde tací, kteří věří, že jsou mistry a nepotřebují již osobní čištění. Věří, že už vše znají a trpělivě či méně trpělivě očekávají přesun do vyšších říší. Tito milovaní jsou někteří z těch, kteří velmi potřebují opakování těchto vzkazů.

Přeneste se zpět, drazí. Vraťte se do pokory, skromnosti, čistoty a jasnosti své vnitřní znalosti, že je ještě mnoho co učinit ve vnitřních říších – pro každého z vás. Je třeba ještě mnoho čištění nižších vibrací; je třeba převést ego pod vedení vašeho Božího Já a to potřebuje každý z vás. Jen několik z vás zcela integrovalo své Boží Já a nechá se jím vést a jen několik z vás sladilo své vědomí, podvědomí a supervědomí natolik, že pracují v rovnováze a harmonii jako jedno. Odstupte, milovaní. Čtěte a znovu čtěte, meditujte o tom a skutečně přijměte tyto vzkazy a moudrost, které s vámi rezonují. Žádáme vás, abyste toto prověřili svým Posvátným Srdcem. Třikrát požádejte o toto prověření, abyste si byli jistí, že máte jasno. Naslouchejte své vnitřní moudrosti a pamatujte si, že nad vším je vaše vlastní vnitřní vedení a to je to nejlepší, které kdy budete mít a že vás nikdy nesvede z cesty.

Co je božské, v tom poznáte lásku, to vás povznáší a inspiruje a to se rozšiřuje. Co není božské, je založené na strachu, omezuje a přináší negativní emoce a myšlenkové formy.

Každý z vás je potřebný víc než kdykoli předtím. Je třeba, abyste zůstali na své cestě. Víme, že to není snadné a znovu vám připomínáme, že největší zkoušky přinášejí největší dary. Buďte k sobě pravdiví a naslouchejte své vnitřní moudrosti. Přijměte vše, co jste se naučili, s láskou, trpělivostí, pochopením a odpuštěním sobě i druhým. Pak až budete připraveni, opět se pohněte vpřed – s větší silou a odvahou a nikdy to nevzdávejte, milovaní. Nikdy to nevzdávejte, postupujte vpřed s láskou a radostí a vězte, že Universum vás vždy bude podporovat a stejně tak i my z vyšších říší. Zavolejte nás, abychom vám mohli pomoci pohnout se vpřed s klidem a grácií, abychom vás mohli obklopit bezpodmínečnou láskou.  

Nikdy nejste sami, milovaní. Nikdy jste sami nebyli. Vždy jsme byli s vámi a budeme s vámi i nadále, dokud se nevrátíte do skvělého a svatého Božího světla a budete zářit v celé své nádheře.

Jsem s vámi, v každém přítomném okamžiku, v lásce vašeho Posvátného Srdce. 

 

Já jsem Sananda

 

Se vší svou láskou a mnoha požehnáními,

Michelle

 

Můžete toto poselství kopírovat a sdílet s Láskou a požehnáním. Prosím kopírujte tuto zprávu v její celistvosti, vyjádřete vděčnost Sanandovi prostřednictvím Rev. Michelle Coutant

 

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky přeložila Marie Kuchařová (www.sacredheart.cz a www.posvatnesrdce.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.