Prosinec 2012 se blíží…

11.11.2012 22:22

 

 

A co tedy nastane? NEVÍM. A neví to opravdu nikdo! Mnoho lidí se tváří, že to ví, ale jak to opravdu bude nemůže nikdo na 100% říct, protože budoucnost není nic, co by bylo dané, ale jedná se o možné potenciály… Je samozřejmě možné, že je někdo velmi blízko a nebo se odehraje přesně to, co cítí. Ale to přeci cítíme my všichni… ve svých srdcích. A jak to vidí to moje srdce právě teď?

 

Souhlasím s tím, co již mnohé bytosti říkaly – ta změna se děje už teď. Vlastně už dlouhou dobu. Nabírá to na intenzivně, ale ani 12. ani 21. prosincem to nekončí. Pojede to dál. Prosinec je však (plus mínus) ve středu největší změny. Kryon to nazývá 36letým oknem. Něco se však začíná dít, co dřív nebylo vidět. Probouzejí se lidé, od kterých by to málokdo čekal a to neuvěřitelně rychlým způsobem. Než mrknete okem, vědí minimálně polovinu toho, na co jsme takovou dobu postupně přicházeli… A to je dobře. Aspoň to pofrčí a půjde nám to společně lépe. Jednu věc ale u těch, co se probouzejí teď, postrádám. Chybí tam ještě rovnováha a také pochopení, že je třeba povznést se nad dualitu. Hodně inklinují k „pozitivnu“, což je fajn, ale jdou do toho někdy až dost agresivním způsobem, který zvyšuje energii boje a sebeobranné útoky od těch, kteří to vidí jinak, takže výsledek je buď opačný nebo dost vzdálený tomu, co zamýšleli původně. A to je právě ten náš úkol – alespoň jak ho vidím já.

 

O tom jsem ale už několikrát psala a teď jsem tohle téma začala z jiného důvodu. Chci se vyjádřit k tomu, jak vnímám různé zprávy o tom, co nastane kolem toho 21.prosince (či 12.12., o kterém se však příliš nemluví) a následujících či předcházejících třech dnech (v tom se zprávy trochu liší). Šíří se spousta zvěstí o 3 dnech temnoty. Někdo říká, že to bude dáno výpadkem elektrické energie a všech počítačových i jiných systémů, někdo je zastáncem toho, že se jakoby zatemní nám uvnitř myslí či vědomí a jiní zase říkají, že to prostě prospíme… Občas si něco z toho přečtu či poslechnu, ale ani jednou jsem neměla pocit, že by to se mnou rezonovalo. Spíš jsem v tom dost často cítila paniku, strach… prostě emoce, kterými bych se nechtěla nechat vést. A tak jsem si už před časem položila otázku – co na to říká Kryon? Zrovna jsme o tom v tu chvíli debatovali s Láďou M. a podívali jsme se na kalendář jeho seminářů a EJHLE! 18.-21.12.2012 pořádá konferenci s názvem Lemurské znovusjednocení – Starověké zvuky pro budoucnost a to v dost luxusním hotelu na Hawaii, takže tím se myslím výpadky proudu či „vědomí“ a spánek celkem vylučují či stávají alespoň méně pravděpodobnými.

 

Krom toho jsem nedávno poslouchala MP3 záznam (který se chystám v příštích několika dnech přeložit), kde se o tomto tématu také zmiňuje. Máme zůstat v klidu. Teď sice budu citovat, ale tak, jak jsem si to zapamatovala a zmiňovala to v mailu o pár hodin později, takže je možné, že to nebude úplně přesné… Nicméně smysl byl asi takovýto:

 


„Otázka: "Jaký druh planetárního posunu nastane v prosinci 2012 a JAK nastane."
Odpověď: V roce 1987 proběhla Harmonická konvergence a jak to tehdy vypadalo? Nebo byl velmi významný den 11:11:11. Den se všichni cítili dobře, oslavovali a pak se vrátili a bylo všechno jiné? Ne. A teď to srovnejme s dneškem - co všechno se od té doby změnilo? Mnohé. Všechno potřebuje svůj čas... Prosinec 2012 je jakousi Aktivační Značkou. Mnoho věcí bude odhaleno a mnoho z nich nebude známo až do toho data. A Kryon tam bude, aby je odhalil. Je to dvousměrný signál – nejen „shora“ lidem, ale i od lidí k nám...“

 

Pokud i teď jste na vážkách a přemýšlíte, jestli byste se přeci jen neměli na prosinec nějak připravit, udělejte to. Ale prosím nepanikařte. Zkuste to udělat jako takovou „bojovku“ – jako když jsme byli malé děti. Udělejte si z toho hru. Podívejte se na to, do jaké míry jste „závislí“ na elektřině. Zda se dokážete bez ní 3 dny obejít. Možná by nebylo špatné si to vyzkoušet i bez výpadku… Na pár dní se obejít bez vymožeností civilizace. Zkuste někam vyrazit… (Co takhle třeba do pouště? Teď žertuji, to jsem si trochu „přihřála polívčičku“ s Hammock Adventures…) Ale možná si to můžeme otestovat raději v teplejších měsících. Nechápejte mě špatně. Já jsem moc ráda za všechno, co máme k dispozici – sprchou počínaje a internetem konče – jinak bych si teď koneckonců nemohla s vámi povídat… jenže jde o to, abychom se na těchto věcech nestali „závislými“ – jsou to skvělí pomocníci, špatní páni – tak jak se to říká o ohni…

 

My už si doma takovou inventuru udělali a musím říct, že jsme na tom výborně. Dokonce vím i o zdroji kvalitní vody – já totiž „znám křííííšťááálóóóvou stůůůdááánkůůů, kde néééjhlubšíííí je léééés….“! Tedy znám dvě a jsou na kraji lesa, ale křišťálově čisté jsou a voda z nich je výborná. :-D Znovu ale opakuji - věřím, že vše proběhne v pohodě. Tedy pokud jde o „zásobování“. Jinak to už záleží na nás. Na naší osobní vyrovnanosti a také na tom, jak si to vytvoříme svou každodenní „praxí“…

 

 

A ještě jednu poznámku. Hodně se spekuluje o dalších věcech – osvícení, navyšování vibrací, případě „nanebevstoupení“ apod. Nemyslím, že by někdo (rozhodně ne hromadně) vzestupoval na nebe. Navyšování vibrací pociťujeme průběžně, ale jde to přes fyzické tělo a zrovna tak vnímám i osvícení – prostě takové „docvaknutí“ ve fyzické realitě. Uvědomění si, že jsme tady mj. kvůli přinesení poznání do fyzické reality – do hmoty, chcete-li. Že nemáme nikam utíkat – ani z těl do vyšších sfér. Naopak! Vlastně se děje taková docela legrační věc. Už nějakou dobu pozoruji, že když si „já“ coby vědomí nevím s něčím rady, tak jen sleduji, co na danou věc říká mé tělo a ono si ví velmi dobře rady… Říkám, že má někdy víc „rozumu“ než já – vědomí :-D. A není divu. Tělo je spjato s Matkou Zemí a ta je přeci velmi moudrá a vede nás velmi láskyplným způsobem, aniž bychom to kolikrát vnímali. A my si pořád říkáme, že jí musíme zachránit…!!!

 

A co to navyšování vibrací? I to se děje v rámci našich fyzických těl – nejvíc to vidím u „svých kluků“ – Ahmed se učí pracovat (fyzicky) s živly, Adámek vibruje tak, že když ho chytnu za obě ruce, tak mně ty moje úplně brní… no a já si vlastně teď taky procházím zkouškou – sebeléčení. Ale i jinak se to vše začíná projevovat a souvisí to s tím, co bylo předpovězeno. Závoje se lehce nadzvedávají a zesiluje se komunikace s „jinými světy“ či bytostmi. Začínáme je více vnímat – ale skrze sebe – zevnitř, protože nám postupně začíná docházet, že mezi námi vážně neexistuje žádné oddělení. Všichni jsme jedna rodina. Všichni dohromady tvoříme oceán zvaný Bůh… Takže nebuďte překvapeni, když zjistíte, že hovoříte např. s Kryonem či Bohem napřímo a vlastně docela přirozeným způsobem… Je to mnohem přirozenější než se nám kdy mohlo zdát.

 

A co tedy ještě dodat k prosinci 2012? Snad jen to, co jsem dnes psala jedné přítelkyni na FB. Jediné, co je potřeba mít nachystáno je čisto v srdci i v mysli, abychom mohli s láskou jít vstříc tomu, co přichází...

 

 

Pro www.posvatnesrdce.cz Marie Kuchařová