Pozvánka na přípravné setkání v Praze na Vyšehradě

01.10.2010 18:14

Srdečně zveme všechny příznivce 9. Brány 11:11 a účastníky Ukotvovacích skupin ke společnému setkání v Praze na Vyšehradě

   V neděli 17. 10. 2010 od 10 do 17 hodin

Setkání v srdcích

 

 

 

Během tohoto přípravného workshopu se vzájemně naladíme, otevřeme a připravíme se na působení vysokovibračních  energií 9. Brány 11:11. Naučíme se techniky a způsoby, které můžeme použít při ukotvení energií této brány. Společně se očistíme od energií, které by mohly narušit či negativně ovlivnit průběh ukotvení energií 9. Brány 11:11. Propojíme se na úrovni srdcí, abychom mohli spolupracovat a vzájemně se podpořit jako Jedna Bytost. Společným aktivačním ceremoniálem otevřeme svoje Bytí energiím 9. Brány 11:11.

 

********************************************************************************** 

 

Místo setkání: Praha – Vyšehrad, budova Starého purkrabství

 

Přihlášení na e-mailu: m.petrovicova@seznam.cz. Napište svoje jméno, datum narození a místo, kde se zúčastníte ukotvení.

Účastnický poplatek 500,- Kč na pokrytí pronájmu a organizačních nákladů je potřeba zaplatit nejpozději do 15. 10. na účet č.:  2201075083/0800, VS 1710DDMMRR (1710 + datum vašeho narození ve formě den, měsíc a poslední dvě číslice roku narození). Do zprávy pro příjemce uveďte vaše jméno a příjmení.

 

Co s sebou: vezměte si pohodlné a teplé oblečení (počítejte s tím, že část programu se bude odehrávat venku), doporučujeme si přinést tenkou deku.

Součástí vašeho oblečení by měla být aspoň jedna z barev živlů. Nalaďte se a zvolte si svůj živel: ZEMĚ – zelená nebo hnědá, VODA – modrá či tyrkysová, OHEŇ – červená a oranžová, VZDUCH- žlutá. Postačí třeba větší šátek v těchto barvách.

Vezměte si svačinu a pití na celý den. Oběd si můžete dát v restauraci, která je součástí budovy Starého purkrabství, ale výběr je zde poměrně skromný. Přineste si hrnek na čaj, ten si uvaříme na místě. 

Rozhodně nezapomeňte dobrou náladu a úsměv...

Těšíme se na setkání s vámi.

 

Mirka Petrovičová, Marie Jungmannová, Marie Kuchařová a další přátelé