Poznámky k Ukotvování - MK

20.10.2010 19:40

Aby byly informace kompletní, přidáváme zde nejnovější článek od Solary (vznikl 17.10.2010) – za jeho překlad děkuji Pétě Novákové - a zároveň zkrácený „tahák“ od Světlušky. Holky nádherně a pilně spolu-pracovaly. Možná i trochu „na úkor“ 3D :-).

 

Solara je tím, kdo celou „akci“ vede na pozemské úrovni a zcela jistě ví, co dělá. Na druhou stranu ale – ona je na Bali a zaštiťuje celkové dění, my jsme tady, plně propojeni navzájem, na Master Cylinder, na naše vyšší vedení a hlavně na bránu. Každý máme nějaké své zkušenosti a cítíme různé „pokyny“. Dejme tomu všemu tedy prostor, volnost a důvěru. Už teď vím, že ne všichni budeme provádět a plnit všechna doporučení (oblečení, seznam, tance...) a také vím, že s největší pravděpodobností nebudeme ukotvovat v jeden čas. A ačkoli je to velmi zajímavá a silná myšlenka, mám pocit, že se opravdu začíná hlásit o slovo kvantové vnímání a že pozemský čas přestává být důležitý. Vlastně spíš začíná čas „pracovat pro nás“. Také je důležité si uvědomit, že NIKDE NA ZEMI není taková koncentrace skupin jako právě tady!!! Možná (ale je to jen můj názor) bude lepší to opravdu ukotvit postupně – napadá mě spojení „po spirále“. Důležité je se tomu plně otevřít a důvěřovat. Přichází mi informace, že mám již nyní vysílat záměr: „Ano, cítím volání 9. Brány 11:11 a vědomě se jí chci zúčastnit.“ Vyslat žádost o připojení a nechat „to“ pracovat. Nemůžu se zbavit dojmu, že si sice dopředu naplánujeme nějaké časy (někdo ráno, někdo v pět odpoledne, někdo v osm),

ale pak to proběhne úplně jinak!!! A to i přesto, že již teď máme každý nějaké předběžné pokyny shora. Věci se mění a vyvíjí. Proto sice ano, je fajn mít předběžný plán, ale zůstaňme bdělí. Aby to nedopadlo jako ten příběh na jednom Master Cylinderu, kdy polovina lidí svačila a zbytek mezitím doukotvil... Takže kdyby se vám najednou začaly „dít věci“, zbystřete!!! S největší pravděpodobností je to právě volání brány – že je již čas. Těmi věcmi může být nečekané volno (třeba kvůli výpadku elektřiny nebo „výpadku“ klientů...) nebo se nebudete moct soustředit a vše vám bude padat z rukou... Zůstaňte ve spojení. S námi, svou skupinou, místem i bránou. Nechte tomu naprostou důvěru a svobodu a poznáte to.

 

My s Mirkou budeme časy také teprve ladit, ale protože jste se nás na to ptali, zkusíme poslat zprávu přes někoho – asi přes Jarušku (můžu, Jaruš?) – a ona je dá do diskusního fóra. Kdyby se dělo něco významného na Nvisible.com, tak to pohlídá Petra Nováková se Světluškou a dají zprávu do diskusního fóra (pro jistotu) a kdyby to bylo obsáhlejší, napíšou alespoň, že je to k dispozici u nich na stránkách. Jestli chcete, můžete „hlídat“ i facebook, ale kde a jak to tam najdete netuším, protože s ním nepracuji. Každopádně jsem přesvědčená, že napojení na Jedno Bytí a Bránu plně stačí.

 

Jo a také doporučuji nedělat si na neděli, pondělí ani úterý žádné „plány“ v podobě velkých úklidů, obíhání úřadů, návštěv a podobných akcí. V neděli si nás to bude nejspíš „připravovat“, v pondělí budeme napojení celý den a jestli to bude vypadat alespoň jako po Vyšehradu, tak můžu říct, že v úterý toho také asi moc ve 3D neuděláte :-). Ale to je prostě jen z důvodu silných energií a vibrací. Tělo se bude přizpůsobovat a relaxovat.

 

Takže vás „mí“ milovaní Praví Celiství srdečně zdravím, líbám a objímám.

 

Vaše Posvátné Srdce Maruška