Poděkování 2014

30.12.2014 22:33

 

Milovaná Posvátná Srdce,

 

 

původně jsem chtěla dnešní příspěvek vložit do minulého úvodníku, ale pak mi něco řeklo, ať se podívám do statistiky sledovanosti a našla jsem tam tak nádherné číslo, že mi to až rozbušilo srdce.

V minulosti sem chodilo i dvojnásobné množství lidí, ale o to vůbec nejde. Jsem velmi ráda, že se sem vracíte, i když příspěvků ubývá. Je krásné vidět a být součástí té sounáležitosti i beze slov, bez potřeby velkých činů a hlubokých poselství. Jen prosté sdílení a bytí... Děkuji. <3

 

A teď k tomu číslu. V tuto chvíli mi počítač hlásí 11666 návštěv za tento měsíc a mám dojem, že je to poselství pro nás všechny... 

11, to je mistrovské číslo označující osvícení. 11:11 je "volací kód", který nás probouzí a je to také jedno z čísel Kryona.

A tolik obávané číslo 666? Kryon o něm hovořil v Knize Dvanáct i v Knize Jedna. Přiložím citace z obou těchto knih. Před tím bych vám ale ráda předala ten poslední slíbený dárek. Je to Kryonovo kratičké poselství - spíše pohlazení - s názvem Setkat se s kuchařem... A Kuchařová (já) :-) vám tedy ještě jednou děkuje za vaší přítomnost a těší se, co všechno společně dokážeme v tom příštím roce.Snad nevadí, že tento příspěvek je celý ve znamení této bytosti, ale právě on mne provází už delší dobu a pomohl mi mnohé pochopit a najít své místo v životě, tak je myslím správné, že toto spojení bude i v tomto mém posledním letošním příspěvku. Stejně už nejdeme oddělit ;-).

 

S láskou,

 

Marie K.

Kryonova Kniha Jedna - Konec času, Kapitola 1 "Seznámení s Kryonem":

"Než budu pokračovat – autor mne neustále přerušuje, protože chce znát důležitost tří šestek, vašeho čísla 666, které je spojováno s anti-Bohem či anti-Kristem a s koncem času. Zajímá ho také „znamení bestie (šelmy)“. Toto „znamení“ si lidé spojují se vším – od rodného čísla přes pracovní číslo až po kódy na zboží v obchodech. Ve skutečnosti je to mnohem jednodušší; je to magnetická rovnováha vašeho buněčného biologického kódu (DNA)! Proto všichni, kteří jsou vyrovnaní, jsou neutrální. To jsou ti, kteří nejsou „označeni“ pro změnu (i toto může být kdykoli změněno). To, co bylo označováno jako „bestie (zvíře)“, je neosvícené já každého z vás. Říkalo se tomu tak kvůli možným činům nevyrovnaných vůdců v průběhu nadcházející doby přelaďování… jako „bestie“ mezi vámi by sežrali mír. Proto měli ti nevyrovnaní znamení potenciální bestie.

Těm, kdo studovali channelovanou křesťanskou knihu Zjevení, to může připadat překroucené… ale nyní mám pro vás (odhalení) já: starodávný channeling byl záměrně udržován tak, aby byl matoucí a neurčitý, protože žádná bytost ve vesmíru nemohla nikdy předpovědět skutečný výsledek vaší nadcházející zkoušky! Existuje několik možných konců a toto písmo obsahuje všechny možné scénáře konce času na Zemi, všechny představené najednou. Není divu, že je interpretace tak složitá… je to „kosmický vtip“. Významem čísla 666 je maskovaná 9. Číslo 9 se skrývá v této trojité šestce a představuje energii vaší současnosti. Je spojená s vibrací rovnováhy, síly a lásky. Také signalizuje dokončení. Pokud tyto tři šestky sečtete, dostanete číslo 18 a z něj pak číslo 9. Pokud výslednou devítku vynásobíte mocným číslem 3, abyste o něm získali další informace (jak jsme to předtím udělali se ZVUKEM mého jména), dostanete 27, což je po sečtení opět 9. Pokud cítíte, že tři šestky znamenají 63 (6x6x6), dostanete 216, což je po sečtení opět 9. Vibrace devítky patří těm, kteří budou vyrovnaní a zůstanou. 666 není číslo, kterého byste se měli bát. (Neexistuje žádné číslo, kterého byste se měli bát. Čísla nám dávají důležité informace a jsou nádherným třídimenzionálním nástrojem. Jsou matematická, ale ukazují energii.)"

 

Kryonova Kniha Dvanáct - Dvanáct vrstev DNA, Kapitola 11 "Shrnutí skupin DNA"

"V křesťanské Bibli, knize Zjevení – ne v poslední napsané, ale v poslední prezentované kapitole – se hovoří o čísle 666 coby o čísle Antikrista. Bylo to děsivé a varovalo to před lidmi, kteří měli na čele znamení. Nyní vám toto proroctví odhalíme, protože varuje před oficiální doktrínou. Nesmíte zbloudit nebo budete označeni. Nepřemýšlejte mimo krabici od vůdců nebo přijdete o duši.

Proč čelo? Zeptejte se východních Indiánů, Budhistů nebo Hinduistů. Hinduisté tomu říkali Bindi, což je běžně vnímáno jako „brána k vyššímu vědomí“ či „třetí oko“. Je seřazeno v jedné rovině se šišinkou (epifýzou) v mozku, které se říká „sídlo lidské duše“. Proč je historicky posvátné znamení na čele náhle „znamením od bestie“? Začínáte chápat ono varování?

Nyní čtete tato tajemství a hádejte, co obsahují? Ukážu vám to:

Začneme sčítat vrstvy ve skupinách DNA.

Skupina jedna obsahuje vrstvy 1, 2 a 3

Po sečtení dostaneme 6

Skupina dvě obsahuje vrstvy 4, 5 a 6

Po sečtení dostaneme 15 a následně 6

Skupina tři obsahuje vrstvy 7, 8 a 9

Po sečtení dostaneme 24 a následně 6

666!

Skupina čtyři obsahuje 10, 11 a 12.

Po sečtení dostaneme 33. To je v numerologii mistrovské číslo a (jak již Kryon říkal) značí Všemohoucího Boha!

Proto tajemstvím čísla 666 je, že VY JSTE BŮH! Moc a božství je v DNA! Je to energie 33… Všemohoucí Bůh.

Toto odhalení bude pro mnohé znepokojivé a pro ostatní odhalující. Co uděláte s touto informací? Tady začíná pracovat vaše intuice, protože pravda je pravda, a stará duše, žila jsi dostatečně dlouho, aby sis vzpomněla – pokud chceš..."