Otevírání síní Amenti - vzkaz od Hathorů z 3.11.2010

10.11.2010 12:35

Rádi bychom poděkovali všem, kteří se podíleli na Velkém Experimentu: Křišťálový Paláce Uvnitř a Otevíráí Síní Amenti. Propojení vašich srdcí a myslí vytvořilo spirálu (vír), která pročistila Zemi a Otevření Síni Amenti bylo úspěšně provedeno.

Rozvíjení moudrosti spojené se znalostmi bude pokračovat v několika stupních – všechny budou přínosem i následujícím generacím lidstva.

Ačkoli celosvětová meditace je již dokončena, doporučujeme těm z vás, kteří chtějí ještě otevřít své vlastní Síně Amenti (míněno svou Vyšší Mysl), aby pokračovali v meditaci sami jak uznají za vhodné.

Tato jednoduchá třífázová meditace vám pomůže odhalit obrovské poklady uvnitř vaší přirozenosti (vašeho bytí) a my vás povzbuzujeme k jejímu používání – vstupujte do této meditace pravidelně, protože vás energeticky propojí s moudrostí Země a jejím vzestupem. To je velmi pozitivní.

Znovu děkujeme vám všem, kteří jste se zapojili. Země a budoucí generace byly vaším činem požehnány.

 

Háthoři
3. listopadu 2010

 

 

Hudbu od T. Kenyona naleznete na této adrese: https://tomkenyon.box.net/shared/ughpzd7gkn, autor ji dává volně k dispozici pod podmínkou, že ji budete používat jen pro vlastní potřebu a nikoli ke komerčním účelům či ji dále zveřejňovat na příklad na Youtube, Myspace či jakýchkoli jiných stránkách.

 

Pro www.posvatnesrdce.cz a www.channeling.wbs.cz přeložila Marie Kuchařová.