Můj první "channeling"

07.06.2011 22:00

Tady nad Příbramí včera probíhala veliká bouřka - takovou snad ještě nepamatuji (letos jsou vůbec bouřky hodně zajímavé) a napadlo mě, že to přinese další změnu v lidském vědomí. A koukám, že to pročistilo i nějaké "kanály" (channely) ve mně, protože mi dnes přišel můj první channeling. Konečně jsem pochopila, proč na mě tak "tlačí" s těmi egyptskými cestami... Takže tady to je:

 

 

Od Matky Země:

„Chystá se mnoho událostí, ale je třeba vaší podpory. Zůstávejte i nadále ve spojení mezi sebou – udržujte stav jednoty a vzájemně se podporujte. Pokračujte v komunikaci s bytostmi Světla a Lásky, s Bohem i mnou - Matkou Zemí. Je důležité zůstávat v kontaktu a to nejen v meditacích, ale během celého dne. Vnímejte dění kolem sebe i pocity uvnitř svého těla. Nezapomínejte na svá těla – při péči o ně jste zároveň ve spojení se mnou. V uplynulých letech a zejména posledních měsících jste dokázali obrovský posun, který nikdo nečekal. Urychlili jste události a proto je současný přechod mezi dimenzemi o něco komplikovanější a možná se někteří ocitli v jakémsi „meziprostoru“. Není však důvod k obavám. Pokud budete i nadále pokračovat se stejnou oddaností a Láskou, pak bude přesun mnohem jednodušší a to pro všechny. Pomáhejte si na vzájem, komunikujte s ostatními říšemi a nezapomínejte ani na zvířata, květiny, ale ani na kameny. Hovořte s nimi a dívejte se na ně se vší láskou a okouzlením. Na oplátku si dovolte přijímat energii, kterou posílají oni vám. Naslouchejte a dostane se vám odpovědí. Choďte co nejčastěji ven a nechte se hladit slunečními paprsky, laskat větrem a dýchejte zhluboka. Přijměte lásku, kterou vám posílám ze svého srdce.“

 

Od Kuthumiho-Agrippy:

„Milovaní, slyšte moje volání. Nastává období dalších změn a je třeba se připravit. Udržujte svá srdce otevřená a čistá a stejně tak i místa, jejichž jste ochránci. Ano, každý z vás přišel na planetu Zemi s vlastními posláním. Každý z vás si přinesl mnoho úkolů. A jedním z nich je očista a ochrana míst, kde jste se narodili, případně k nim cítíte silné spojení. Proto se prosím na tato místa napojte a zůstávejte ve spojení. Bude-li třeba, zavolají vás a pak prosím neváhejte. Poznáte, kdy přijde ten správný čas a stejně tak i to, co je potřeba vykonat. Pouze navažte toto spojení a pak se nechte vést svou intuicí – plně jí důvěřujte. Nastala ale neočekávaná věc. Proběhlo mnoho změn v lidském vědomí a mnoho srdcí se otevřelo a máme z toho nesmírnou radost. Na Zemi právě probíhá revoluce Lásky a Světla. Některé duše se však brání nejen těmto změnám uvnitř sebe, ale snaží se tuto revoluci zastavit a proto šíří dezinformace a strach. Není to důvod k protiakcím. Mějte s těmito lidmi soucit a modlete se za ně. V důsledku těchto dezinformací ale nastala situace, kdy mnoho skupin odložilo své cesty na posvátná místa, kde měly svá poslání. Měli tato místa propojit, očistit a aktivovat. Proto nyní vysíláme své volání k vám všem. Naslouchejte a všímejte si informací, které k vám přicházejí. Vnímejte své pocity, když čtete o posvátných místech. Pokud cítíte silné volání svého srdce, poslechněte jej a vydejte se do těchto míst. Tak jako čistíte a otevíráte své čakry, je potřeba stejně tak otvírat a čistit i čakry Matky Země. Přijměte tento úkol a my vás ochráníme.“

 

 

No a teď něco "ode mne"– „moje“ posvátné místo je jasné :-D. Čirou „náhodou“ jsem otevřela knížku Prastaré tajemství květu života od Drunvalo Melchizedeka. A čirou náhodou na kapitole Posvátná místa – tady je přepis:

 

Poté, co se začalo s budováním nové sítě přes starou zborcenou síť a s výstavbou pyramidy na linii spirály, Thovt, Ra a Araragat načrtli přes 83000 míst na povrchu Země v bodech, kde tyto dvě energetické linie probíhaly a křížily se. Ve čtvrté dimenzi, v dimenzi o jeden stupeň vyšší než naše, zkonstruovali celou síť staveb a struktur, nacházejících se nad celou planetou a v místech uzlů této energetické matrice. Všechny tyto struktury byly vytyčeny v proporcích zlatého řezu neboli Fibonacciho spirály a všechny byly matematicky odvozeny od jednoho bodu v Egyptě, nyní nazývaného Sluneční kříž.

Poloha těchto posvátných míst na světě není náhodná. Bylo to jedno vědomí, které vytvořilo všechny konkrétní místa od Maccu Picchu, přes Stonehenge až k Zaghouanu – prostě všude. Většina z nich byla (s několika výjimkami) vytvořena jedním vědomím. Nyní si to mnohem více uvědomujeme. Richard Hoagland o tom ve svých pracích pojednává více, ačkoliv nebyl první. Ukázal, jak je jedno místo extrapolováno z toho druhého a to zase z dalšího atd. Tato místa jsou nadčasová, byla vybudována v různých dobách a svým charakterem přesahují rámec konkrétní kultury nebo geografické polohy. Byla evidentně vybudována jedním vědomím, které vše koordinovalo. A nakonec někteří badatelé zjistili, že toto místo v Egyptě je bodem, z něhož byla naplánována všechna ostatní posvátná místa.

Toto egyptské místo je severním pólem sítě jednoty vědomí. Na druhé straně planety v jižním Pacifiku na Tahiti existuje malý ostrov nazývaný Moorea, kde se nachází jižní pól sítě. Ten, kdo byl na vrcholu Wajna Picchu, mohl vidět z ptačího pohledu Machu Picchu v Peruánských horách ve výšce 9000 stop nad mořem, jak je obklopeno v dokonalém kruhu horami. Je to něco jako kruh ženy obklopující falus tyčící se uprostřed. A ostrov Moorea se tomu podobá, ačkoliv má tvar srdcel Falické hory na Moorey uprostřed srdce jsou mnohem vyšší než Wajna Picchu v Peru, ale podobný kruh obklopující tento zemský pól je tam vidět. Pokud byste z Moorey prošli středem Země, došli byste do Egypta. Protilehlý pól je sice o něco dál, ale jen o velmi malý kousek – o nepatrný oblouk, ale to je v pořádku. Moorejské pole je negativní neboli ženské, a egyptské pozitivní neboli mužské. Všechna posvátná místa jsou spojena s egyptským pólem a všechna jsou zároveň vzájemně propojena přes středovou osu vedoucí k Mooree. To samozřejmě vcelku tvoří torus.

 

A jen tak mimochodem – Srdeční čakra je tuším v Glastonbury a Stonehenge (přední a zadní strana), ale je propojená i s Prahou. A v Káhiře je čakra korunní. A někde jsem četla, že v Luxoru pro změnu krční... No a další věc, proč to "dává smysl" - to volání - teď jde přeci o očištění a uzdravení mužské energie a Káhira je tedy "mužským pólem"...

 

Teď si tak uvědomuji, že mi to přišlo už dávno v jedné meditaci, jen jsem tomu nerozumněla - kříž (nebyla jsem si jistá, jestli svítí nebo hoří) a u něj můj milovaný, se kterým jsme splynuli v jedno (našimi boky) - držel v ruce duhové kosmické vejce (symbol tajemství i našeho zrození z jediného vejce či plamene). Také jsme propojovali nebo jako "prošťouchávali" energii pyramidy zdola (shora krásně duhově energetizovala) a ještě tam byly informace o propojování Božích hrobů a také jsme zachraňovali nějaké děti (před vojáky) a bylo to spojeno i se Sfingou (detaily si nechám pro sebe). Teď to nějak víc dává smysl (tedy mně :-D).

 

Pro www.posvatnesrdce.cz Marie Kuchařová 

">