MME: Brána Stelia zahájila odpočítávání

04.12.2012 02:00

 

 

Michelle Manders

 

Vážení přátelé  stránek “Palác míru”,

 

Energie se budují hodinu za hodinou, 23. listopad otevírá bránu Stelia (Stellium = shluk, nahromadění více planet na malém, krátkém, úseku ekliptiky... pozn. překl.) ve Štíru (Merkur, Venuše a Saturn společně ve Štíru – pozn. překl.) a spouští vlny vzestupu, které přispějí k naší práci v Egyptě 3. - 17. prosince a pomohou nám v přípravách aktivace upgradů mřížky, která se odehraje na Bali v dubnu 2013. Zbývají nám čtyři týdny k překročení prahu do nového světa ve dnech 20., 21. a 22. prosince.

 

Venuše vstupuje do Štíra a Merkur se ve Štíru chystá vyrazit direktním, přímým směrem (z pohledu ze Země jdou občas některé planety „pozpátku“, retrográdně, přímý směr se nazývá direktní – pozn. překl.). Což povede k tomu, že mnoho v nás hluboce umístěných tajemství našeho já se nám bude odhalovat. Jsme povzbuzováni, abychom se zaměřili na všechny části nás, které schovávaly přesvědčení, že nejsme dost dobří, a regenerovali tato oslabující přesvědčení. Mars, který vládne znamení Štíra, je nyní v povýšené pozici v Kozorohu a řídí energie Merkuru, Venuše a Saturnu tak, že pod povrchem doutnající emoce vybublávají či vybublají na povrch. Mars nás tlačí k vybudování svěžích, drzých hranic, užití trpělivosti a disciplíny a k tomu, abychom šli hlouběji do sebe než kdykoli předtím a zajistili úspěšnou, dlouhotrvající transformaci následků minulé 2.737 let trvající karmy.

Brána tohoto Stelia znamená nejen hlavní bod obratu v léčení na individuální úrovni, ale také počátek největší příležitosti vyléčit zranění v oblasti lásky, srdce a sexu – individuálně i kolektivně. Proto je tento energetický portál tak důležitý pro projekt, který Marie Magdalena a Kuthumi – Agrippa vytýčili, aby transformovali starou zkušenost dvojpaprsků (duálních dvojčat) do manifestace Posvátného Protějšku a obnovili Alchymii Kvantové Tantry (Magii Potenciálu Tkát Světlo)‚ předané Posvátnou Alchymií a Ohnivými Bohyněmi vedenými Marií Magdalenou.

Jako následek toho se již žádný prostor nebude zdržovat na okraji starých zranění. Základní téma je: propracuj se jimi a transformuj je nebo zůstaň omílat ten stejný starý nápěv den za dnem. Mistry nám bylo po desetiletí sdělováno, že tento čas přijde. Nyní JE na nás, doslova, použít svou svobodnou vůli, jak často prohlašujeme, že to děláme, vstát a překonat překážky. Odměny jsou za hranicemi pochopení. Překročení prahu k novému paradigmatu nevyjde vstříc žádnému druhu vědomí oběti. Dostáváme, za co jsme se modlili a co jsme zamýšleli. Nyní je řada na nás uskutečnit svou část dohody a udělat, co je potřeba udělat k odevzdání se nevyhnutelným změnám a ŽÍT z pozice emocionální a spirituální inteligence a zralosti.

Není žádné tajemství, že když si vybereme vyhnout se zodpovědnosti přijmout plnou zodpovědnost za sebe a své životy a místo toho strčíme hlavu do písku, věci se stanou neúnosné. Co nás nyní vyzývá, je zcela nová míčová hra, protože nás zve tam, kde jsme nikdy nebyli. Tak není prostor na mluvy a výmluvy a mrhání energií na strašpytlovská očekávání, že minulost se zopakuje. Reagování defenzivně nás zanechá s pocitem jako pes, který honí vlastní ocas. Udělat solidní a autentické rozhodnutí (závazek) je nyní rovněž na pořadu, a brzy uvidíme proč. Jsme velmi, velmi na cestě dostat se do jádra toho, co nás obchází, obtěžuje a straší. Transformování tohoto přinese nový život do každičkého aspektu reality, kterou jsme si vybrali. Dostáváme příležitost vyzkoušet si z první ruky potenciál, který leží v naší syrové pozitivní síle. Vyzkoušeli jsme si negativní stranu této surové, nezpracované síly. Nyní jsme voláni transformovat negativní do téhož rovnocenného pozitivního protikladu. Máte nyní moc v nejbližších dvou letech kompletně přebudovat svůj život.

Marie Magdalena doručila dnes ráno krásný a velmi silný channeling (čtvrtou část Egypta 2012 – Poutníci se vracejí), kterou vám vřele doporučuji (placený channeling – pozn. překl.), neboť umožňuje potřebný průnik s ohledem na hlavní téma tohoto Stelia, kterým je odpuštění. Síla energií, které přišly v channelingu, byla za hranicemi toho, co lze popsat slovy a dotkne se vás na hlubokých úrovních.

Pokud chcete více porozumět, co znamenají planetární pozice ve Štíru, přečtěte si prosím můj minulý newsletter, kde se tomu dlouze věnuji. Doporučuji vám channelingy „Vzestupná brána transformace“ a „Polibek smrti Štíra a Nový život“ (placené channelingy – pozn. překl.).

 

Přivítejte tento čas změny, dýchejte v něm a běžte si pravidelně pro osvěžení zaplavat nebo si dejte dlouhou utišující koupel. Setkejte se s lidmi, kterým hluboce věříte a dovolte si uvolnit vše, co potřebuje vyjít ven v této důvěrné společnosti. Používejte modlitby a stanovení záměru, když úzce spolupracujete se svým strážným andělem a dalšími průvodci, abyste dosáhli svých cílů v léčení. A věřte, že máte, co potřebujete, abyste naplno využili výhodu této mocné příležitosti k léčení a totálně znovuobjevili sebe a svůj život.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

S láskou,

Michelle

 

Zdroj: Michelle Manders (Eloff) – https://www.palaceofpeace.net/ - Newsletter ze  21.11.2012

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložil Pavel M. (www.transformace.info). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy. Děkuji za pochopení a respektování této podmínky. Kéž vám tento překlad pomůže při dalších krocích na vaší cestě.