Mistr Hilarion: 29.12.2013 - 05.01.2014

05.01.2014 21:45

 


 

 

Milovaní,


Na planetě je v této době mnoho lidí, kteří se dívají hluboko do sebe, a budou v tom pokračovat, aby mohli čelit každému skrytému aspektu svého bytí, přímo a pravdivě, bez popírání, přijímat a milovat všechny aspekty sebe sama. Jsou ochotní čelit tomu, co v nich přetrvává, tak, aby vyrovnávali, harmonizovali a přicházeli s řešeními, která teď pomáhají každému člověku stát se celistvým, což usnadní hluboký pocit míru a spokojenosti ve všem, co dělají a přináší radost a štěstí do jejich vnějšího života. Ve svých srdcích začnou rozumět rčení „jak nahoře, tak dole“, neboť vnější svět vždy odráží to, co je/žije uvnitř.

Mnoho duší zažívá důkladné a tvrdé zkoušky, jak se snaží vyvážit mentální a emocionální aspekty sebe sama, a vědí, že vstup do vyšší dimenze nemůže nastat bez vyjasnění a vyčištění nízko-dimenzionálních myšlenkových vzorců a přesvědčení. Pro mnohé z vás je to přinejmenším výzva. Pro ty z vás, kteří zažíváte toto dilema, přináším dobrou zprávu. S tím, jak se planeta očišťuje od hustoty, která je věky stará, a Země a klima se mění, je mnohem snadnější udržovat rovnováhu, takže energie nyní každému z vás pomáhají uvolňovat a odevzdávat neústupné staré myšlenkové a emocionální vzorce, jejichž rukojmími jste po dlouho dobu byli. Každý člověk tuto pomoc uvítá a zjistí, že je teď mnohem snazší zůstat v rovnováze vně i uvnitř. 

 

Je důležité, abyste se i nadále každý den uzemňovali svými energetickými kořeny do krystalického diamantového jádra Země. Je to nezbytné pro to, abyste mohli být plně inkarnováni zde na Zemi se všemi vyššími aspekty vašeho multi-dimenzionálního bytí. Každé ráno si dejte záměr na propojení se svým Vyšším Já a Božskou Monádou a po několik okamžiků dávejte sami sobě lásku např. s těmito afirmacemi „JÁ JSEM nyní propojen/a do v tuto chvíli nejvyšší možné oktávy mého Já“ a „JÁ JSEM čistá nádoba Božského Ducha“. Často si připomínejte, že jste bytost Lásky a Světla, která se rozhodla přijít na tuto planetu v tomto čase, aby pomohla ukotvit kosmické Světlo do krystalického jádra Země. Pro Matku Zemi je to obrovsky důležité, protože jí to pomáhá udržovat rovnováhu jejích energií a rozšiřovat Světlo uvnitř ní samé.

 

Tím, že tuto práci děláte každý den, pomáháte Zemi zrodit se jako zářící Hvězda, což je její předurčení a pomáháte celému lidstvu v pozvednutí na vyšší frekvenci. Neznamená to, že chaos a nepořádek přestanou okamžitě existovat, ale touto prací a udržováním své vyšší vize pro Zemi a všechny její obyvatele, jste klidným místem v bouři zuřící ve světě kolem vás. Vaše klidná mírumilovnost bude mít účinky na svět, jež vás obklopuje. V průběhu předchozích let jste všichni na sobě pracovali a nyní si začínáte uvědomovat, že jste touto prací sami sebe posadili na vůdcovskou pozici coby adepta, který umí řídit energii silnými a mocnými způsoby.

 

To s sebou ovšem přináší ohromnou zodpovědnost a my jsme přesvědčení a vy byste měli být také, že jste toto zasvěcení/iniciaci perfektně zvládli. Pokud čtete tuto zprávu, jste člověk, který prokázal/osvědčil, že je hoden a schopen převzít větší zodpovědnost. Nyní je snazší udržovat jasnost vyššího záměru pro vaši přítomnost zde na Zemi. My, vaši bratři, sestry a spolupracovníci, kráčíme s vámi, zatímco vy se chápete otěží své nové identity. Dobrá práce, Milovaní. Buďte v míru.  

Do příštího týdne…

Já JSEM Hilarion

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Strážce Symfonií Milosti
www.therainbowscribe.com

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky, do češtiny přeložila Ivana M. (www.transformace.info). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.