Mistr Hilarion: 29.06.2014 - 06.07.2014

30.06.2014 23:41

 

Milovaní,

 

i když většina z vás duchovně pracovala a zarovnali jste se s perspektivou vyšších dimenzí, je ještě mnoho toho, co přichází z vaší buněčné paměti, a co potřebuje být uznáno a propuštěno. Je to o pochopení toho, co se děje, protože to pomůže rychleji otevřít to, co se vynořuje na povrch, aby to bylo propuštěno, aniž by vás to nějak výrazně emočně nebo mentálně vykolejilo. Dá se to připodobnit ke ždímání houby, která má v sobě ještě trochu vody, takže ji musíte ještě nakonec několikrát zmáčknout. Nyní již všichni máte celý rejstřík nástrojů a technik, které jste shromáždili, aby vám tím pomohly projít relativně jemně a lehce. Máte vše, co potřebujete, abyste to zvládli. Pokud máte pocit, že potřebujete další pomoc, je třeba, abyste našli praktikujícího odborníka, aby vám pomohl dle potřeby. Je mnoho dobře kvalifikovaných lidí, kteří vám s tím mohou pomoci. Požádejte své duchovní průvodce, aby vás zavedli k těm, kdo jsou pro vás za daných okolností nejvhodnější.  

Vnější svět, v němž žijete, se rychle mění, i když vaše zpravodajská média by chtěla, abyste si mysleli něco jiného. Boje o moc mezi vůdci mnoha zemí světa jsou znamením toho, že systém a struktury, které jsou tady po dlouhou dobu, nyní potřebují radikální změnu. Mnozí předvídají, že to bude vyžadovat, abyste se na věci dívali jiným pohledem, a budou také potřeba nové způsoby práce s tím, co musí být změněno, ale stále jsou zde ti, kteří se křečovitě drží stávajících mocenských struktur. Lidé již nejsou nevědomí ohledně obrovského zneužívání moci těmi, kdo je vedou a začali podrobovat své vůdce podrobnému zkoumání. Je to pro ně vztyčený prst, aby přizpůsobili a změnili to, co nefunguje, anebo aby odstoupili. V oblasti jejich působení se ozývá čím dál hlasitější reptání.

Jako každá změna to začíná třením a odporem. Lidstvo si potřebuje uvědomit, že musí pracovat společně, aby zvládlo mnoho výzev, které jsou na světě, v němž žijí. Vyžaduje si to přispění všech dobrých a čestných lidí. Někteří pracují se zemskými mřížkami, někteří umí léčit a stabilizovat různé oblasti planety, někteří vědci pracují na řešení mnoha změn, které je nutné učinit. V ekonomické oblasti jsou tací, kteří vytváří nové vyrovnané ekonomické systémy pro všechny. Mezi lékaři jsou ti, kteří se opravdu zajímají více o potřeby lidí, než o sycení struktur farmaceutických společností. Je potřeba dovolit těmto lidem, aby vybrali alternativní a přirozenější řešení pro záležitosti zdraví. V každé oblast společnosti je třeba opustit zájem ve prospěch sebe sama a začít pracovat pro vyšší dobro všech.

Když se tyto struktury budou zarovnávat s vyšším principem a koncepcí pracování pro nejvyšší dobro všech na planetě, příznivé změny pro všechny občany světa začnou vytvářet stabilnější a mírumilovnější prostředí. Když se začnou naplňovat základní potřeby všech občanů světa, a ustanoví se způsob cesty vpřed prostřednictvím transparentní komunikace a čestné spolupráce mezi všemi národy a strukturami světa, poté se život, jak jsme ho znali, opravdu změní k lepšímu. Prvky strachu a podezírání zmizí ze všech lidských srdcí a radostnější a harmoničtější interakce mezi všemi lidmi světa přinese obrovskou a pozitivní změnu.

Sluší se, abyste vy, pracovníci světla, ale i další s dobrým srdcem a záměrem, kteří nejste spojeni s tímto označením, pokračovali ve vizualizacích, záměrech a abyste posilovali to, co si opravdu hluboce přejete vidět na planetě manifestováno. Toto soustředěni je vyžadováno od těch, kteřé jsou si vědomi a jsou probuzení k neuvěřitelné příležitosti, která se momentálně před lidstvem nachází. Když lidé celého světa propustí všechna egocentrická přání a budou nahlížet na celistvost světa ve větším měřítku jako na součást sebe sama, umožní to vyšším aspektům v jejich božskosti, aby zazářily. Když lidstvo zareaguje na výzvu, aby si lidé vzájemně více pomáhali, otevře jim to větší zkušenost vesmírného rozsahu.

Do příštího týdne …
Já JSEM Hilarion 

 

©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Strážce Symfonií Milosti 

www.therainbowscribe.com 

www.movingintoluminosity.com

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky, do češtiny přeložila Mirka K. pro www.transformace.info.  Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem za předpokladu, že nic nebude vynecháno nebo změněno a budou uvedena všechna práva a odkazy na webové stránky včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy. Děkujeme za zařazení této poznámky.