Mistr Hilarion: 25.08.2014 - 31.08.2014

26.08.2014 23:11

 

 

Milovaní,

 

čas, jak ho znáte, plyne, a každý z vás pocítil, že se samotný čas zastavil a potom se náhle zrychlil. Přicházíte do bodu, kdy se vaše tělesné procesy intenzivně přenastavují tak, aby se vaše fyzická těla lépe proměňovala, obnovovala a regenerovala v souladu s energiemi vyšších dimenzí, v zájmu postupování procesu vzestupu. To vám pomůže přijímat do éterického pole více světla a jedině to ovlivní každou buňku, aby se regeneroval celý váš lidský operační systém. To vám pomůže procítit a zahájit vaše záměry na začátku každého dne, abyste se naladili na esenci celistvosti a mladistvé dokonalosti, zatímco prociťujete a obklopujete se fialovým plamenem. Věnujte co nejvíce času vizualizaci a obklopujte celé své aurické pole fialovým plamenem. Když to všichni uvidíte vnitřním zrakem, soustřeďte se na to a udržujte, jak jen můžete;  když to budete praktikovat denně, nesmírně vám to pomůže ve vašem procesu čištění. Věnujte čas také tomu, že před zahájením tohoto cvičení si budete vizualizovat Zemi obklopenou nádherným fialovým paprskem.

Ve všem vyjadřujte svoji pravdu. Nyní je doba, pokoušející vás k tomu, abyste utlumili své světlo, abyste se zalíbili druhým. Když budete vyslovovat svoji pravdu, může to urazit ty, kteří jsou zvyklí zalíbit se druhým, aby získali jejich souhlas, ale teď je důležité udržet si vlastní integritu tím, že budete zcela čestní k sobě samým. Když jste k sobě dokonale čestní, není možný žádný zmatek ani iluze a vyhnete se léčkám v podobě svedení z cesty vaší služby světlu. Dlužíte sami sobě, abyste byli k sobě pravdiví. Nemusíte být při tom hrubí, můžete k druhým hovořit s láskou a soucitem. Někdy je pravda vyslovena s výbuchem vzteku, a tehdy je důležité si uvědomit, že ten, kdo mluví, je pod vlivem transformující se energie Kundalíní stoupající z jejich kořenové čakry a tato energie je vskutku velmi silná. Proto doporučujeme, aby se každý z vás denně uzemňoval, protože to pomáhá udržovat rovnováhu a stabilitu. Když je tato energie na vzestupu, vytváří to pocity napětí a vznětlivosti, a když klesá, přináší pocit radosti, proto vám chůze a procházky pomohou zklidnit se a vyvážit vaše aurické pole.

 

Když se naladíte na Zemi pod vašimi chodidly, dá vám to stabilitu ve všech oblastech vašeho života. Když je úroveň energie ve vás velmi vysoká, můžete vyjádřit svou kreativitu tím, že ji aktivně projevíte, což vám může pomoct přizpůsobit se energiím klidu a harmonie. Otevřete se psaní poezie, malování, channelování, komponování, zpěvu nebo dokonce prozpěvování. Dovolte, aby se vaše kreativní energie vyjádřila v jakékoliv formě, a brzy se budete cítit šťastnější a radostnější. Když jste v radostném rozpoložení, proudí do vašeho vědomí kreativní myšlenky, které jsou výbuchem inspirace, expanze a blažených synchronicit. Následujte své vnitřní vedení a signály, což učiní z vašeho života úžasné dobrodružství objevů. Svět je jako mušle - najděte v ní vzácnou perlu! 

 

Ti, kdo již dlouho jdou duchovní cestou, budou pociťovat obnovu a osvěžení, klid, harmonii a radost. Když budete chránit své energetické pole a nebudete stahovat energie od druhých, můžete si tento stav udržet, bez ohledu na to, co se kolem vás děje. Udržujte si otevřené srdce a mysl a zůstávejte soustředěni na to, co si přejete vytvořit a dosáhnout. Mějte trpělivost a víru v to, že jste propojeni s nejvyšší vibrací, která je pro vás v této době bezpečná. Udržujte si láskyplný postoj a radujte se ze své cesty, protože vesmír vám pomůže manifestovat vaše sny. Místo spoléhání se na to, co říkají druzí, následujte svou vlastní intuici a pocity, protože to je vedení které k vám přichází od vaší vlastní duše. Ať je před vámi jakákoliv překážka nebo výzva, vězte, že to pro vás dobře dopadne. Začněte přijímat vše, čím jste a jací jste, a uvidíte, jak se váš život mění dokonalým a božským způsobem.

 

Vyhýbejte se tomu, abyste byli chyceni do vnějšího zdání a do rozptýlení života, nalezněte pravou podstatu, pravou esenci toho, co si přejete a přijměte, že vše je ve stavu božského řádu. Ujasněte si, jaké jsou vaše vlastní hranice a kde končí a kde začínají hranice druhých. Mějte své emoce a nechte druhé, aby měli své, protože to je důležité pro zdravý pocit sebeúcty. Buďte hrdí na vše, čeho jste dosáhli, a oslavujte každé malé vítězství. Čiňte vědomá rozhodnutí, což vytváří a udržuje ve vašem životě rovnováhu, a to následně vytváří podmínky a možnosti vedoucí k nejlepšímu naplnění vašeho dosavadního života.

Do příštího týdne …
Já JSEM Hilarion 

©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Strážce Symfonií Milosti
 www.therainbowscribe.com
 
 

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky, do češtiny přeložila Mirka K. pro www.transformace.info.  Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem za předpokladu, že nic nebude vynecháno nebo změněno a budou uvedena všechna práva a odkazy na webové stránky včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy. Děkujeme za zařazení této poznámky.