Mistr Hilarion: 24.03.2014 - 30.03.2014

26.03.2014 11:13

 

Milovaní,


více a více lidí na Zemi se probouzí a zjišťuje, že svět se rychle mění. Rozhlížejí se kolem a vidí, že se jejich sousedé zabývají věcmi, které předtím nebyly přístupné. Tato probouzející energie očišťuje vědomí lidstva od prastarých pavučin a je to proces obtížný. Je velmi nepříjemné, pozorovat jaké události se na planetě i v našem osobním světě odehrávají, a každý se nyní snaží vytvořit a udržet si vnitřní rovnováhu. V energetickém poli kolektivního vědomí to vytváří pocity stresu a napětí, což ovlivňuje jedince, kteří jsou citliví na energie, které kolem nich proudí. V lidském těle jsou tato napětí a obavy pociťovány v oblasti solar plexu/žaludku a je to znamení, že je čas jít do přírody a stoupnout si nebo se posadit poblíž člena rodiny stromů a požádat, aby byly tyto pocity napětí a strachu láskyplně proměněny a rozpuštěny. Rodina stromů má mimořádné nadání pro to, aby poskytovaly tuto službu celému lidstvu, a to jim umožňuje nádherně sloužit a pracovat tak na své evoluci.

Velmi pomáhá věnovat pozornost všem životním formám, které kolem vás žijí a všem živlům. Protože se odehrávají tyto nestabilní energetické posuny, je nejlepší zjednodušit si život do té míry, jak jen to je možné. Cvičte se ve zklidňování mysli a nenechte se vtahovat do složitých abstraktních vzorců myšlení, které ve vás neustále vyvolává každodenní interakce se světem.  Když budete kolem domu nebo zahrady vykonávat jednoduché úkony, vyhnete se pocitům přetížení, které ničí vaši životní sílu a vyšší energie. Častý odpočinek je velmi důležitý, a když si lehnete a na půl hodinky si dáte nohy nahoru, pomůže vám to obnovit síly. Ve všech těch nádherných tvarech hledejte krásu a čiňte tak s nadšením v srdci. Pozorujte východ a západ slunce, tvary mraků, hvězdy na nočním nebi, ptáky a hmyz, flóru a faunu. Život pulzuje kolem vás, ale musíte se to naučit vnímat a získat tak jemné dary, které vám to přinese.

Musíte využít čas zklidnění, abyste se spojili s Vyšším Já a s vnitřním vedením. Dělejte každý den dýchací cvičení - dýchejte zhluboka až po kořenovou čakru, na chvilku zadržte dech a pak vydechněte s vědomím, že je uvolňována všechna zatuhlá energie. Když se mnohokrát denně budete hýbat v různých natahovacích cvičeních nebo při chůzi, pomůže to energiím, aby protékaly vašimi meridiány a nestagnovaly a nevytvářely bloky. Ukliďte komory, skříně, garáže a další prostory vašeho domova a zbavte se všeho, co již není potřeba a když tak učiníte, zjistíte, že se cítíte lépe a vaše energie to udrží pozitivním a konstruktivním způsobem v chodu. Když uvolníte místo novému – fyzicky, energeticky a symbolicky, naplní to vaši duši duchovním znovuzrozením a obnovou.

Zatímco je zemské jádro aktivováno a podporováno velkým světelným zářením z kosmu silné intenzity, vy, jakožto božské energie, musíte denně pokračovat v ukotvování a uzemňování vašeho světla. Když toto provádíte několikrát denně, pomáhá to udržovat zemské energie ve větší stabilitě víc, než si můžete představit. Opravdu, dáte tak Zemi energetickou vzpruhu, kterou velmi potřebuje. Vaše láska tuto nádhernou bytost podporuje na její cestě z nižší hustoty do vyšší, do vyšších úrovní světla a vědomí. Na oplátku zjišťujete, že je postaráno o každou vaši potřebu, jak a kdy to máte zapotřebí, a když to bude zřetelnější, naplní vás to poznáním, že jste nade vše milováni.

Jak rychle se pohne svět do nového paradigmatu, když se zvýší frekvenční úroveň energie božské lásky! Když bude každý ve stavu radosti a nadšení, bude velmi těžké přesvědčit ho o pravdivosti starých příběhů, které se vyprávěly po celé věky. Když se bude každý člen lidské rodiny cítit sám se sebou v pohodě, bude se to k němu odrážet a bude učiněn velký pokrok, když se Země posune do úsvitu nové éry zlatého věku, kde neexistují hranice pozitivních možností a potenciálů, které se mohou rozvinout.

Do příštího týdne…

Já JSEM Hilarion

 

©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Strážce Symfonií Milosti
www.therainbowscribe.com

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky, do češtiny přeložila Mirka K. (www.transformace.info). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.