Mistr Hilarion: 17.03.2014 - 23.03.2014

19.03.2014 21:31

 

 

             

Milovaní,


časy, v nichž nyní žijete, obsahují všechny prvky, které se dají v duálním světě najít. Těm z vás, kdo jste se zaměřili na pozvednutí se nad šarvátky a na vystoupení z paradigmatu, se může zdát, že svět zešílel a že dnům vládne chaos. Prosím, uvědomte si, že toto jsou časy konce, o kterých bylo hovořeno dříve, a že ti, kdo vládli nad masami, se zoufale pokoušejí pokračovat v nastolování strachu do srdcí většiny lidstva, tak aby mohlo být dále ovládáno. Dobrou zprávou je, že většina lidí na světě již nereaguje na tyto staré programy víry. Jednoduše si žijí své životy a pracují na svých vlastních cílech a nepřikládají význam žádným událostem, o kterých se zdá, že otřásají světem. Vidí, že je to pouze svět, jakoby byl vnímán čočkami zábavního mediálního průmyslu.

Samotní lidé touží po změnách a přejí si užívat si život v inkarnaci v lidském těle. Chtějí rozpoznávat přírodní prvky v potravě, kterou jedí, v prostředí ve kterém žijí a v dalších obyvatelích, kteří tento svět sdílejí s nimi. Protože lze mít lehký přístup k technologiím a informacím které jsou lehce přístupné, každý může jít on-line a dělat si výzkum, aby našel informaci, která mu pomůže posunout se v pochopení daného tématu vpřed. Trvá jen pár chvilek, abyste viděli, že to, co vám nabízejí na zábavních kanálech a ve zpravodajství, není nic nového nebo jiného. Je to pouze další verze metody, jak vyrobit problém, vyrobit reakci na něj a pak najít řešení, které chtěli prosadit již na začátku. Když lidé chápou, o co ve hře jde, jdou jednoduše dál a nevěnují tomu svoji energii a pozornost a to se v současné době děje.

Většina lidí na světě je mírumilovná a jenom chtějí žít život v míru. V mnoha částech světa se lidé společně postavili, aby projevili svůj postoj vůči těm, o kterých se předpokládá, že by jim měli sloužit. A v těchto situacích pracují mocenské síly na tom, aby to vypadalo, že protestující se dostali mimo kontrolu a jistou legitimitu, a že musí být potlačeni, aby byl znovu nastolen pořádek.

Tento scénář se odehrává na většině veřejných shromážděních po celém světě, kde lidé v klidu stojí a žádají změnu a je to součást repertoáru těch, co jsou u moci. Od těch, kdo žádají změnu, to vyžaduje velké odhodlání, aby stáli v míru, když vyjadřují své požadavky a pro tyto lidi je důležité, aby nereagovali na živly, které se snaží, aby celé shromáždění vypadalo násilnicky. Ze strany mírumilovných protestujících to vyžaduje bdělost a rozvahu. Od každého člena mírumilovného shromáždění to vyžaduje obrovskou sebekontrolu.

Jak vesmírné energie neustále zaplavují planetu, lidstvo jako celek se probouzí a rozpomíná se na své právo žít svůj život v míru a suverenitě. Když lidé přijmou víc světla ve vyšších frekvencích, kterými jsou obklopeni, otevírají se novým perspektivám, které předtím nebyly viděny ani rozpoznány. Světlo je revolučním katalyzátorem, přinášejícím změny, které si všichni přáli ve svém světě vidět. Pro lidi není lehké, když se nejdříve začnou uskutečňovat změny v nich samotných a to se nyní pravidelně děje. Světlo znamená konec pohodlným iluzím, které byly na této planetě včleněny do každodenního života. Světlo si žádá přenastavení vnímání u každého člověka. Světlo začíná otvírat způsoby chování, které přináší více světla všem.  

Před lidstvem stojí nyní tento úkol - probudit se a uvědomit si, že má více moci,  individuálně i kolektivně, než si kdy bylo vědomo. A poté začít provádět VĚDOMÉ VOLBY, aby se dostalo do jemnějšího způsobu života bytí, který ctí všechny obyvatele tohoto světa jako suverénní bytosti, kterými opravdu jsou. Lidé musí ctít světlo, které je nedílnou jiskrou v nich samotných, které je jejich spojením s Božstvím. Aby vytvořili svět, kde bude opravdová rovnoprávnost pro všechny jeho obyvatele a v němž bude jejich domovská planeta uznána jako vědomá cítící Božská bytost, která je součástí větší sítě světů, které jsou mimo ni, a aby pracovali usilovně pro to, aby ji navrátili do někdejší slávy - každou myšlenkou, slovem, i skutkem tak, aby se jejich svět mohl připojit k ostatnímu univerzu jako vážený člen obrovského systému světů, které spolupracují v míru a harmonii.

Do příštího týdne…

Já JSEM Hilarion

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Strážce Symfonií Milosti
www.therainbowscribe.com

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky, do češtiny přeložila Mirka K. (www.transformace.info). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.