Mistr Hilarion: 12.01.2015 - 18.01.2015

13.01.2015 23:45

 

Milovaní,

 

ve světě probíhá tichá revoluce vědomí. Jak se všechna srdce otevírají přílivu větší energie, začínají si vzpomínat na vzájemná božská spojení. Lidé začínají vstupovat do sebe, aby usedli v klidu a ústraní a aby rozjímali o pravé podobě své bytosti. Využívají potřebný čas k tomu, aby pochopili, že svět, v němž žijete, se rychle mění a ptají se, co to má znamenat. Pokoušejí se nalézt odpovědi na své mnohé otázky a obracejí se k internetu, kde mají příležitost pokusit se zadat mnohá klíčová slova, která fungují jako portály k objemu informací, které se okamžitě před nimi otevírají v ohromné knihovně kolektivních vědomostí. Hledají odpovědi na to, co je vlastně život, co je existence ducha a když to dělají, odhalují informace, které jim odkrývají úplně novou realitu. V duši a srdci rozpoznávají to, co se jim jeví jako pravdivé

V mnoha ohledech se jedná o nepohodlná odhalení, protože teď začínají chápat, že všichni lidé na planetě jsou v každém okamžiku odpovědní za svá vlastní rozhodnutí a skutky, že jejich duše zaznamenává všechny jejich činy v průběhu celého života a že svět, o kterém si mysleli, že je pravdivý, je jenom iluze projektovaná vnějšími silami. Když si tohle uvědomí, přichází probuzení a přání vědět, kde se ve věčném schématu věcí nacházejí. Toto vědomí otevírá vzrušující nové cesty a oni nalézají pro své životy nové možnosti. Jak se jejich srdce otevírá novým možnostem, vidí, že to pouze vyžaduje jejich pozornost, záměr a píli. Jejich obzory jsou mnoha způsoby rozšířeny a oni začínají zkoumat nové možnosti svých životů prostřednictvím nových myšlenek a nových činů, které podnikají, aby učinili svůj život lepším, než byl.

Dívají se na lidi ve svém životě novým pohledem. Vidí, že ve vztazích s druhými se mohou naučit víc o své povaze. Že to, co vidí v lidech kolem sebe a co se jim na nich líbí a co na nich obdivují, jsou vlastnosti, které sami ztělesňují. A že to, co se jim na druhých nelíbí, je také součástí jejich vlastní povahy. Začínají mít soucitnější přístup k sobě samým, i k druhým a vidí, že každé setkání s druhými jim pomáhá prohloubit pochopení života a lásky a pomáhá jim to jasněji vidět, kdo jsou oni sami. Rozhodnou se, že se budou mít víc rádi a budou lépe přijímat sebe i lidi v oblasti svého vlivu a budou přijímat svět, jaký je. Nyní chápou, že jejich osobní svět je výsledkem jejich myšlení a že oni mohou změnit své myšlenky na laskavější, a když tak činí, vytvářejí život a svět, kde je příjemné žít.

Začínají věřit vyšší síle, která vždy působila v jejich osobním životě - univerzální síle lásky, která je vždy vede a odolá všem zkouškám času. A tím jejich život získává vyšší smysl a cíl. Když si dovolí prociťovat a prožívat lásku, která oblažuje každého na planetě, uvědomují si, že nikdy jim nic nemůže ublížit, dokud oni sami nedovolí strachu, aby vstoupil.  Když si budou udržovat otevřené srdce a mysl a věřit, že léčivá síla lásky změní jich život, zažijí víc radosti a štěstí ve všech sférách života. Tím, že důvěřují pravdě svých srdcí a své vlastní intuici, přitahují k sobě vše, co je potřebné k vytvoření toho, co si jejich srdce přejí a v jejich každodenním životě se bude manifestovat větší klid a jasnost. 

Ve všem existuje božský přirozený řád a život každého je vždy udržován v dokonalé rovnováze. Každá zkušenost, kterou člověk prochází, je lekcí lásky a moudrosti, mající hlubší smysl, než o tom člověk může vědět v době, kdy ji prožívá. Každý má schopnost mentálně i emocionálně se pozvednout nade vše, co ho v životě potká, a přenést se nad tím. Zkoušky, které momentálně všichni lidé v životě zažívají jako jednotlivci i jako kolektiv, pobízí k většímu a hlubšímu soucitu, toleranci, trpělivosti a laskavosti. Tyto vlastnosti jsou znamením zralosti a síly charakteru. Situace je možné vyřešit láskyplně, což přináší pozitivní výsledek pro všechny zúčastněné. V základu všech věcí je jenom láska.


Do příštího týdne …
Já JSEM Hilarion 

 

©2015 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Strážce Symfonií Milosti
 
www.therainbowscribe.com

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Mirka K. pro www.transformace.info.  Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem za předpokladu, že nic nebude vynecháno nebo změněno a budou uvedena všechna práva a odkazy na webové stránky včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy. Děkujeme za zařazení této poznámky.