Mistr Hilarion: 10.11.2014 - 16.11.2014

12.11.2014 16:59

 

 

Milovaní,


vy všichni jste v uplynulém týdnu obdrželi velkou dávku energie a ta se nyní začíná přizpůsobovat vašim lidským operačním systémům. Díky této energii dochází k většímu očišťování, vynořují se vzpomínky a spouštěcí mechanizmy z minulosti, které způsobují, že spíše okamžitě reagujete, místo abyste rozvážně odpověděli. Když se něco takového přihodí, uvědomte si, že se jedná o součást procesu integrace a přizpůsobování vašem tělesnému systému a promiňte si, že ve vašich interakcích s druhými projevujete vznětlivost a nedostatek trpělivosti. Je to v pořádku, takže se příliš nekritizujte za to, že nemáte dostatek trpělivosti k tomu, abyste rozpoznali staré vzorce chování, kterými reagujete na druhé, když ve vás spustí staré a dobře zavedené vzorce chování. Víte, že existuje jiný a lepší způsob, jak nahlížet a reagovat na situaci, ale stejně se to nějak odehraje ve stejných starých vzorech. Je třeba, abyste se v takových chvílích pozorovali a vytvořili jste záměr reagovat příště jinak.   

Když je aktivováno každé vlákno DNA, přináší to všechna ta nahromaděná „břemena“, která jste si přinesli do tohoto života z  životů minulých a také z vašich rodových linií. Každý člověk, se kterým přijdete do styku, musí přijít do vašeho života, abyste si vzájemně pomohli uzdravit vše, co potřebuje být rozpoznáno a vyrovnáno. To se právě teď odehrává ve vašich životech. Zítra je další den a nový a čerstvý začátek. Bude lepší než dnešek. Každý z vás je na průzkumnické stezce, po které ještě nešlo mnoho lidí, a o vzkříšení ve fyzickém těle se zatím nikdo nepokoušel.  Přijímejte každý den tak, jak přichází, bez ohledu na to, co vám přinese a pokuste se znovu získat vaši rovnováhu tak rychle, jak to jenom půjde. O tom je stezka mistrů - o získání mistrovství nad sebou samým, o odpoutání se od roviny lidské osobnosti, a o nahlížení a jednání z vyšší perspektivy.

Denně zaznamenáváte všechny ty nádherné změny, které se udály ve vaší mysli, vašich pocitech a vašem fyzickém „vozítku“. Je jich mnoho, a když je zaznamenáte a uznáte, pomůže vám to zůstat v souladu s vaším nejvyšším záměrem a vizí. Když při tomto každodenním procesu zavoláte své průvodce a anděly, bude vám dle potřeby pomoženo. Pokud se s těmito změnami a přeměnami potýkáte, může vám velmi pomoct, když požádáte o povznesení do lehčí, pozitivnější a posilující energie. Andělští průvodci, kteří vás obklopují, nesoudí žádné vaše divoké výbuchy, když k nim dojde, pouze vás obklopují láskou a léčivými energiemi. Nezapomeňte poslat svou lásku a soucit tomu, kdo ve vás starou reakci spustil, a spočiňte klidně ve svém vnitřním prostoru.  

Když můžete, pohněte se kupředu a obnovte svůj záměr stát se pro druhé pochodní světla, lásky a léčení a vraťte se znovu na svou cestu. Krok za krokem - to je způsob, jak jít touto cestou do vyšších dimenzí. Vaše mysl je tvořitelem, takže udělejte, co je ve vašich silách, abyste vytvořili myšlenky, zaměřující se na to, co si ve svých životech přejete vytvořit a zažívat. Pro členy vaší rodiny je matoucí, když vidí, jak někdy vybuchujete, a tak se toho snaží vyvarovat, a nepoužívat spouštěče, které vás vyvádějí z míry. Váš nervový systém nese velký náklad energie a poslouží vám, když během tohoto procesu budete dělat cokoli, co vám pomůže se zrelaxovat. Když tyto energie přicházejí do vašeho systému, je to jako byste měli zapnuto vyšší napětí a dokud to vaše fyzické tělo nepřijme a nepřizpůsobí se tomu, je třeba, abyste k sobě byli maximálně laskaví. Ti kolem vás, kteří to teď nechápou, to pochopí v budoucnu.

Každý den věnujte čas klidnému rozjímání, tichu a meditaci. To vám pomůže se srovnat s vašimi vyššími aspekty a vaší vyšší vizi života, jaký si přejete pro sebe, pro všechny které milujete a pro všechny na planetě. Má velký význam, když propojujete se záměrem, i kdyby to bylo jen deset minut denně. Mluvte s námi, vašimi průvodci, a informujte nás o tom, čím procházíte a žádejte o pomoc. Jsme vždy s vámi a přejeme si vám pomáhat čím dál víc. Časy, jaké zažíváte nyní a budete zažívat v budoucnu, stanovují vzory pro všechny ostatní, kteří budou následovat, takže vás chceme všemožně podporovat, jak jen můžeme.

 

Do příštího týdne …
Já JSEM Hilarion 

 

©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Strážce Symfonií Milosti
 www.therainbowscribe.com

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Mirka K. pro www.transformace.info. Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem za předpokladu, že nic nebude vynecháno nebo změněno a budou uvedena všechna práva a odkazy na webové stránky včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy. Děkujeme za zařazení této poznámky.