Mistr Hilarion: 10.03.2014 - 16.03.2014

10.03.2014 23:25

Milovaní,


na povrchu planety se odehrává mnoho změn. Počasí vytváří anomálie v oblastech, které se obvykle mohly spolehnout na stabilní projevy počasí. Vodní zdroje planety jsou čištěny a obnovovány snahou mnoha lidí na celé planetě, kteří pracují společně, aby vodě dodali energii a pomohli vodním elementálům. V mnoha oblastech je sucho a ti, kdo tam žijí, mají starosti. Jiné oblasti světa jsou zaplavovány mimořádnými dešti, které vytvářejí povodně. Zvířata na celém světě jsou zmatena a dezorientována a mnohé druhy si nachází jiné oblasti k žití, protože instinktivně cítí energetické vlny pulzující napříč krajinou.

Lidé na celém světě jsou nabíjeni dávkami energie a světla, které vstupují do jejich individuálních polí a zapříčiňují změny v jejich lidských operačních systémech. Vědomí lidstva je posouváno na vyšší úroveň, jak jsou denně do atmosféry uvolňovány nové informace. Každý den přináší nová odhalení, která světovou populaci přivádějí do zmatku a ohromení. Když se lidé snaží strávit tu neutuchající záplavu odhalených informací, jejich energetická pole prochází obdobími zahlcení a je mimořádně nutné, aby odpočívali a relaxovali. Mnozí pociťují potřebu zjednodušit svoji denní rutinu, aby se mohli přizpůsobit zvyšování frekvencí, a pociťují během dne malátnost.  

Lidé na celém světě čelí mnoha výzvám a jejich víra v lidstvo a ve své schopnosti je zkoušena na maximum. Energie probuzení přinášejí s sebou větší uvědomování si, že je od nich požadováno víc než s jenom slepou víra v to, že ti, na které se spolehli, budou dohlížet na fungování světových systémů a že splní jejich očekávání. Lidé na celém světě přebírají zodpovědnost za události odehrávající se v jejich části světa a požadují změny v oblastech, kde je to potřeba, a trvají na tom, aby jimi vybraní zástupci nesli zodpovědnost. Ti, kdo zneužili svoji moc, jsou odstraňováni z funkcí a mnohé řídicí systémy jsou měněny tak, aby přinášely víc čestnosti a spravedlnosti pro všechny.

Každý člověk je vyzýván, aby se choval v souladu se svoji nejvyšší integritou, aby konal, co je správné a pro nejvyšší dobro všech.  Aby si vzpomněl na vnitřní bohyni, která žije v našich srdcích a věřil tomu přes všechny vnější vlivy, které se různým způsobem pokouší ovlivnit naše vědomí. Koneckonců, každý skutek, každá volba a každé rozhodnutí jsou činěny mezi člověkem a Stvořitelem s tím nejlepším úmyslem. Když člověk činí to, co považuje za správné, udržuje ho to v propojení s duchovním směrováním a v souladu s Božským plánem, bez ohledu na to, jaký bude výsledek. Aby člověk dělal to, co považuje za správné, je vše, co po něm můžeme chtít.   

Zůstaňte pevní ve své pravdě a integritě a posílejte lásku a odpuštění druhým, aniž byste je chtěli ovlivnit či změnit – tak se všichni dostanete na cestu usmíření a postoupíte vpřed. Je důležité pamatovat na lásku, protože to je vodítko pro všechny situace, které prověřují vašeho Ducha, smysl pro čest, spravedlnost a odhodlání. Věřte, že vaše propojení s vyššími aspekty vaší bytosti bude mít navrch jak v  časech dobrých, tak i v těch náročných.

Do příštího týdne…

Já JSEM Hilarion

 

©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Strážce Symfonií Milosti
www.therainbowscribe.com

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky, do češtiny přeložila Mirka K. (www.transformace.info). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.