Mistr Hilarion: 06.10.2014 - 12.10.2014

08.10.2014 22:33

Milovaní,

 

láska vše naplňuje a vším proniká. Ponořte se do této teplé a jemné, ale silné energie a napijte se jí denně vrchovatě. Zkoušejte to různými nástroji a technikami, které vám to pomohou dělat s lehkostí. Většina lidí to dělá jednoduše tak, že si představí dobu nebo situaci v minulosti, kdy zažívali takový pocit, který jim do srdce přinese úsměv, radost a teplo i v současnosti. Tímto praktikováním stahujete dolů lásku z Nekonečna a přinášíte ji do svého aurického pole. Je důležité přinášet tyto vyšší energie pravidelně každý den, aby se vytvořila nová forma člověka a pevně se ukotvila na Zemi do vašich těl. Vaše těla pak vyzařují vlastní světlo, které se zase šíří k těm kolem vás, a když to děláte, jako živoucí vodiče kosmických energií, provádíte neocenitelnou službu pro nejvyšší dobro všech.  

Je povinností každého z vás, coby Ambasadora Božskosti, abyste chodili, hovořili, BYLI tím, čím říkáte, že jste a chcete být, v každé myšlence, slovu i skutku, abyste sloužili jako živoucí příklad božského člověka zde na Zemi, právě tady a teď. Nečeká se, že budete dokonalí, důležitý je opravdový záměr a přání být tím, kým ve skutečnosti JSTE - zářící silné bytosti světla, mocná síla dobra. Jste ve svém očekávání na sebe příliš tvrdí, když očekáváte, že musíte být dokonalí. My říkáme, že každý z vás si musí poskytnout čas a jenom BÝT, a užívat si mnoho vzácných chvilek mimořádné krásy a zázraků, které vás obklopují - v říši elementárních bytostí, říši přírody a zvířat. To jsou klenoty tvořící mimořádnou životní zkušenost. Jsou to malé věci v životě;  to, že si jich všímáte a pozorujete je, vám může pomoci rozšířit smysl pro sebe sama a pro roli, jakou máte ve větším obrazu.

Jak se každý z vás pohybuje na vlně lásky, která momentálně zaplavuje Planetu, pomáháte ji zvětšovat a rozšiřovat tím, že ji prožíváte vy sami. Abyste rozpoznali svou vlastní božskost, musíte s tím mít přímou zkušenost za pomoci přirozených zrcadel, která jste dostali - vy a svět kolem vás je naplněn a překypuje nádhernou božskostí ve veškerém životě, který se vám ukazuje ve vaší vlastní nádheře. Vše, co jste v životě až doteď zažili, bylo obohacením a posílením, abyste zažili to, co vaše duše potřebovala k tomu, abyste se otevřeli většímu mistrovství v mnoha různých oblastech vašich životů. Dalo by se říct, že každý z vás se stal vyspělou duší, schopnou chápat druhé s láskou, empatií a soucitem takovým způsobem, který dává, co je třeba, aniž byste vyčerpali svou vlastní energii. Když se přizpůsobíte těmto aktuálním vlnám, uvidíte, že překonáváte vnímání omezení života a život budete prožívat mnohem radostněji a harmoničtěji.

Lidé se nyní probouzí ve velkém množství. Srdce všech lidí na světě se otevírají s velkou touhou po životě ve světě, který je bezpečný, kde mohou duše zažívat zázraky kolem sebe v míru, harmonii a hojnosti. Lidstvo jako celek je velmi unaveno starými paradigmaty strachu, válek a sporů, a chce se pohnout kupředu. Toto vroucí přání každého člověka vytváří vibraci Jednoty se všemi bytostmi na planetě. Je to čím dál tím zřejmější, pokud se díváte a pozorujete to. Říše zvířat a ptáků napodobuje tento nový způsob života již nějakou dobu. „Zákon džungle“ se změnil na „zákon lásky a jednoty“.

Do příštího týdne …


Já JSEM Hilarion 

©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Strážce Symfonií Milosti
 www.therainbowscribe.com

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Mirka K. pro www.transformace.info. Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem za předpokladu, že nic nebude vynecháno nebo změněno a budou uvedena všechna práva a odkazy na webové stránky včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy. Děkujeme za zařazení této poznámky.