L.C.: Marshmallow Messages - březen 2012

01.04.2012 21:50

22.03.2012

 

 

V "TEĎ" (PŘÍTOMNÉM OKAMŽIKU)

 

Opět k vám přicházíme s omluvou, že paradigma nové energie jde někdy proti původní Lidské přirozenosti. Někteří z vás zjišťujete, že vaše potřeby nejsou splněny předem, ale v poslední vteřině. Vy, kteří to zažíváte, nyní víte něco o tom, jaké to je žít v "TEĎ". Ale to je způsob, jakým Bůh pracuje - odpovědi dostáváte tehdy, když je potřebujete a obvykle ne dříve.

Pochybujete o tom, že víme, kdo jste? Mluvím teď ke každému srdci. Přišli jste sem na toto místo nebo čtete tato slova a my k vám cítíme velikou úctu - úctu k entitě uvnitř vás, která hýří nádhernými vířícími barvami; úctu k tomu "zlatému" uvnitř vás, které má "křídla", která může roztáhnout do vzdálenosti 27 stop! Energie, kterou každý z vás nese je úžasná! Víme, jak vypadá vaše Merkaba. Známe barvy, které nesete. Známe vaši duchovní rodinnou linii. Víme, kde jste byli a ctíme vás! Už jen ti, kteří jsou zde v místnosti, mohou změnit energii planety. Tolik síly tu je.

         

~ Kryon, Kniha Sedm - přijato Lee Carrollem ~

 

 

26.03.2012

 

Dobrý Čas Začít Něco Nového

 

Nebojte se Boží lásky. V tomto vzkazu přichází Duch a Rodina, aby vás navštívili, objali vás a drželi. Víme, proč tu jste. Víme, proč jste v této místnosti a proč se čtenářovy oči dostaly na tuto stránku. Víme, čím jste prošli... A teď je dobrý čas pro začátek něčeho nového. Je to nádherný čas pro uzdravení. Cítíte tu ideální příležitost?

         

~ Kryon, Kniha Deset - přijato Lee Carrollem ~

 

 

29.03.2012

 

ESENCE DUCHA

 

Kolem vás jsou aspekty, kterých si možná nejste vědomi. Jedním z největších je toto: Jsem zde, abych vám řekl o entitě, která má vaše jméno, které se říká Člověk a která se zdá být kompletní, ale není. Část z vás v ní není! Už jste slyšeli výraz "Vyšší Já". To je přesné. Část tohoto vašeho Vyššího Já plánuje setkání, spolu-tvoří s dalšími Vyššími Já, aby vytvořila synchronicitu - spolu s vámi vytváří novou realitu.  

 

Vím, že to může být matoucí a budeme o tom později ještě znovu hovořit. Pochopte, že když hovoříme o interdimenzionálních záležitostech, musíme používat metafory.

 

Poslouchejte bedlivě. Mohou to být koncepty, kterým možná na poprvé neporozumíte. Část z vás zde není. Část z vás je v tom, co někteří z vás nazývají "průvodci a andělé" kolem vás. My to nazýváme energie. Nemohou být počítáni, protože jsou jedním a nekonečným. Veškerou esenci ducha máte neustále kolem sebe. A tato esence je milující esencí, připravenou k aktivaci pomocí soucitu.

 

~ Kryon, Kniha Devět - přijato Lee Carrollem ~

 

30.03.2012

 

UDRŽENÍ ENERGIE

 

Předáním pochodně začal odchod entit udržujících místa ze Země. Předaly svou zodpovědnost vám. Je to tak: od úplného začátku byla na planetě rovnováha energií, která měla zůstat stálá a i její množství mělo zůstat stejné. Lidé by ji sami neudrželi a proto byly na planetě entity, které udržovaly energii míst. Malí lidé (trpaslíci), dévy – ti, co obývali skály a ti, co byli v povětří. Ano, všichni byli skuteční, ačkoli mnoho z nich nebylo ve vaší dimenzi. Jakmile na planetu přišlo více lidí, začali postupně odcházet jeden po druhém, aby energie zůstala stejné. Nezaměňujte nyní rovnováhu energie s vibrační úrovní, protože energie musí zůstat stejná! To, co se může vaším přičiněním změnit je vibrace, která je měřena duchem.

A toto předávání pochodně započalo toho měsíce dubna a vyvrcholilo zkušeností 12:12. A o tom ve skutečnosti 12:12 je. Byl to čas, kdy začali odcházet poslední. A když se navrátili na planetu, ohlédli se zpět a řekli: „Je úžasné, jak lidé dokázali navýšit svou vibraci na takový stupeň, že dokázali sami udržet (obsáhnout) veškerou energii.“
 

~ Kryon, Kniha Tři - přijato Lee Carrollem  ~

 

(Pozn. MK: při překladu tohoto miniposelství jsem si vzpomněla na Tolkienova Pána prstenů a odchod přírodních bytostí - proto ta úvodní fotografie… Bohužel text neobsahuje informaci, o který rok se jedná nebo zda jde o opakovanou událost…)

 

 

 

Zdroj: e-mailové „Marshmallow Messages“ od Kryonova týmu (https://www.kryon.com/)

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (https://www.posvatnesrdce.cz/). Tuto českou verzi je možné dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.