L.G. - Musíme začít žít ze Srdce

20.12.2010 23:49

 

vimeo.com/17566504

 

 

V souvislosti s tímto videem bych ráda ještě přiložila vzkaz z webovek Kieshy Crowther. Ona - a vlastně celý náš Kmen mnoha barev - pořádá společné meditace několikrát denně a to od 20.07.2010 až do 21.12.2012!!! Místo: Vaše Srdce - Stát: Vaše Duše. Oficiální začátky jsou: 4:00; 18:00 a 21:00 Greenwichského času (u nás +1 hod), ale v podstatě je to jedno, klidně můžete meditovat třeba od 21:00 do 21:15 nebo kdykoli jindy během dne, protože je vždy někdo ze skupiny naladěn a tak není třeba mít žádný konkrétní čas. I způsob, který si zvolíte je čistě na vás. Můžete meditovat před svým oltářem, stejně tak i v přírodě. Můžete se hluboce ponořit do sebe nebo prostě s láskou, vděčností a tímto záměrem procházet dnem... A zde je vzkaz z www.tribeofmanycolors.net:

Drazí bratři a sestry
Naše Milovaná Matka Země cítí bolest a mnoho našich sester a bratrů je stále zachyceno v síti bolesti, lží a strachu a nejsou ještě probuzení. Spojme své síly každý den nebo tak často jak můžete, abychom vyléčili naší Matku Zemi a všechny její Děti Vody, Země i Nebes a abychom umožnili hlasité a čisté projevení pravdy v našich srdcích a tudíž i ve světě. Spojme se s Matkou Zemí v Srdci Vědomí a vyzařujme svou Lásku a Světlo na a do ní a všeho, co je její součástí. Díky tomu se probudí mnoho dalších a připojí se k naší výpravě za vytvořením nové a lepší budoucnosti pro nás i naše děti. Přispějme k tomu, aby se to mohlo stát. Jak nám Little Grandmother připomíná: "My jsme ti, na které se čekalo. Nyní je ten čas."
Můžete se připojit v kterýkoli z navrhovaných časů či kdykoli jindy, protože jsme celosvětový kmen mnoha časových pásem a rozvrhů. Udržujte ve svém srdci lásku a prostě udělejte to nejlepší, co můžete, a pak víc a víc budeme sdílet naší zkušenost. ♥

In Lak'ech Ala K'in - Já jsem ty a ty jsi já - Namaste ♥ .