L.G. - Křišťál vás spojí s Matkou Zemí

23.12.2010 21:03

 

Matka Země se probouzí. V těchto dnech probíhá mnoho věcí. A my se musíme vzájemně spojit v lásce a napojit se na milovanou matku Gaiu. To je velmi důležité, drahá rodino, a velmi brzy o tom napíšu více.

Prozatím vás prosím: Obstarejte si malý krystal a noste ho na krku. Je čas, abychom se znovu spojili s Matkou. Malý kousek krystalu na jednoduché kožené šňůrce nebo jiném přírodním materiálu. Nemusí být velký, stačí malý. Dejte ho i svým dětem a svým milovaným. Energie matky Země je obnovována přes milující lidské bytosti a její krystaly, obnovuje se její srdce a její spojení s naší energií. Je to důležitější, než zde mohu vyjádřit. Ale udělejte to prosím, má rodino, a noste krystal ve dne v noci. Více bude vysvětleno později.

Ale udělat je to třeba teď, ne později. Spojte se dohromady a noste opět krystaly, které nás sjednocují s mateřskou energií naší planety. Předtím, než si dáte krystal na krk, držte ho v rukou a modlete se z celého srdce, z celé své dobroty svého velkého Já Jsem, aby se lidský rod sjednotil v lásce s krystaly matky Země a v její lásce, v jejích záměrech a jejím vědomí. Noste v lásce kousek posvátné matky kolem svého krku, tak, aby se krystaly probuzené energií planety Země spojily s vámi. Tak se opět spojíme, jak tomu bylo kdysi v době Atlantidy, kdy matka Země a její děti byly Jedno!

Prosím, předejte tuto informaci těm, které milujete. Umožněte všem členů Kmene mnoha barev slyšet moje slova a napojit se jeden na druhého a na Matku pomocí malého čirého krystalu.

Pouhý čirý křišťál .. a prosím, podělte se o tuto informaci. Lidské děti si opět vzpomenou, kdo jsou a kde stojí, aby chránily svou matku a sebe skrze lásku. My jsme ti, na které se čeká, a přišel čas spojit se opět s matkou Gaiou. Ať naše srdce bijí jako jedno. K tomu je potřeba čirý křišťál!!!

 

Little Grandmother

Zdroj: https://orgo-net.blogspot.com/