Kuthumi - Stezka Světla

27.01.2011 19:21

 

Kuthumi – Škola moudrosti

Já, Kuthumi, opět přicházím, jako váš průvodce na vaší cestě vpřed, abyste objali pravé Světlo své Duše s milující silou Boha, Stvořitele, Všeho co je, Vesmíru nad Vesmírem, Světla nad Světlem. Vy, na vaší neobyčejné planetě, také máte velkou moc tvořit, vkročit do plného Světla vaší Duše. 

Jsi připraven, můj příteli? Rozhodl ses nechat odejít svou minulost - úplně, zcela ji propustit a vydat se na novou cestu? V tvém lineárním čase začíná nový rok. Nový začátek. Ptám se tě, kolik zavazadel si vezmeš s sebou? Některá tvá zavazadla budou obsahovat velmi starý náklad. Staré zkušenosti, které jsi uložil hluboko v sobě a vzpomeneš si na ně, jen když některý z tvých smyslů sepne hluboko uložený hněv a odpor, který ses tak pečlivě pokusil skrýt před svou myslí. Ve všech těchto hluboko uložených vzpomínkách najdeš vrstvu, která obsahuje hněv. Někdy je ta vrstva tak jemná, že ji nevidíš. Maskuješ ji vinou, nenáviděním sama sebe, křivdou, bolestí. A přece je pod tím vším hněv - tiše čeká, až ho probudí vůně, slovo, pocit nebo obraz v tvé paměti.

 

Zavazadla

V jiných „kufřících“ budou záležitosti z nedávné doby. Pocit, že musíš dokončit práci, která tě netěší, ale musíš ji dělat, abys mohl zaplatit své účty. Poznámka, kterou pronesl tvůj přítel nebo někdo velmi blízký, a kterou sis „vzal k srdci“ a pak jsi ji hned kamsi hluboko zastrčil s pocitem nespravedlnosti či lítosti, že tě dotyčný zranil. Ale nepodařilo se ti na to zapomenout, pustit to. To je další „kufřík“. Existuje mnoho příhod, mnoho situací. Někteří z vás budou mít hodně zavazadel, jiní jen pár. Ale nezáleží na tom, kolik máš zavazadel. Záleží na tvém rozhodnutí. Co se rozhodneš se svými zavazadly udělat. Připomínám ti tvou volbu, že ? To je pravda. Víš, že se můžeš rozhodnout. Máš svobodnou vůli. Svobodnou vůli tvořit. Mnoho nás zde – já a Rada Světla – se snažíme ti pomoci, provést tě tím. Osobně tě provedu meditací, ve které odložíš všechna svá zavazadla*. Zcela je propustíš. Nejdřív se ale musíš rozhodnout. Mohu tě vést, ukázat ti jak. Vyžaduji však jasné ano. To je tvůj díl práce, můj příteli.

 

Cestování nalehko

Váš nový rok je, jak už jsem říkal, rozhodujícím rokem ve vaší evoluci. Váš čas se zrychluje spolu s vyššími vibracemi lidstva na této planetě. Už nemůžete jen tak sedět a myslet si „udělám to později“. Nemůžete. Protože nechat staré odejít, cestovat nalehko – jestli mi prominete tu slovní hříčku ** - je pouze začátek. Další krok je naladění se na tento nový pocit Světla, klidu a míru opravdového štěstí. Ano, musíte se naladit. Život za životem jste zakoušeli světlo a tmu. Něco z toho si ještě nesete v sobě. Někteří z vás jste nedokázali opustit bolest a hněv, které jste při tom zažili. Takže jste jednoduše reagovali stejným způsobem a na původní bolest jste navršili další bolesti a zranění. Tak se to prohloubilo. Stalo se pro vás příliš těžké s tím něco udělat a tak jste to tak nechali. Můžete se ptát: „Proč s sebou nesu to, co se stalo v jiném mém životě? Opustí mě to, až odejdu?“ Ne, ne vždy. Čím větší bolest, tím víc se opakuje ta základní zkušenost, není zpracována, a ta původní bolest se stává větší a hlubší. Paměť Duše obsahuje vše – jak to pozitivní, tak to negativní. Všichni máte zkušenosti s pozitivním i negativním, Světlem a temnotou, láskou a nenávistí – vy všichni.

Nemůžete poznat lásku bez poznání nenávisti, nemůžete si vybrat Světlo bez porozumění temnotě. Musíte zažít obojí, abyste porozumněli. Nedávno jsem mluvil o důležitosti rovnováhy mezi levou a pravou částí mozku. Teď je čas, abyste úplně vyčistili svá zavazadla. Ta, která jste měli tak dlouho. Je to proces, který vám zabere nějaký čas. To nevadí. Někteří budou připraveni více než jiní. Ale všechny vás vybízím, abyste se připravili. Vybízím vás, abyste začali teď.

 

Stezka Světla

Tak budete připraveni přivítat váš nový rok. Rok, kdy začíná nová cesta vpřed. Mnoho nás zde se spojilo, abychom připravili tuto novou cestu, Stezku Světla pro vás. Je čas. To, co si vyberete, že budete tvořit, až se zbavíte svých zavazadel, bude pro většinu z vás nové. Už si nebudete jednoduše přát, aby se situace ve vašem okolí změnila, budete ji chtít vytvořit. Přivést změnu do vaší reality. Vytvořit lepší život. Kráčet Světelnou Stezkou míru, stability, lásky. Proto jsem dnes přišel. Proto vám pomáhám s propouštěním, uvolněním. Všichni jste součástí Boha. Máte také moc tvořit. Na mnoho let jste zapomněli na moc své duše.

Říkám vám – probuďte se. Vzpomeňte si. Je čas. Kráčejte po své Stezce Světla.

 

Mistr Kuthumi.

 

Tento channelling přijala 29.prosince 2010 Lynette, Kuthumi-Škola moudrosti, Queensland, Australia.   https://www.kuthumischool.com/en/teachings/volume9/light_path.php

 

* Tato meditace není volně k dispozici, je v placené sekci (pozn. překladatelky).

Nicméně pro všechny aspoň trochu pokročilé a již se nějakou dobu očišťující  jistě není problém si takovouto meditaci sám vytvořit a realizovat. Samozřejmě pozvat do ní Mistra Kuthumiho, příp. i jiné Bytosti Světla a Lásky, je jistě užitečné.

** Travelling lighttravelling znamená cestování nebo cestující, light znamená lehký, nalehko ale i světlo... je to hříčka s mnoha významy...

 

Pro všechny Poutníky na Cestě Lásky, do češtiny přeložila Ivana M. (www.transformace.info). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i