Kuthumi Agrippa: Změňte své drama

08.08.2011 00:03

 

poselství přijala Michelle Manders (Eloff) 11. listopadu 2003

a 25. července 2011 přijala výzvu Mistra Kuthumi k opětovnému zveřejnění

 

 

Jsem Kuthumi, a sestoupil jsem k vám na paprscích Lásky a Moudrosti, abych vás v tomto čase pozdravil a přinesl vám nekonečné požehnání lásky. Zdravím vás, milovaní.

Naplňuje nás radostí, že jsme se zde s vámi sešli, abychom s vámi sdíleli naši lásku, naši radost, protože dnes si přejeme sdílet s vámi radost z toho, že vidíme, jak jste na své cestě vyrostli. V minulých týdnech jste toho hodně zažili. Museli jste se postavit tváří v tvář mnoha výzvám, mnoha překážkám, a protože čas tak rychle běží, musíte čelit stále více lekcím. To co si přejeme dnes s vámi sdílet je, že se podíváme na vaše lekce takové, jaké jsou: Jsou to lekce, které vám pomáhají ve vašem růstu – nejsou to překážky, které vás mají zničit.

Víte, že než jste se inkarnovali na pozemské pláni, zvolili jste si na cestu vaším životem určité lekce, určité zkušenosti, aby vám pomáhaly s vašimi vývojovými vzorci, aby vám pomohly v návratu domů. Už jste se toho naučili tak mnoho. Když se ohlédnete za svými minulými dny a minulými léty a pomyslíte si „to byla špatná doba; nechtěl bych ten okamžik znovu prožít.“ Ale hádejte co – přežili jste. Jste pořád tady – opravdu vám to nic neříká? Znamená to, že je vám vždy dána síla čelit všemu, čemu jste v této době vystaveni.

Když se naleznete v situaci, která vás zkouší, zeptejte se sami sebe „co můžu udělat, abych svou situaci změnil? Co můžu udělat pro vyvolání energie klidu a míru na mé současné cestě? Co se mám z této zkušenosti naučit?“ Protože potom už nedovolíte negativní energii, aby vás brzdila.

Máte se co naučit v každém prožitém dni. Nezáleží na tom, jak významný nebo jak obyčejný den to je, každý den v životě je pro vás školou. Každý den se učíte něco nového, sami sobě umožňujete rychle se učit své lekce a postupovat po stezce. A musíte se sami pořádně poplácat po rameni za to, co jste už dokázali. Svedli jste zápas s mocnými překážkami, prošli jste důležitými lekcemi, ale díky vašim zkušenostem se z vás stali lepší lidé. Uvědomili jste si, jakou má ve vašem životě důležitost láska – a nejde jen o lásku k druhým, ale o lásku k sobě samotnému. Když začnete na své lekce pohlížet s láskou, začnete v nich vidět příležitosti a nikoliv zhoršení situace.

Mnoho lidí se ptá „Jak je to možné, že dokážu poradit ostatním s jejich problémy, ale nedokážu si vyřešit svůj vlastní život?“ Je to tím, že na problémy ostatních nahlížíte zvenčí, a tak byste měli konat i tváří v tvář vašim vlastním lekcím.

Vezměte si cokoliv, čemu v současné době musíte čelit a přesuňte se do svého posvátného prostoru. Dovolte univerzálnímu světlu, aby kolem vás vytvořilo ochranné vajíčko z bílého světla. Představujte si, jak se paprsky v barvě ametystu spojují s univerzálním bílým světlem kolem vás. Vždy mějte na paměti, že když se rozhodnete spočinout v meditaci, je třeba dovolit ametystovému paprsku splynout s vaším univerzálním světlem, protože vás to bude během vašeho uvolnění chránit – umožní vám to, abyste se ve své bezbrannosti cítili bezpečně, a univerzální bílé světlo bude moci volně proudit a prostoupit vším tím, co jste uvolnili.

Nyní se uchylte ke svému vodopádu univerzální vody života, světla a lásky. Dovolte sami sobě stanout v této vodě. Představte si, jak skrze svá chodidla nasáváte z vody energii, jak vás očišťuje, až se nakonec spojí s vaší korunní čakrou. Nyní si před sebou představte cokoliv, co musíte v současné chvíli řešit. Dovolte, aby to plavalo před vámi na vodě. Vizualizujte si sami sebe, jak se nad tím vším vznášíte s pomocí energie světla a lásky, které vás podporují a nesou nad vaším současným prožitkem.

Začněte sledovat tu hru, která se odehrává přímo před vámi. Uvidíte sami sebe jako herce v dramatu vašeho života a spatříte to, jako byste se dívali na film. Nyní to vidíte jako pozorovatel zvenčí. Dovolte sami sobě interpretovat toto drama – co můžete udělat jinak, abyste změnili některou scénu v této hře? V kterém místě si myslíte, že můžete změnit scénář? Začněte rekonstruovat své drama; odstraňte herce, u kterých cítíte, že se nehodí pro roli, kterou se snaží hrát. Pokud cítíte, že jste to vy, kdo nehraje ten správný part, potom se obsaďte do role, kterou byste hrát měli. Je to vaše šance být na „Broadway“, tak si napište scénář takový, jaký si zvolíte. Můžete vyhrát Oscara!!

Pamatujte, že můžete změnit, kterou scénu jen chcete. Máte volnou ruku nahradit kteréhokoliv herce nebo herečku, a můžete změnit scénář. V průběhu příštího cyklu můžete zjistit, že se mnohokrát vrátíte, abyste se ještě jednou podívali na své drama, a pokaždé můžete něco změnit. Pokračujte v tomto procesu, dokud nedosáhnete bodu, ve kterém jste se svým dramatem spokojeni – jste spokojeni s každým aktem, každou scénou, s každou částí vaší hry. Pokaždé, když čelíte nějaké zkušenosti nebo lekci, tak si vzpomeňte na tuto techniku, protože vás to vytáhne z této energie a umožní vám vidět jasněji to, co se děje před vámi.

Zeptejte se různých herců, co cítí, že je jejich role – proč hrají konkrétní role ve svém dramatu. Zeptejte se sami sebe, proč jste v určité roli. Budete překvapeni odpověďmi, které dostanete. Až se změníte, dovolte, aby nové nastavení vašeho dramatu zůstalo v univerzálním bílém světla a zapečetěno v ametystovém a zlatém světle. Spatříte to v kouli bílého, ametystového a zlatého světla. Pokaždé, když změníte některou část, znovu ji uložte v bílém, ametystovém a zlatém světle.

Nyní vezměte všechno to, co jste ve svém dramatu změnili – dovolte tomu uvolnit se do vody a být očištěno. Dovolte všemu tomu, u čeho cítíte, že už to déle není vaší součástí, uvolnit se do univerzální vody lásky, světla a života.

Při každé práci, která má nějaký cíl, nebo když něco ve svém životě prožíváte, dochází k neustálému posunu velmi jemné energie. Pokračujte v odblokování toho, co už déle není vaší součástí., Přitom je důležité, abyste sami sobě pravidelně umožnili uvolnit všechno to, co už není vaší součástí. Možná, že pokaždé nevíte přesně co to je, ale stačí, když si budete vizualizovat slova „uvolňuji všechno, co už déle není mojí součástí do univerzální vody života, světla a lásky. Očišťuji své bytí a zapečeťuji je v univerzálním světle života, světla a lásky“.

Po čase pocítíte lehkost bytí, protože budete uvolňovat stále více toho, co už k vám nepatří, a vy se budete stávat více tím, kým skutečně jste, a když jste tím, kým skutečně jste, pak neexistují žádné těžkosti; Nejsou žádná břemena, která je třeba nést. Staňte se proto svými vlastními režiséry, svými producenty a scénáristy svých her, a bavte se při tom. Nemusíte pořád být tak vážní. Občas vám dáme znamení, které bude znamenat, „ulehčete si“, protože o tom život je - o světle, lehkosti. Protože takové ulehčení vám nejen vyloudí úsměv na tváři, zároveň vám i umožní cítit se lehčeji.

Žehnáme vám s velkým světlem, s velkou láskou, a naplňujeme vás silou a odvahou, abyste skrze uskutečnění spatřili svůj léčivý proces. Prosíme vás, abyste věřili ve svou metodu a věděli, že vás stále podporujeme a vždy božsky ochraňujeme a vedeme. Věřte v neviditelné ruce, které vás podpírají a pamatujte, že jsme vzdáleni jen jednu jedinou myšlenku.

Ať je mír s vámi celý tento den. Jsem Kuthumi a zdravím vás a žehnám vám v lásce. Adonai. 

 

©Michelle Manders-Eloff, Jižní Afrika, https://www.soulodyssey.co.za/

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky, do češtiny přeložila Iva M. ( www.transformace.info). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.