B.B.: Vítejte v jednotě!

05.09.2011 22:15

Vítejte v jednotě!

 

Buďte pozdraveni milí přátelé, zde je KRYON z magnetické služby. Jaká radost být v tomto vznešeném kruhu přátel. Poctivě probuzené, božské bytosti, které o tom ovšem stále ještě pochybují. Jsi si jistý, že víš, kdo jsi? Pochybuješ o tom, že je pro tebe vše možné, když to chceš pouze z hloubky svého srdce? Pak nás nechej ponořit se ještě trochu hlouběji do tvého srdce, do tvého Božského bytí a podívat se, co pro tebe a tvé pozemské bytí můžeme udělat. Dovol mi nyní položit mou ruku na tvé srdce. Chci ti s radostí být nablízku, abys mohl pocítit jaké to je, ponořit se do jednoty. Jsem kousek domova, reprezentuji jednotu. Vnímej ji ve svém srdci. Umíš vycítit sladkost, lásku, nádheru domova? Rád bych ti v tomto poselství zprostředkoval pocit sounáležitosti. Ten pocit bezpečí, kdy se ti nemůže nic stát - to bych ti chtěl zprostředkovat. Vnímej. Umíš se úplně pustit do toho, být milován? Tento channelling možná neosloví čtenáře, kteří chtějí získat nové vědění a chtěli by tím uspokojit nižší mentální úroveň. My se jen víc chceme ponořit do pocitu tvé a mé vlastní Božskosti. To je totiž za jedno. A to bláznivé na tom je, že je ti přístupné každé vědění. A ještě napínavější je: Nepřichází to čtením a studováním informací, kombinováním a tím získávaných znalostí. Když jsme úzce spojeni a ponořeni do jednoty, pak víme všechno. Možná jsi to již taky zjistil, když podnikáš duchovní cesty, hluboce medituješ nebo jsi spojený ve svým Vyšším Já. Někdy se nevynořují žádné další otázky. Jsou odpovídány, protože jsou všudy přítomné. Kromě toho zjistíš, že jsou všechny otázky pozemské. Vznikají z ega, tvého osobnostního já. To chce pořád vědět a kombinovat. Chce všechno katalogizovat, uspořádat a zabezpečit a potřebuje uspokojení.

To pole jednoty nepotřebuje, neboť je to vše na vyšší úrovni. Je to vše, co je. Když jsi jako nyní – uvnitř - tím způsobem, kterým jsi toho dosáhl, pak cítíš: Jsi kompletní, nepotřebuješ se nic víc učit nebo studovat. Není to překrásná zpráva a poznání? Jsme z pramene všeho bytí. Nové rozpínání Země a lidstva s sebou přináší, že na Zemi proudí stále více velmi vysoké energie. A to kromě jiného přináší, že se můžete ponořit do božské jednoty, pole jednoty, aniž by jste hledali silová místečka, jednoduše se ponoříte tam, kde jste.

Existuje mnoho cest, jak to udělat. Člověk to může provést technicky a intelektuálně nebo si jednoduše dovolí ponořit se do energie, do tohoto pole, což je ostatně vždy o mnoho lehčí. Jednoduše tak, bez velkého rozruchu. Nepotřebuje žádné svíčky, žádné vonné tyčinky, žádné zvláštní místo. Potřebuje jen čistý úmysl. Tečka. Nic víc. Ostatně to je „Ženská cesta“. Ženská cesta vede přes pocit. Ne přes emoce, ty jsou řízeny často uloženým naladěním, které má co dělat s charakterem v emocionálním a mentálním těle. Já tímto pocitem označuji spojení ke kráse a dokonalosti. Když myslím vnímání, je to cesta, která nám nabízí božskou „ženskou“ matku. Já jsem KRYON z magnetické služby a pravděpodobně mě vnímáš raději mužského pohlaví. Přesto jsem byl vždy obojí, tak jako ty. Nyní jsem na cestě v tomto kvadrantu vesmíru jako vyslanec ženské Božskosti. Nemyslím tím ani bohy stvoření tohoto slunečního systému, kteří toho mnoho stvořili a možná ještě nevyklouzli z duality, znáš staré indické Bohy, řecké a také staré norské kmenové rodiny. Hovořím o jedné velmi vysoké úrovni stvoření, která se rozšířila z pramene jako první. Hovořím o Trojici bytí. Křesťanská církev to nazývá – otec, matka a syn. Vycházím z konkrétní jasné formy rozpínání, která reprezentuje vznik. Z jednoho a jednoho jsou dva, kteří se společně zabývají vznikem nového. Počet tři představuje vlastní tvořivost a jednotu. Z této vyšší úrovně bytí získávám svůj koncept, svou inspiraci k činnosti.

V současné době jsem reprezentantkou Božské matky, která dává Zemi k dispozici svou energii, aby vám pomohla se vzepnout, prosvětlit a pak se intenzivně ponořit do nové dráhy. Země se nachází již dávno na nové cestě, přesněji řečeno od Harmonické konvergence 1987. Chceme-li hovořit v pravém smyslu slova o vzestupu, pak velmi strmě. Strmé a přímé cesty jsou vždy rychlejší, přímější, ale někdy také nejistější. Přesto je tato cesta vedena a chráněna Božskou matkou. Roztáhla svou náruč a položila své ruce kolem Země a posílá tam všem lásku, všechnu ochranu, veškeré teplo domova, aby lidem a Zemi usnadnila cestu.

Ponořit se do pole jednoty, ať již přes mou ruku na tvém srdci nebo přes vnitřní kontakt s tvým Vyšším Já, je velmi důležité, neboť přichází tvrdé časy. Milí přátelé, chtěl bych vám ještě nabídnout jinou možnost, jak se posunout do pole jednoty. Kdo následuje tyto channellingy a práci trochu déle ví, co myslím. Doporučuji „Zlatou vlnu“, což je označení, které jsem dal poli jednoty. Dá se dokonce i jako vlna, která proniká vším co je, fyzikálně pozorovat. Je to pole stvoření, které nyní intenzivněji proudí na planetu a touto planetou. Možná je to také novou oběžnou dráhou Země, protože magnetické pole se mění. Je slabší, na některých místech Země je dokonce zcela rozpuštěno. Tyto díry vám dovolují získávat vyšší energie, která vás spojují s multidimenzionálními vibracemi galaxie a vesmíru. To s sebou přináší mnoho informací Božského stvoření.

Tato „Zlatá vlna“ je také nástrojem léčení. Poněvadž, když je to pole jednoty, je to také pole tvého božského modrotisku. Tzn., úplně zjednodušeně vyjádřeno, když se položíš do pole „Zlaté vlny“ svým čistým úmyslem, oddáš se a tomuto poli umožníš udělat to, co je pro tebe správné, můžeš se vnořit do své celistvosti, umožnit léčení. Rovněž to znamená, že může nastat vnější léčení. Kdo pracuje se „Zlatou vlnou“, ten dává šanci sám sobě stát se celistvým. Rozuměj mi prosím správně, nejsem strážce „Zlaté vlny“, ale mohu tě podpořit jemně do ní vklouznout. Mohu ti dát odvahu důvěřovat. Být ve „Zlaté vlně“, pomáhat, prozářit vlastní Bytí a osvobodit se od blokád, obrazů nemocí a podobného, co tě omezuje v tom být zdravý. „Zlatá vlna“ ví, kdo jsi. Vidí, co ti chybí a může to vyrovnat.

Nyní se „Zlatou vlnou“ experimentuj, buď otevřený, plný důvěry a nechej to probíhat. Nic ti nemohu slíbit, nemohu ti zaručit, že zmizí tvé bolesti zad nebo tě opustí rakovina. Ale vím, že jsou možné zázraky. Přesto je „Zlatá vlna“ také iniciátorem poznání, co by jsi měl možná ve svém životě změnit, aby ses stal svobodným. Proto se může stát, že budou tvé bolesti zad po setkání se „Zlatou vlnou“ pryč, ale po několika dnech přijdou znovu, protože jsi prostě neodstranil důvod bolesti. Dovolíš sám sobě vyléčení? Možná to má co do činění s tvým soukromým nebo pracovním životem nebo tvůj den utváří několik starých vzorů chování. Podívej se přesně, co ti ukázala „Zlatá vlna“.

Vidím několik čtenářů, kteří jsou trochu skeptičtí, protože přece nemohou mít všechno dobré zadarmo nebo ano? Všechno, co bylo dosud lidem nabídnuto k léčení, všechny terapie, zabíjení nebo zakrývání symptomů, léčivá práce alternativních druhů, bylo vždy spojeno s platbou a se slibem, který možná vůbec nebyl dodržován. Možná si myslíš: „Má být léčení tak jednoduché?“ Zaručuji ti: Je to tak, může to tak být. Otázka je: Dovolíš si být zdravý? Vidím tvé pochybnosti, které nechci odstranit. Pouze ti nabízím, abys to jednou vyzkoušel: Jsi připraven pro tuto zkušenost? Pak si najdi pohodlné místo, párkrát se jen pro zklidnění zhluboka nadechni a vydechni. Pak pomysli na „Zlatou vlnu“, tak jak si ji vždy představuješ, vše ostatní nechej stranou, přenechej to Bohu. Budeš vědět, kdy je tvé sezení s Bohem u konce. Všechno je možné, neomezuj se.

To je jeden nástroj pro další období, protože bude brizantní. Co myslíš, co se stane v dalších letech? Neočekávej žádný scénář zániku, nýbrž transformační dění, která jsou nutná. Nedovol, aby se stal strach tvým životním heslem. Buď svobodný, plný radosti ze života, nenechej se svými pozemskými starostmi, které často z vyššího pohledu žádnými nejsou, stáhnout do nižších vibrací, kde panuje strach a pochyby. Buď beze strachu, důvěřuj ve své vlastní, vyšší síly a vytvářej svůj život zaplněný láskou. Brzy budou následovat větší převraty, které mají co do činění s přírodními fenomény, politické převraty a větší hospodářské úpadky. Neber informace, které prezentují média za bernou minci, ale podívej se do svého nitra, tam obdržíš pravé informace. Protože mnoho z vnějších informací slouží k tomu, aby člověka iritovaly a nejsou mimo jiné komplexní. Nebo jsi již někdy četl v hlavních zprávách o některé z mnoha překrásných novinek, nápadech mladých lidí, změn dospělých lidí, zázracích přírody? Ve svém srdci víš, že jsou změny nevyhnutelné, jak jinak by měla vzniknout Nová Země? A při tom se musí vyprášit lidé, instituce, země a kontinenty. I ty k tomu patříš. Tvé peří jsou strach, smutek, nepociťovaná láska, pocity samoty a pochybnosti o tom být Božskou bytostí, což zde vytváří pozemské zkušenosti. Důvěřuj sobě samotnému, děje se to přes pocit srdce. Chci tě požádat, abys krátce položil svou dlaň na své srdce. Jednoduše se spoj se svým Božským jádrem, které bydlí ve vyšším, svatém srdci. Pak vnímáš: Jsem milován, jsem dobrý takový, jaký jsem. Nejsem falešný. Jsem zde, abych transformoval sám sebe. Jsem božská bytost, která oblékla pozemské tělo. A jsem nesen a milován Božskou matkou.

Předávali jsme mnoho poselství po mnoho let přes tuto partnerku. Mnoho toho je k dispozici zadarmo. Ve všem jsou obsaženy vyšší vibrace, které ti pomáhají pohybovat se v poli jednoty. Poselství z let 2004 nebo 2007 nejsou o nic méně naplněna vibracemi než toto. To se ti může zdát, když to bude staré. Ale co je čas, milý člověče? Ostatně: V poli jednoty neexistuje žádný čas. Můžeš tedy cestovat svou minulostí, svou budoucností nebo paralelními světy a dokonce je měnit. Co by to mohlo znamenat? Představ si, že se v poli jednoty procházíš plný lásky, ochraňován a ctěn vším, co je. Mohlo by se stát, že to má vliv na tvé DNA a přináší to s sebou to, že se léčíš i se všemi svými částmi. Dokonce až k první inkarnaci. Co myslíš, je to možné?

Ano, je. Tak to je!

Jsem v hluboké lásce a sounáležitosti

KRYON

Přijala Barbara Bessen v červenci 2011.

Překlad: Markéta Selinijana, https://www.zemeandelu.cz/uvod.htm

Tento text je k dispozici k volnému použití. Změny textu nejsou dovoleny.