Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 28.1. do 3.2. 2013

29.01.2013 21:27

321418_405876712833240_460601125_n

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 28.ledna do 3.února. Dostáváme se hlouběji do roku 2013, neboť vstupujeme již do druhého měsíce. Budu dnes pracovat s kartami Andělského tarotu, protože poskytují mnoho detailních odpovědí a navíc jsou velmi přátelské. Vytáhnu náhodně tři karty, tak jako každý týden a je to čistě náhodné, prostě se dívám, kde se balíček samovolně oddělí od zbytku karet, a pak tu horní vyberu. Je to pouze zákon přitažlivosti, nic magického.

 

Když se podíváme na začátek týdne, máme zde kartu Devítka Vzduchu. Tato karta vypovídá o tom, že očekáváte to nejhorší, děláte si škaredé vyhlídky a prožíváte bezesné noci. Nenechte se tím vystrašit. V tarotu jsou všechny karty velmi upřímné a ukazují nám, co se v životě děje. Tato karta vás upozorňuje na váš pesimismus. Ještě stále se nacházíme ve fázi Měsíce v úplňku a navíc je to úplněk ve znamení Lva, což vždy symbolizuje, že se jedná o něco velkého. Lev vždy znamená velikost, Slunce je hvězdou, která je největší ze všech. Devítka Vzduchu vás upozorňuje, abyste vše dobře sledovali, protože očividně očekáváte to nejhorší a děláte si nepěkné vyhlídky. Týká se to také vaší potřeby odpočinku. Na obrázku jsou jednorožci, kde většina z nich spí a jeden je vzhůru.

Podíváme se, jak to dále souvisí s následující kartou, protože tu jde o více věcí.

Eso Země. Příliv hojnosti, uzavření důležitých smluv. Tyto dvě karty spolu opravdu souvisí. Andělé říkají, že si mnoho z vás dělá momentálně velké starosti o peníze. Dostáváte se do stavů úzkosti a někteří dokonce kvůli tomu nemůžete spát. Ale říkají vám, že máte na výběr. Můžete se přestat zabývat tím, jak se cítíte hrozně a jak nemáte dost peněz, a přestat si dělat ošklivé vyhlídky. Protože pokud v tom budete pokračovat, tak si jen přitáhnete více a více negativních zážitků. A věřte mi, je to i má vlastní osobní i pracovní zkušenost.

Také se můžete zachovat jako anděl na obrázku. Je soustředěný, vycentrovaný a dívá se do světla. Vypadá, jako by se modlila a meditovala. Především je ale klidná a dostává se jí hojnosti. Hojnost je myšlena ve všech formách – hojnost se netýká pouze peněz, ale také třeba dostatku času, energie, příležitostí, nápadů, přátel, lásky – toto všechno si shazujete, když pořád debatujete o tom, jak toho nemáte dost! Rozhodněte se zůstat vycentrovaní a dívat se za světlem. Ciťte se, jako byste již teď měli všeho dost. Děkujte Bohu za to, že vám s tím již pomohl. Já sama jsem třeba Bohu psávala dopisy jako „Děkuji ti, Bože, za těch 89 dolarů, kterými jsem potřebovala zaplatit účet.“ nebo cokoli jsem potřebovala jiného, vždy jsem dostala přesně tolik peněz.

Nyní si uvědomujte, že vaše myšlenky tvoří! A to velmi mocně. Ať už do plusu nebo do mínusu. Velmi rychle se zhmotňují. Můžete si na pomoc zavolat archanděla Jofiela, to je anděl krásy, který vám může pomoci zkrásnit vaše myšlenky.

„Archanděli Jofieli, prosím, pomoz mi pozvednout mé myšlenky na pozitivní úroveň.“

Na víkend je tu opět karta Vzduchu – Pětka Vzduchu, která upozorňuje na nějakou nepříliš moudrou volbu. Naučte se z této situace, co je třeba. Ověřte si záměry každého, koho se to týká.

Když se podíváme na celý tento výklad, nenechte se tím vystrašit. Jedná se zde o odstraňování nějakých velmi hluboce zakořeněných přesvědčení. Pětka Vzduchu na mě působí tak, že jste někdy v minulosti udělali nějakou nemoudrou volbu, a že nyní se toho konečně pustíte, a to i do budoucnosti. Zaměřila bych se na to: „Naučte se z toho, co je třeba.“ Poučte se ze všech špatných rozhodnutí nebo chyb. Neopakujte je.

 

První a poslední karta nám jasně ukazují, že je to něco, co je vaším trvalým vzorem. Jako třeba víra, že nemáte dost peněz, a tak kdykoli peníze přijdou, hned zase odejdou. Nebo jste přesvědčení, že nemáte dost lásky nebo času. Poučte se z těchto svých přesvědčení a udělejte to, co anděl na prostřední kartě – zaměřte se na světlo.

O víkendu to možná bude vypadat, že jste udělali krok zpátky. Ze začátku týdne jste úzkostní kvůli penězům, ve středu týdne se vám podaří se vycentrovat a vyrovnat, a potom o víkendu nebuďte překvapení, když se obavy navrátí zpátky, protože je zde také vliv vašeho okolí, které vás tlačí dolů. Ale v onom vycentrovaném postoji můžete zůstat vždy! I když nemáte dost peněz, udržte si tento mentální stav a už vás žádná záležitost s penězi nebude trápit. TOTO JE KLÍČEM – zůstaňte ve svém středu. Modlím se za vás.

Vězte, že je zde dostatek hojnosti pro každého z nás! Já sama to vím. Když si to také uvědomíte, začnete to zhmotňovat. To vám mohu slíbit. Prosím, mějte dobrý týden. Nezapomínejte volat své anděly, aby vám pomohli s čímkoli!

Mnoho lásky a Aloha!

* * *

zdroj: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WUVniNcpdXs

přeložila: Magda Techetová

autor: Svět zázraků

Kopírováno z: https://eldhwen.wordpress.com