Karetní výklad Doreen Virtue pro týden od 14. do 20.1. 2013

14.01.2013 20:04

 

Ahoj, tady je Doreen a toto je váš týdenní karetní výklad pro týden od 14. do 20.ledna. Jak se vám daří? Já a Michael jsme stále v Austrálii, proto i tento výklad přidávám dřív. Výklady vypadají velmi dobře, moc se mi líbí a doufám, že si je užíváte. Ráda bych dnes pracovala s Vykládacími kartami archanděla Michaela v souvislosti s naším putováním po Novém roce, abychom od něj dostali sílu a podporu. Především proto, že mnoho z nás nyní prochází velmi zásadními změnami, které obnášejí propouštění starého a přijímání nového.

 

Takže zde to máme – kartu pro začátek (Po-Út), střed (St-Čt) a konec týdne (Pá-Ne).

První kartou pro začátek týdne je Toto je tvůj životní úkol. Toto se týká pohledu na smysl našeho života s otázkami „Proč jsem tady? Čím mohu přispět?“ Možná existuje jedna či dvě záležitosti, které přímo hoří uvnitř vaší duše. Věci, o kterých si neustále myslíte: „Někdo by s tím měl něco dělat!“ A ten někdo jste vždy vy. Máte kolem sebe spoustu andělů, kteří vám pomáhají, když nemáte tušení, jak byste k tomu mohli napomoci. Stačí požádat: „Bože a andělé, jak mohu pomoci v této záležitosti?“ a oni vám dají jasné vedení.

Modlitba na kartě zní: „Archanděli Michaeli, ty znáš podrobnosti mého Božského poslání a já tě prosím, abys mi pomohl být v souladu s mým cílem. Prosím, ukaž mi jasně, co mám dělat, abych podnikl/a ty nejlepší kroky k plné manifestaci své nádherné a smysluplné práce.“

Dostáváme se ke středu týdne a zde máme kartu Bůh se postará. Tato karta doplňuje tu předchozí, protože jste v jisté záležitosti možná měli dojem, že všechno musíte vykonat sami. Nebo se nacházíte v nějakém soutěžení či souzení a nebo v jiné energii založené na strachu, kterou se do svého poslání cítíte být nuceni. To však vůbec se strachem nemá co dělat. Bůh vám v tom pomůže.

Modlitba na této kartě zní: „Dobrý Bože, prosím, pomoz mi opustit tuto situaci a s důvěrou a vírou ji přenechat tvé Božské moudrosti a nekonečné lásce, aby bylo možné vyřešit a vyléčit všechno a všechny, kterých se týká.“

Vy víte, čeho se to týká. Je to o tom, že necháte odejít všechny výmluvy a historky, které obhajujete jako pravdu. Ovšem tyto průpovídky nejsou pravdivé, jen si to myslíte, jako například „Mohl bych dělat své poslání, kdybych mohl zaplatit tyhle účty“ nebo „Kdyby nebylo téhle osoby…“ nebo „Kdybych měl lepší práci…“ nebo „Kdyby byl svět lepší…“ To všechno je jen ego a jeho snaha vás zdržovat od životního poslání. Karta opravdu říká, že Bůh se o všechno postará a i v modlitbě říkáme, aby nám pomohl oprostit se od dané situace. Neznamená to, že máte fyzicky opustit nějakou situaci, ale oprostit se od ní. Myšlení ve smyslu, že vám něco stojí v cestě, vás jen blokuje.

Takže nyní se nadechněme…. a s výdechem odevzdejme celou naši situaci Bohu. Znovu se nadechněme… pomysleme na všechny ty věci, které nám zdánlivě stojí v cestě… a s výdechem je všechny odevzdejme Bohu.

Zde se dostáváme k víkendu. Ale podívejme se na to – Tato záležitost je již vyřešena. Ráda bych vám připomněla, že ať máte jakýkoli problém, ve spirituální pravdě je již vyřešen. A když si uvědomujeme tuto pravdu a myslíme na ni, postupně ji odhalujeme. Možná to nyní ještě nevypadá vyléčené, ale v rovině energie to již vyléčené je. Ve zhmotněné podobě je to pak i fyzické vyléčení. Právě teď se na to potřebujete dívat jako na vyléčené, namísto abyste pořád čekali na budoucnost, až bude lepší, neboť tím to dobré stále odkládáte na pozdější dny a jen těžko toho dosahujete.

Modlitba zde je: „Veškerý strach, starosti a obavy přenechávám tobě, výměnou za všudypřítomný opravdový mír a klid. Děkuji ti za vyřešení______________ (popište situaci) Božským skvělým způsobem.“

 

Mír, o který žádáte, je již uvnitř nás, ale je celý zakrytý strachem. Proto se modlíme. Když tento strach necháme odejít, objeví se naše skutečné já. Bůh zná detaily vaší situace, ale během modlitby je pro vás důležité ujasnit si, s čím vlastně potřebujete pomoci. A také věřte, že vaše situace je skutečně již vpravdě vyřešena, neboť je zde na všechno Božský zdroj tvořivých řešení, který si možná ani neumíte představit. Proto neplýtvejte energií na to, abyste se strachovali o to, jakým způsobem budou vaše modlitby vyslyšeny, nebo jak by mohly být logicky vyřešeny, protože to bude vyřešeno Vyšší tvořivou a originální cestou, při které poznáte, jaký humor může mít Vesmír. Takže, pusťte se toho. Nechte to odejít. A hlavně dovolte Bohu, aby se o to postaral, protože on se opravdu stará.

Posílám vám mnoho lásky a Aloha!

* * *

zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=3ylcOBZ9flU&

přeložila: Magda Techetová - FB Svět zázraků

Převzato z https://eldhwen.wordpress.com