Jennifer Hoffman: Energie v prosinci 2012

10.12.2012 20:08

 

 

Nacházíme se na posledním úseku velice dlouhého putování, tak jak se cítíte? Pro některé je to úleva, jiní nemohou uvěřit, že jsme došli až sem. Tolik jsme toho udělali, a přesto máme pocit, že nás ještě čeká spousta práce. Opravdu je možné, že jsme tak blízko 21. prosinci 2012 a stále máme pocit, že jsme toho na své cestě zvládli tak málo? Pokud však budeme svůj čas trávit posuzováním toho, čeho dle našeho názoru ještě nebylo dosaženo, ignorujeme mnohem důležitější otázku: Jak vlastně měla ta cesta vypadat a kdo vůbec řekl, že to má být právě takto? Je možné, že jsme přesně tam, kde být máme, ve správném čase?

Jedná se o okamžik dlouho očekávaný, vyvrcholení cyklů mnoha životů a v tomto měsíci zažijeme poslední z dat tvořených trojicí stejných čísel v tomto století, závěr třináctiletého cyklu (od 2000 do 2012), konec cyklu galaktického a vesmírného, a i kalendář Mayů končí 21. prosince. Žádné z těchto ukončení nevěstí konec lidstva, končí jen jeden lidský cyklus, aby mohl započít nový. Jsme svědky zrození duchovního člověka a vývoje lidstva ze třetí dimenze do dimenze páté a výše.  Určitý aspekt lidstva doběhl a bude nahrazen něčím jiným.

Listopadový retrográdní Merkur, spolu s pokračující aktivitou kvadrantu Uran/Pluto a řadou planet ve Štíru (znamení smrti a znovuzrození)  ,,vydolovaly“ temné hlubiny naší bytosti. Štír má tři aspekty - štíra, fénixe a orla, které zastupují různé aspekty putování naší duše. Kde zraňujeme sami sebe tím, že sabotujeme své vlastní úsilí? Jsme schopni nechat spálit na popel to, co nám již neslouží, abychom se z něj mohli znovu zrodit jako bájný fénix? Umíme plachtit jako orel, jemuž bystrý zrak umožňuje vidět na obrovskou vzdálenost, nebo se  soustředíme na každý negativní detail? Tento měsíc spatříme, a to do nejmenších podrobností, kde se v našem životě nachází každý z těchto aspektů Štíra, a to za účelem spuštění našeho znovuzrození.

Vstupujeme do tohoto klíčového měsíce a existuje několik témat, jimiž bychom se měli zabývat. Jedním z nich je, že bychom se měli rozhodnout, co máme v úmyslu dělat, jestli se chceme vyvíjet k novým začátkům anebo kroužit kolem minulosti. Postupujeme směrem kupředu nebo se honíme za svým vlastním ocáskem? Což je schůdek k dalšímu tématu: jakou cestu si volíme a jak moc jsme jí oddáni? Které aspekty nás samotných, způsobu života a života obecně, lásky a bytí jako takového, jsme ochotni s láskou přijmout? Co jsme svolní propustit, jsme ochotni nechat shořet lež o oddělenosti, abychom mohli přivést k životu pravdu o našem vlastním božství? Jsme schopni žít s otevřeným srdcem? Čemu nebo komu je naše srdce oddáno? To jsou otázky, na něž nás připraví energie prosince, zatímco završujeme tyto významné cykly.

Nejde však jen a pouze o vážnou práci. Vánoční svátky jsou jedním z mála období v roce, kdy většina obyvatelstva oslavuje totéž ve stejný den. Můžeme energii této propojenosti využít k tomu, abychom se doopravdy zaměřili na ,,mír a dobrou vůli všem lidem“, abychom světu připomněli, že vskutku jsme propojeni, že jsme jedním a že  budeme postupovat kupředu jako rodina lidstva.

Toto je doba, na niž jsme se těšili a nyní, když přišla, si nejsme jisti, co si s ní máme počít, protože nevypadá, jak jsme  čekali,  a ani v nás nevyvolává ten pocit, jaký by dle našich očekávání vyvolat měla. My jsme stvořiteli, které jsme doposud hledali, my jsme těmi, kteří nastaví tyto nové energie, paradigmata, víry, mřížky a energie nové Země. Nadešel náš čas a my jsme k tomu teď připraveni.

Přijměte s láskou každičký krok, vstupte neohroženě na svou novou stezku, otevřete své srdce, abyste mohli přijímat všechna požehnání, jež k vám přicházejí, a prožívejte to vše v klidu a míru, protože váš božský aspekt tu s vámi byl po celou dobu, jen čekal, až uznáte jeho přítomnost a dovolíte mu vstoupit do vašeho energetického prostoru. Uznejte, že jste duchovními lidmi, že máte před sebou hodně práce a též hodně radosti.

Přeji vám krásný měsíc.

 

Copyright ©2012 Jennifer Hoffman &EnlighteningLifeOmniMedia, Inc.
https://enlighteninglife.com/

 

(Reprodukce českého překladu v nezkrácené podobě je povolena pro jakékoliv médium, pokud je připojen aktivní odkaz na původní zdroj a tato poznámka - pro https://www.reiki-centrumpraha.cz/ přeložila Lucka K.) 05. 12. 2012