Jednoduchý typ na to, jak nesoudit

22.09.2012 11:44

 

 

Včera jsem poslouchala Kryonův channeling z Letní světlené konference a moc se mi tam líbila jedna myšlenka. Není to doslovně vyjádřené, ale podstata je asi takováto…

 

Otázka (nejsem si jistá, že to byla přesně tato otázka, ale nicméně k ní patří následující odpověď): Co máme dělat, když vidíme, kolik lidí dělá špatné věci nebo jde špatným směrem?

 

Kryon: Před chvíli jste slyšeli hovořit Gaiu. Sami dobře víte, kolika způsoby jí ubližujete. Jak moc znečišťujete půdu a ovzduší a jakými způsoby ubližujete zvířatům i sobě navzájem. Kárala vás však za to? Zlobí se pro to na vás? Ne. Gaia vás velice miluje a vidí změnu, která ve vás probíhá. V celém lidstvu. Ona cítí a prostě ví, že nastane den, kdy toto vše skončí. Kdy už to nebude pravda. Kdy budete žít v harmonii s ní i sami se sebou. A má vás ráda takové, jací jste a má radost z vašeho pokroku. My všichni vás takto milujeme.

 

A toto je myslím výborný návod na život. Nesuďme druhé ani je nepředělávejme. Berme je (i sami sebe) takové, jací jsou a vězme, že je to pořádku tak, jak to je. A až nastane čas, oni sami najdou svojí cestu. A pokud se vám nelíbí výsledky současného stavu – třeba to, když vidíte kolem spoustu odpadků nebo znečištěnou vodu, pak jednoduše vezměte pytel na odpadky a posbírejte je, začněte používat ekologické prostředky… prostě udělejte změnu sami u sebe a druhým nechte možnost přijít si na to taky – anebo ne. Nezasahujte do jejich svobodné vůle.  

 

Amen :-D

 

 

S Láskou,

 

 

 

M.

 

 

Pro www.posvatnesrdce.cz Marie Kuchařová