J.H.: Mise naplněna – a další úkol?

25.07.2013 23:42

 

 

Opravdu mě těší tvé psaní a děkuji ti za tolik informací k vzestupu, které pro mne byly velmi přínosné. Nikdy jsem se ve svém životě tolik nerozhodovala jako předešlých pár let, zakotvovala  jsem světlo, aby se zemské frekvence změnily k lepšímu. Byla to dobrá práce, ač mnohdy těžká, ale nyní cítím, že je naplněna… jakoby zde už nebylo nic, co bych chtěla dělat. Napsala jsem knihu od roku 2011 do 2012 a je publikovaná. Nyní cítím, že je splněno, ale jsem stále zde. Vždy když se zeptám Vyšších sil, co je mou další misí, řeknou mi “užívej si život”, ale nejsem si jistá, co to znamená, měla bys nějaké návrhy? Co je dalšího pro ty z nás, kteří dělají tuto práci?

Odpověď Jennifer: Gratuluji k poznání dokončení toho, co se nazývá „Fáze 1“ tvé práce. Byla to velmi dlouhá fáze a zahrnuje tvůj celý čas na Zemi. Nyní jsi s tím hotova a začíná ‚Fáze 2‘,  která je skutečně o užívání si života. Nevíš, co to znamená, protože je to velmi nový a rozdílný způsob spojení se zemskými energiemi, s lidstvem, s tebou jako člověkem, a s tvou životní cestou. Je to pro tebe a mnoho z nás nový začátek, což znamená, že nevíme, co dělat, protože čelíme situaci, která vyžaduje, abychom změnili velmi starý myšlenkový vzorec.

Nové paradigma pro Zemi proudí velmi rozdílným způsobem, než na co jsme byli zvyklí. Bylo pro nás běžné dělat práci, pracovat tvrdě, abychom čelili výzvám, které vyžadují veškerou odhodlanost, srdce, vůli a výdrž, abychom pokračovali krok za krokem. Mysleli jsme si, že tento proces skončí úplně jinak – hlasitým gongem či za zvuků fanfár - takže „fňukání (skuhrání)“, které bylo údajným vzestupem prosince 2012, bylo celkem zklamáním. Hledali jsme známky toho, co jsme učinili a mysleli si, že budou stejné v poměru k tvrdé práci, kterou jsme vykonali. Známky byly zde, ale nebyly to věci, které by bylo vidět, museli jsme je „poznat“. To, že potřebujeme viditelný konkrétní důkaz, je součástí starého způsobu chování a není novým způsobem nové Země, která je o bytí.

Náš starý způsob „dělání“ se musí stát novým způsobem „bytí“. Není zde nic, co by mělo být vykonáno, neboť v minulosti jsme museli pracovat, abychom změnili energii 3D na vyšší aspekty, aby byl vzestup možný. Život byl těžký, neboť jsme museli pracovat uvnitř 3D paradigmat a jak víme o 3D, energie neproudí tak snadno či rychle. Musíme zatlačit, přitáhnout, dloubnout a dotlačit energii na místo, když chceme, aby se něco odehrálo. Možná ne, ale toto je způsob, jakým jsme vždy pracovali uvnitř 3D. Pokud jsme chtěli, aby se něco stalo, museli jsme pracovat tvrdě, aby se tak stalo a v tom čase to bylo běžné. Nyní se musíme naučit proudit s našimi záměrnými výsledky, být uvnitř energie našeho potenciálu jako průvodce a manažer. Tvoření už nezávisí na tom, jak těžce pracujeme, kolik energie či světla můžeme udržet, či jak dlouho dokážeme udržet své úsilí. Cokoliv chceme vytvořit, začíná z radosti, ze souznění, frekvence a toho, jak nám slouží. Toto je okamžik, kdy začínáme tvořit život jako radostný proces.

Myslím, že ti tvoji průvodci dávali klíč v tom, co znamená užívání života – bytí v radosti. To neznamená, že bys neměla dělat nic, znamená to, že to, co děláš, ti má přinášet radost,  a to začíná se stavem bytí a ne děláním. V tomto novém paradigmatu přinášíme životu radost. Jak můžeme být tak moc v energii radosti, že žijeme „v radosti“, a tudíž si užíváme života?

Přicházíme z životních období tvrdé práce do období bytí v radosti a dělání tohoto bude naším velkým záměrem a velkou změnou, ale takto to vyžaduje nové paradigma nové Země - bytí v energii radosti. Tak spíš než abyste hledali nové věci k dělání a pátrali, proč se cítíte tak bez motivace, dejte svůj záměr do radosti, bytí v radosti, abyste měli ve svém životě radost, abyste byli plni radosti a radostní. Pak z tohoto bodu bytí v radosti, se zaměřujte na věci, které můžete dělat, abyste přinesli radost do svého života. Jaké dary můžete objevit? Jaké sny můžete nyní rozvinout? Máte nové sny, které byste mohli objevit? Jaké záměry máte pro svůj život? Když se přestanete koukat za věcmi, které dělat, a začnete být v energii toho, co si přejete, tato nová cesta se před vámi otevře s mnoha způsoby, jak použít svou energii, vše v naplnění radosti, kterou se rozhodnete být. A tímto způsobem pochopíte, co znamená „užívat si život“, jak vytváříte radost pro sebe a posilujete nové zemské paradigma s radostně inspirovanými myšlenkami a činy.

 

Copyright ©2013 Jennifer Hoffman & Enlightening Life OmniMedia, Inc. https://enlighteninglife.com/

(Reprodukce českého překladu v nezkrácené podobě je povolena pouze pro bezplatné/nekomerční webové stránky, a pokud je připojen aktivní odkaz na původní zdroj/autora a tato poznámka - pro https://www.reiki-centrumpraha.cz/ přeložila Mirka S.) 24. 7. 2013