Isis a Hathor: Rozpuštění energií oběti a oddělenosti

13.08.2011 01:23

Přijato Natalií Glasson 31/07/11

 

 

       Zdravíme vás s láskou, pokojem a milostí; velmi si vás vážíme za vaši pozemskou misi. Především jste nyní na Zemi proto, abyste rozpustili veškeré karmické energie vytvořené dřívějším lidským konáním. Toto je velmi mocné poslání a záměr, každý z vás dostal oblast karmických energií, na kterých má pracovat a rozpouštět je způsobem, jakým cítíte, že je vhodný. Natolik jste se oddali rozpouštění karmických energií, které vyrostly ve Stvořitelově vesmíru, že jste přijali za svou vlastní určitou dávku karmických energií a slíbili jste je zhmotnit na Zemi, abyste tyto energie sami zakusili ve fyzické formě, což je cesta, kdy mají karmické energie největší sílu. Jako vojáci Světla se probojováváte karmickými energiemi a ve svém vlastním čase je zdoláváte. Protože své poslání pociťujete tak osobně, teprve později zjistíte, že tuto práci děláte jménem každého, jménem Stvořitelova vesmíru. Pracujete na Zemi jako jednotlivci, ale pravda je, že pracujete jako tým se všemi dušemi jak na Zemi, tak s dušemi ve vnitřních rovinách. Ty energie, které zdoláváte, rozpouštíte či necháváte odejít, pozitivně ovlivňují celý svět a činí jasnějším světlo každé duše. Mnoho z vás si toto neuvědomuje a myslí si, že vaše pozemské životy a malé krůčky, kterými na Zemi jdete, nemají žádnou cenu, ale vy, jakožto jednotlivci, vytváříte mnoho pozitivních změn ve světě! Mějte se za to v úctě, jako my máme v úctě vás a žehnáme vám každičký den. Dopřejte si malou chvíli a rozjímejte o těchto slovech, kterými k vám mluvíme - že jste si vybrali přijít na Zemi, abyste zažili vše, čím jste byli obdarováni a co jste vytvořili, abyste pomohli rozpustit negativní karmické energie Stvořitelova vesmíru. Toto je tak nádherné poslání, které jste přijali!

 

      Existují dvě energie, které my, Bohyně Isis a Bohyně Hathor, nabízíme dnes k rozhovoru s vámi a jsou spojené s ukotvováním a vzestupem vědomí a světla Bohyně. Nejsou to energie, které by pro vás byly nové, ale jsou to energie, které cítíme, že potřebují být pochopeny a uznány jako pomoc při vašem duchovním růstu. Tyto dvě energie vytvářejí dojem oddělenosti a pocit oběti.

 

      Energie oběti je na Zemi velmi silná, stala se svým vlastním vědomím, které lidé mohou převzít. Energie oběti není výsledkem vašich zkušeností, ale jednoduše energií, kterou jste si vybrali přijmout PO jistých zkušenostech. V minulosti lidé zažívali a přijímali pocity zranění, deprese, smutku, bezmoci, zatížení a obecně zkušenosti emocionálního či mentálního utrpení. Jakmile zvyk vytvořil určité zkušenosti způsobující negativní reakce, vytvořilo se vědomí, jako studnice energie a způsobu myšlení, na které se kdokoli mohl napojit. Čím více lidí se na toto vědomí či způsob chování a myšlení napojilo, tím více se to stalo přirozeným způsobem života. Nyní je vědomí oběti skoro jako mrak, který visí nad lidstvem a který vdechují někteří občas a jiní stále. Je přáním vědomí Bohyně rozpustit tuto energii oběti a její vědomí, neboť to zcela změní způsob, jakým budou lidé na Zemi řídit svou realitu. Je správné dívat se na každou zkušenost jako na pozitivní, ze které je možné načerpat mnohá poučení a mnoho porozumění. Chápeme, že lidstvo musí být tou hnací silou, která rozpustí energii oběti a toho lze dosáhnout skrze změnu postoje a neustálé propouštění návyků oběti, které lidstvo přijalo za své. Také si uvědomujeme, že tím, že poskytneme naše světlo Bohyně a vykoupeme energii oběti v čistém milujícím světle, můžeme začít rozpouštět vědomí oběti a povzbudit lidstvo, aby hledalo energii lásky a nahradilo jí energii oběti. My můžeme a také stále posíláme energii lásky na Zemi za mnoha různými účely, ale když vy, jako pracovníci světla, vyzvete naši energii a nasměrujete ji do konkrétních oblastí či energií na Zemi, tak to má velikou sílu a my jsme schopny proniknout do fyzických úrovní Země hlouběji. Nyní nastal čas, kdy lidstvo musí převzít zodpovědnost za svůj vlastní duchovní růst a vzestup Země, takže je zásadní, aby lidé, jako jednotlivci i skupiny povolali či pozvali pozitivní milující energie, aby splynuly se Zemí. Proto si přejeme se s vámi podělit o vyzývání energií, které můžete pronést nahlas, aby byly ku pomoci v procesu ukotvování vědomí Bohyně na Zemi.

 

      "Vyzývám energii Stvořitele, aby se jako déšť snesla na mé bytí a prošla i skrze něj. Vyzývám své průvodce, aby mě obklopili láskou a ochranou. Vyzývám Bohyni Isis a Bohyni Hathor, aby mi pomohly a poskytly mi svou energii. Vyzývám svou duši a Já Bohyně, aby se zaktivovalo, vyšlo ven a vyzařovalo z mého bytí. Vytvořme společně záři světla, která ponese vědomí čisté lásky.

 

             Vyzývám vás jménem Země, jménem lidstva, mých milovaných i sebe.

 

      Vyzývám nyní světlo Bohyně té nejčistší vibrace, aby se ukotvilo v mém bytí a rozpustilo a rozrušilo všechny energie, vzorce, návyky a přesvědčení, která jsou spojena s vědomím a energií oběti. Prosím, přerušte veškerá spojení a vazby, které jsem vytvořil/a vědomím oběti a vyléčte je láskou. Nyní už chápu to, že nepotřebuji energii oběti, ani nevěřím, že bych v jakémkoli významu byl/a obětí. Jsem mocným majákem lásky. Rozpusťte a rozrušte všechny energie oběti, na které jsem napojena a nahraďte je láskou. Dovoluji tomuto uzdravujícímu a očistnému procesu, aby proběhl a děkuji bytostem Bohyní za jejich pomoc.

 

      (Chvíli vyčkejte)

 

      Vyzývám vědomí Bohyně naplněné láskou, aby se ukotvilo v lidstvu, v Zemi a ve vědomí a energii oběti, která byla vytvořena lidstvem. Prosím, rozpusťte všechny nepotřebné energie oběti i její vědomí a nahraďte je láskou Bohyně. Pomozte a veďte lidi, kteří jsou připraveni odříznout všechna připojení, která mají k vědomí oběti a rozpusťte všechna přesvědčení, která mají o sobě jako o oběti. Nechť je nyní energie oběti transformována do čisté a odpovídající energie lásky. Děkuji vám, bytosti Bohyní, za vaši oddanost, lásku, pomoc a vedení."

 

      Toto jednoduché vyzývání vyvolá na Zemi velkou energetickou změnu, která se pak bude schopna projevit fyzicky. Je také důležité být si vědom a všímat si, že se držíte vědomí oběti a jednáte podle něj. Jste-li si toho vědomi, pak můžete odvést svou pozornost od této energie oběti a soustředit se na nahlížení a prožívání sebe sama jako Stvořitelovy milující energie. Čím více návyků odstraníte skrze prosté uvědomování si, tím snazší pro vás bude zůstat v energii lásky.

 

      Druhá energie, o které s vámi chceme mluvit a myslíme si, že potřebuje vaši pozornost, je energie oddělenosti. Vidíme, že jakmile Stvořitel začal projevovat své početné aspekty, začala se manifestovat i přítomnost oddělenosti. Někdy, abychom porozuměli určitým energiím, učení či lekcím, musíme si dopřát oddělenost, neboť napomáhá našemu učení. Universum a energie Stvořitele je tak rozlehlá a rozpínající se, že právě oddělenost nám umožňuje analyzovat určité oblasti či aspekty, abychom dosáhli osvícení. Oddělenost je na Zemi velmi nápadná; vidíme oddělenost duší či lidí díky přítomnosti jejich fyzických těl. Vidíme oddělenost ve způsobu, jakým lidé myslí a cítí, oddělenost v zemích, městech a velkoměstech i vesnicích. Oddělenost vytváří členění; to nám pomáhá mít nad věcmi kontrolu a porozumět situacím. Oddělenost může v mnohém dodat pocit bezpečí, ale může také vyústit v pocity osamění, pocity nepochopení, že jsme nemilovaní a nechtění. My vidíme, že oddělenost má na lidstvo jak pozitivní, tak negativní vliv, ale ve skutečnosti je oddělenost iluze, je to vedlejší produkt dřívějších lidských zkušeností. Oddělenost je téměř něco jako karmická energie, se kterou se všichni musí dohodnout, protože každý člověk ji zažívá v určité formě. Když se bytost stane skutečně osvícenou, je to tím, že energie oddělenosti je odstraněna. Každá bytost může energii oddělenosti rozpustit a nechat ji odejít, protože ona se může projevovat jen skrze omezené myšlení a nahlížení na Zemi jako na fyzickou pevnou energii, než jako na energetický zdroj propojený na energetický vesmír Stvořitele. Víra v oddělenost je vlastně neuctivá vůči nekonečně plynoucí a stále se proměňující energii Stvořitele. Věříte-li, že vše je energie nepřetržitě proudící, rozvíjející se a proměňující se, pak je myšlenka oddělenosti nepatřičná a nepotřebná. Vše je propojeno, ať už se to tak jeví či nikoli. Když dosáhnete určitého stupně vědomí, budete schopni uznat a zažít pocit naprosté jednoty, což okamžitě odstraní všechna přesvědčení o oddělenosti. Cítíme, že jedna oblast potřebuje léčení, a to je oddělenost, kterou všechny duše cítí vůči Stvořiteli. Toto je velmi obvyklá zkušenost; mnoho lidí pociťuje nesmírnou oddělenost od Stvořitele, a to je chvíle, kdy vzniká pocit, že jsme nehodní či nemilovaní. Když cítíme propojení se Stvořitelem, jsme schopni prociťovat nepřetržitý proud lásky od Stvořitele do našeho bytí, což přináší pocity spokojenosti a štěstí. Propojení je forma rozpouštění oddělenosti; prohlubováním propojení se Stvořitelem přirozeně odstraňujete tu velkou iluzi o oddělenosti, která má na Zemi takovou sílu vědomí.

 

      Spíše než rozpouštění vědomí oddělenosti bychom rády posílily vaše propojení se Stvořitelem. Chceme vám nabídnout vyzývání, které vám v tomto procesu pomůže.

 

      "Milované Bohyně Isis a Hathor, vyzývám vaše energie a lásku a světlo vědomí Bohyně, aby zaplavily mé bytí vně i uvnitř. Nechť mě vaše energie chrání. Je mým přáním rozrušit energii oddělenosti, která sídlí v mém vědomí a mysli, prohloubením mého propojení se Stvořitelem.

      Prosím, pošlete paprsek vašeho čistého zlatého světla dolů temenem mé hlavy do mé srdeční čakry. Žádám vás, abyste mi pomohly propojit se s vyšším aspektem Stvořitele tím, že si dovolím hlouběji splynout se svou duší. Jak se napojuji na svou duši, dovolte mi vytvořit s ní hlubší propojení. Dovolte mi skrze mou duši načerpat milující energie Stvořitele, tak aby splynuly v jedno s mým bytím.

 

      Jsem jedním se svou duší; jsem jedním se Stvořitelem."

     (Zopakujte to tolikrát, kolikrát cítíte, že je to vhodné.)

 

      Poté seďte a buďte soustředěni ve svém bytí nebo si jen pro sebe opakujte tuto afirmaci. Můžete cítit hlubší pocity propojení, i když neumíte říci, s čím jste přesně propojeni. Může to být propojení se Stvořitelem ve vašem nitru.

 

      "Děkuji vám, bytosti Bohyní, za vaši pomoc a nakonec vás chci požádat o ukotvení energie vaší lásky do vědomí oddělenosti na Zemi, o nahrazení přesvědčení o oddělenosti láskou. Nechť se energie lásky projeví ve své skutečné formě."

 

      Chceme vám poděkovat za váš čas a pozornost, bezpodmínečně vás milujeme a vězte, že jsme tu stále, abychom vám pomáhaly.

 

 

      Bohyně Isis a Bohyně Hathor

 

Copyright a zdroj originálu: Natalie Glasson, https://www.omna.org.

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky přeložila Hanka B. (www.transfotmace.info). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem a to za podmínky, že u reprodukovaného celku bude připojeno celé znění této “Poznámky” včetně aktivního odkazu na výše uvedené webové stránky. Děkuji za pochopení a respektování této podmínky. Kéž vám tento překlad pomůže při dalších krocích na vaší cestě.