Hilarion - pro týden 28.11.2010 - 05.12.2010

30.11.2010 11:10

 

Milovaní,

 

Mnozí z vás se v minulých týdnech ponořili do zkoumání svého nitra a hodnotí vše, co se stalo v letošním končícím roce.
Byl to rok opouštění starých vzorců podvědomě přítomných ve vašich buňkách po velmi dlouhou dobu  a někdy po mnoho životů. Toto čištění je velmi důležité a můžete ho srovnávat k houbě, která nasakuje vše rozlité a pak to ždímá, dokud neteče čistá voda. V tomto případě ta "voda" je prána neboli životní síla. Pracuje se na všem, co brání snadnému a přirozenému proudění prány vašimi tělními systémy, a vždy, když vzýváte Světlo, tak vše, co přichází z nejhlubších úrovní vašeho Bytí, to, co není Světlem, musí být naprosto vyčištěno z vašeho systému. Víme, že je to pro vás nepříjemné, protože jste předpokládali, že jste tímto procesem již v předchozích letech prošli a stali se těmi, kdo ukazují směr a měli byste být připraveni přijmout vyšší Světlo vašeho Světelného těla.
Vaše Světelné tělo se ve vás zakotvuje co nejjemnějším způsobem a někdy se to zdá být nepříjemné, přesto vězte, že došlo k pokroku a vaše buňky se obnovují a obsahují nyní více Světla. Naše rada zní, nechte odejít ego a zůstaňte odevzdáni svému Velkému JÁ JSEM Přítomnost v naprosté otevřenosti, lásce, důvěře a pokoře a jen zůstaňte klidní. Milovaní, mnohokrát trpíte pocitem, že se musíte v něčem snažit, abyste dostáli svému vlastnímu růstu a potenciálu a pak jste frustrovaní, když to nevyjde. Teď je čas pro odevzdání, mír a klid, dlení ve stavu čekání , inkubace, když to dovolíte, budou se uvnitř vás dít metamorfózy. V této chvíli je velmi důležité přijímání signálů z vašeho fyzického, mentálního a emocionálního těla. Když se vaše tělo nenadále cítí unavené, poslouchejte a udělejte si čas k ulehnutí a odpočinku. Když náhle pocítíte enormní žízeň, udělejte si hned čas a vypijte alespoň dvě sklenice vody s žehnáním této vodě, kterou přijímáte do svého těla. Pamatujte, že se nyní stáváte vědomými alchymisty a učíte se uvědomovat si sami sebe v každém momentu.
Mistrovství tohoto procesu vám pomůže udělat velké skoky na vaší duchovní cestě, k tomu je třeba chápat sebe jako Duchovní Bytost, která se vtělila do svého elementálního těla, za účelem zažít sama sebe ve vás a přes vás, jako vaše osoba. Velkým krokem na vaší Cestě je umění vidět krásu a zázrak ve všem kolem vás. Vše na Zemi je unikátní a neuvěřitelné samo o sobě, každá maličkost. Dokonce ta nejdrobnější malá buňka ve vašem těle je plně uvědomělá entita a prostě touží být uznávaná jako taková. Vše pracuje jednotně k vytvoření formy, která je zdravá, celistvá a perfektně funkční pro vaše Vyšší Já zažívající "tady a teď". Někteří si začínají klást hlasité otázky a pak si na ně sami odpovídají. To je konverzace, která se skutečně děje s vaším Vyšším Já a my vás povzbuzujeme, abyste v tom pokračovali, protože to vytváří otevřené propojení vašeho volného proudění vnitřního pohledu, vedení a řízení každý jednotlivý den, ačkoli rozumíme tomu, že když kráčíte kolem regálů uličkami Wal-Martu a hovoříte sami se sebou, může to přitáhnout nechápající pohledy lidí kolem vás! V tom případě to čiňte diskrétněji, ale pokračujte, Drazí, neboť na všech úrovních vašeho Bytí, nejen na té fyzické, nyní probíhá vyšší integrace.
Jsme stále připraveni pomáhat, když jsme voláni a doslova stát při vás každý den čekajíce na vaše zavolání. Váš postup do vyšší úrovně je velmi důležitý v celkovém Plánu zvyšování Světelného kvocientu na vaší Planetě. Ať narazíte na jakoukoliv nesnázi v sobě samých, nalaďte se na nás a požádejte o vedení. Nemůžeme žít váš život za vás, ale nejjistěji vás můžeme vést cestou nejmenšího odporu a nejvyšší integrace. Je třeba často opakovat, Milovaná Srdce, že každý z vás je nesmírně milován a hluboce ceněn vaší Světelnou Rodinou.
Do příštího týdne...
JÁ JSEM Hilarion
©2010 Marlene Swetlishoff, https://www.therainbowscribe.com/
Pro www.transformace.info do češtiny přeložila Lenka D. Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.