Hilarion - pro týden 19.12.2010 - 26.12.2010

21.12.2010 00:33

 

Milovaní,

 

následující týden přinese hluboké pocity radosti a spokojenosti pro vás, kdo jste pracovali na změnách a přichází povznášející pocit uvnitř vašeho Bytí. Cesta k rovnováze byla dlouhá a plná kroků vpřed i vzad. Tento způsob učení byl na Vaší Planetě pravidlem po dlouhá staletí. To všechno se změní, Milovaní. Brzy zažijete nový druh učení, bude to legrace, učení plné radosti, zázraků, údivu a kouzelných pocitů, vědomí, že vše je možné, skutečně je to tak!

Všem vám děkujeme za čas, který během Sedmi Svatých Týdnů, každý den věnujete uctívání bytostí Duchovní Hierarchie. Jsme plni radosti, že si tolik z vás oblíbilo toto propojení, a tak budeme pracovat s větším uvědoměním a s větší shodou než kdy dříve. Vaše domovy jsou naplněny Bytostmi Světla a Živlů. Zkuste si uvědomovat atmosféru divů a kouzel. Buďte otevřeni zázrakům a současnosti. Jste zde, abyste okusili Život a jak kráčíme vstříc novému roku, vy začínáte zažívat Život ve stavu štěstí a radosti.

Vaše schopnost udržet proudění Kosmického Kristova Světla vaším tělem do křišťálového jádra Matky Země a zakotvovat ho každý den je velká pomoc Matce Zemi v jejím vzestupném procesu. Během tohoto Slunovratu se vám nabízí mnoho příležitostí uvědomit si "neviditelné" světy kolem vás. Udržujte své vize a rozlévejte svou Lásku všude kolem sebe. Pamatujte, že jediný úsměv může rozsvítit celou místnost a okamžitě změnit hustotu energií. Jediný člověk, který denně pracuje se Světlem, dokáže stabilizovat mnoho chaotických energií. To je váš úkol, zatímco oslavujete se svými drahými a pomáháte mezi sebou transformovat staré energie a vzory. Ke konci spěje skvělá práce, která čistí cestu pro novou, vyšší Zemskou realitu.

Ve vás se toho děje tolik multidimenzionálního. Mnozí z vás cítí, že fungují v několika Světech najednou a skutečně, ano! Tak tomu bylo vždy, ale nikdy jste toto vědomí neudrželi. Pokud to ještě nezažíváte, nebojte se, že je s vámi něco špatně, každému člověku se jeho osobní cesta otevírá postupně, pomalu, jemně, jako se rozvíjí okvětní lístky květiny, aby je každý viděl a radoval se z nich. Cvičte se během svátků v sebeovládání ve výběru jídla, cukroví, pití, myšlenek, slov a činů, neboť nyní jste alchymisty ve výcviku, kteří řídí svou moc konstruktivní a láskyplnou cestou ve službách Všeho, Co Je.

Udržujte své myšlenky slunečné, teplé a zářivé, vnímejte kolem sebe pole Zlatého Světla, které vás neustále obklopuje a když jste mezi přáteli, vizualizujte si toto Zlaté Světlo proudící do jejich srdeční čakry. Tato cesta k pravdivému Bratrství je vydlážděna. Držte své hlavy vzhůru, Drazí, neboť právě dosahujete vítězství v pátrání po Svatém Grálu poznáním, že jste to VY! Je potěšení spatřit to Světlo Čistoty hořící ve vašich srdcích. Čím větší Světlo, tím víc se může projevit Kristova Přítomnost v každém aspektu vašeho života. To zjistíte, až začnete na staré vzory odpovídat promyšlenějším a opatrnějším způsobem a udržíte si odstup za každou cenu, jakkoli jste a vždy jste byli milujícími Bytostmi.

Jakmile opustíte a změníte vše staré s vědomím, že to vše je okamžitě a trvale nahrazeno Zlatým Světlem Kristovy Lásky a Kristova Vědomí, držte tuto představu pevně ve své mysli. Mějte odvahu myslet ve VELKÉM, Milovaná Srdce, neboť vy jste daleko víc, než si umíte v této chvíli představit a jak půjdou události vpřed, budete mít z tohoto procvičování veliké potěšení. Všichni jste nezměrně milovaní a nikdy nekráčíte sami.

Do příštího týdne...

JÁ JSEM Hilarion

©2010 Marlene Swetlishoff, https://www.therainbowscribe.com/

Pro www.transformace.info do češtiny přeložila Lenka D. Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.