Hilarion - pro týden 17.01.2011 - 23.01.2011

19.01.2011 12:34

Milovaní Pracovníci Světla,

 

vítejte zpět! Během následujícího týdne začnete nacházet odpovědi na mnohé matoucí otázky, které vás spalovaly kdesi v hloubi vaší mysli a všechny dílky skládačky zapadnou na svá místa. Uvidíte jasněji, co stálo v pozadí událostí a situací vašeho života. Většina z vás bude příjemně překvapena z objevu, že jste sloužili vyššímu záměru spíše než zdánlivým dilema a situacím, kdy jste se snažili dostat do rovnováhy. Ovšem, něco z toho je osobní karma, ale mnohé z těchto událostí vašeho života byly výsledkem té velké Lásky, kterou v sobě držíte k veškerému Lidstvu a Zemi, a vaší ochoty vzít na sebe víc než jen váš osobní náklad za účelem transformovat větší množství temnoty na Zemi.

Každý z vás se stal ve Vyšších dimenzích dobrovolníkem s cílem zabezpečit větší stabilitu na Zemi. Mnozí z vás již nyní dokončují tento úkol a také naplňují mnoho dalších dohod uzavřených před inkarnací na tuto nádhernou Planetu. Budete zažívat a vnímat větší svobodu a pocit obrovského záření z vašich ramen. Ve vašich srdcích a emocionálních tělech se nyní upevňují pocity radosti a štěstí namísto těch bojovných, které jste zažívali dřív. Vězte, že jsme stále s vámi a často s vámi hovoříme, vedeme a dodáváme vám kuráž na vaší Cestě. Skutečně nikdy nejste sami. Vaše zářící Světlo k vám přitahuje pozornost těch z Vyšších frekvencí, my vás všechny známe.

Vaše Láska a obětavost v ukotvování ve Vyšších Kosmických energiích prostřednictvím svých fyzických nosičů zároveň se zpracováváním situací, které se objevily ve vašich životech v loňském roce, to vše způsobilo lepší porozumění té mocné síle zvané Láska a zjišťujete, že tato síla zvaná Láska má mnoho stránek a stupňů, což vám umožnilo více otevřít své srdeční čakry. Toto může občas způsobit symptomy, které vypadají jako "srdeční problémy" a jde o přizpůsobování se a harmonizaci vyšších energií ve vaší srdeční oblasti. Tato příhoda je obvykle dočasného rázu a pokud nemáte srdeční příhody ve svém genetickém rodokmenu, budou tyto nepříjemnosti pomalu ustupovat.

 

Tím, že nyní zaměříte svou pozornost na srdeční čakru, můžete odhalit mnoho typických aspektů vašeho lidského srdce a umožnit těmto Božským rysům, aby se zde usídlily a začaly se objevovat ve vašich vnějších životech. Je čas na péči o sebe sama ve všem, co vám dělá dobře a přináší skvělé pohodlí, neboť proces vnitřní transformace je ve vás a bude mít nepochybně vliv na vaše fyzická těla. Ještě jednou vám připomínáme, abyste pili velké množství čisté vody, protože to pomáhá harmonickému pohybu energií vašim systémem. A také hluboké rytmické dýchání pomůže proudění nové prány vašimi fyzickými těly způsobem přinášejícím větší vitalitu a energii. Nadechněte se a počítejte do sedmi, zadržte dech do sedmi, vydechněte do sedmi a toto opakujte sedmkrát každý den, to vám pomůže harmonizovat váš 4-tělní systém.

 

To nejdůležitější pro tento týden - vnímejte a užívejte si radost v každém okamžiku vašeho života. Vyhledávejte to, co vám přináší radost a libujte si v tom. Je vám to k dispozici, jednoduše vytvořeno vaším záměrem mít to jako zkušenost ve svém každodenním životě. Když vyplavou nějaké obavy nebo znepokojení, nahraďte to radostnými a šťastnými myšlenkami místo lpění na těch obavách. Pamatujte, že trénujete, abyste se stali mistry vašich čtyř těl a to se může stát. Už se vám to povedlo mnohokrát na vašich cestách po Planetách. Tato schopnost je ve vás, jen pilně cvičte a ono to ve vás začne samo fungovat.


Jsme jako Jedno, Milovaní. Poslouchejte naše hlasy, naše zvuky a tóny. Voláme vás, slyšíte?

Do příštího týdne...

 

JÁ JSEM Hilarion

 

©2010 Marlene Swetlishoff, https://www.therainbowscribe.com/

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky, do češtiny přeložila Lenka D (www.transformace.info). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.