George Kavassilas, Alan a přechodové brány - předzvěst roku 2012 a let následujících

19.07.2011 21:21

 

Nedávno se na některých webech objevilo poselství (nebo spíš výňatek z rozhovorů a videí) George Kavassilase. Je to poměrně zajímavý dokument a je zde několik věcí, se kterými plně rezonuji, některé stojí za zamyšlení, některé překvapí, ovšem některé vyvolají dost zvláštní niternou reakci. G.K. si již od ranného dětství procházel zkouškami a zkušenostmi, které jsou rozhodně nezáviděníhodné a to mělo velký vliv na jeho další vývoj a jistě i vnímání mnoha událostí a také mám pocit, že v něm jaksi zemřela touha a nejhlubší víra v to, jakou sílu a moc má každý z nás. Vyzařuje z něj pocit, jakési nevyhnutelnosti. Dlouho jsem zvažovala, jestli sem mám tento dokument přidat - alespoň třeba několik výňatků. Rozhodla jsem se však umístit sem pouze odkaz, kde jej najdete a zároveň s tím i velmi zajímavý a přínosný komentář Alana L.M. a zastavím se pouze u jediné oblasti, která mne zaujala nejvíce.

Takže tady jsou slíbené odkazy:

Poselství G.K.: https://leva-net.webnode.cz/products/george-kavassilas/ a najdete jej také na Osud.cz.

A reakce A.L.M.: https://leva-net.webnode.cz/products/male-povidani-k-nekterym-sdelenim-od-gk-perem-js-o-predpokladanych-udalostech-pro-roky-2011-2013/

 

No a teď tedy to, o čem jsem chtěla hovořit - o bránách:

 

Již jsme prošli mnoha energetickými branami. Existuje mnoho "bran"

- V podstatě každé silné datum v sobě nějakou nese - třeba 3.3. nebo 10.10.10, v červnu t.r. jsme prošli hned třemi v jednom měsíci a do toho ještě další v podobě zatmění slunce a měsíce.

- Další jsou součástí ukotvování Vstupu 11:11 - viz ukotvování bran:

1. byla v roce 1992 otevřena Master Cylinderem konaným v Egyptě u Velké pyramidy,

9. brány jsme se hojně zúčastnili i my (Master cylinder na Bali),

10. brána nás čeká 11.září t.r. (MC v Mexicu)

a brána číslo 11 je přesunuta - nebude se konat dle původního plánu 11.11.2011, ale v lednu příštího roku.

- No a pak existují brány do jiných dimenzí - i ty mohou mít mnoho podob a při různých meditacích se jimi přesouváme do různých částí Univerza i Omniverza.

To, co se ale chystá nyní a co již asi všichni cítíme má v sobě nádech čehosi jiného. Možná existuje někdo, kdo ví naprosto přesně, co to s sebou přinese, ale o nikom takovém nevím. No a G.K. hovoří o tom, že koncem tohoto října a začátkem listopadu se začnou brány otevírat a my postupně začneme procházet fyzicky - každý svým způsobem, který si zvolil. Ovšem sám říká, že to je to, jak to vnímá on a že nemáme věřit ničemu, co nám kdokoli říká, pokud to s námi plně nesouzní. Nikdo nemá patent na neomylnost a hlavně každý si svám tvoří svou realitu. A za to mu připisuji další kladný bod.

Zkusila jsem si to představit. Jen tak, abych tomu dala šanci. A vzala jsem to detailně z více úhlů: Že někde jste - třeba meditujete a najednou se před vámi otevře brána a vyzývá vás ke vstupu - fyzickému průchodu někam úplně jinam - na stejnou planetu i místo, ale v jiné dimenzi - vy chvíli váháte, ale pak si řeknete: "O to přeci celou dobu šlo, ne?" a vstoupíte. Možná tam není většina novodobých staveb, jen pyramidy, megality, Stonehenge, Avebury, některé pradávné chrámy, Sfinga... a tu a tam se zde začínají objevovat další a další a vy se tedy chopíte práce a začnete budovat nová obydlí, města - již plně v souladu s přírodou a jak přicházejí další a další, děláte jim průvodce, vzájemně si pomáháte a ti, co jsou zde dýl, učí ostatní prvním krůčkům. Vypadá to zajímavě. Možná trochu osaměle, alespoň zpočátku, ale celkem fajn. Pak jsem se na to podívala z více lidského pohledu - ne že by mi chyběly domy a věci (snad jen koupelna), ale co lidé, které miluji nejvíc? Nejspíš přijdou taky jen v jinou dobu, ale už ten pocit osamění by mne asi vyhodil z rovnováhy a steskem by se mi snížily vibrace, což by při počátečním nízkém osídlení mohlo mít dost zásadní vliv na dění kolem a předpokládám, že by totéž pocítila většina přítomných... už to začíná být méně příjemné, ale pořád se to dá. No a pak jsem to vzala z druhé strany - z pohledu těch, co zůstali na svých původních pozicích (ať už zatím nebo trvale). Představte si, že najednou začnou mizet lidé. Někam odjedou a už se nevrátí. Žádné rozumné vysvětlení neexistuje, jen prostě najednou chybí... a lidé se začnou divit, možná i pocítí strach, vibrace prudce klesají a klesají o to rychleji, že první procházejí předpokládám ti s nejvyššími vibracemi, kteří nejvíce udržovali a pozvedali vědomí - pokud se nerozhodli jinak. No a co nastane? Opačná tendence, brány se uzavřou. Taková varianta mi tedy silně zaskřípala. (Ovšem záleží opět na každém, jakou cestu si vybere.)

Tak jsem to vzala jinak: To, co se mnou rezonuje úplně nejvíc je trochu jiné. Začátek může být stejný - kdesi jste, ve stavu pravděpodobně hluboké meditace ovšem s plným vědomím a pravděpodobně očima otevřenýma a najednou vás obklopí velmi krásný a láskyplný pocit a vy najednou cítíte, jak se otevírá brána - brána ve vašem vědomí a ve vašem srdci. Přijdete blíž, vstoupíte mezi "futra" a užíváte si to rozhraní. Mazlíte se a děkujete původnímu světu a s již očištěnými vzpomínkami se nostalgicky usmějete, možná i otočíte zpět - jen krátce a pak směle, s naprostou důvěrou, projdete branou do dalšího světa. Nezmizíte již však z tohoto. Jste vněm, ale zároveň jste i v mnoha dalších. To, co nastalo, je odložení všech či většiny závojů a vy náhle vydíte věci takové, jaké skutečně jsou, svět má úplně jiný tvar, chuť i vůni. Jste si plně vědomi svého bytí na planetě Zemi, ale zároveň i všech dalších a zejména svého Božského Já. Jste plně propojeni s Jednotou, s Bohem, s energií nejvyšší a nejčistší Lásky. Stále máte své fyzické tělo, jen má možná trochu jinou strukturu a je již plně propojeno s vaším Světelným tělem. Stále chodíte po Zemi, setkáváte se s lidmi a jste pro ně viditelní. Dál žijete své životy. Ovšem nyní již v plně v napojení na svůj osobní i nejvyšší společný plán. A mimo polaritu.

A co bude předcházet? Odkládání mnoha vrstev ještě před otevřením brány. Rozvzpomenutí se na své pravé já a na svůj úkol - do té míry, jak to jen bude možné. Nyní bych ale ráda dodala ještě něco z poselství G.K., s čímž plně souhlasím. Tento přechod není připraven jen pro ty, co se pravidelně věnují meditačním technikám, pilně se učí a možná i pilně učí :-D a vůbec vedou tzv. "světelný" život. Není nutné, aby všichni prošli stejnou cestou. Máte v okolí někoho, o kom si říkáte - měl bych ho něco naučit, protože tu jinak zůstane nebo bude muset odejít? A co když vám řeknu, že ne? Co my víme? Možná je v rámci svých životů a svého vývoje mnohem, mnohem dál než my? Co když sem přišel splnit úkol jiný? Co když byl natolik vzorný, že si měl ještě k dokončení zkoušky jednou zkusit ten protipól? A co třeba matka s kupou dětí, která prostě nemá čas a třeba ani možnost procházet tím vším? A možná ani necítí tu potřebu? No protože její plán může být úplně jiný. Myslím, že u těchto lidí prostě v pravý čas nastane jakési "Osvícení", které se může odehrát v jediné vteřině. A projdou tak hladce a naprosto samozřejmě, že možná zůstaneme stát s ústy dokořán. No a děti? O ty se není třeba bát už vůbec. Ty nás budou ještě hodně učit. Ony totiž nejlépe budou vědět, jak se v tomto světě pohybovat. Ony sem přišly proto, aby nás to naučily...

Asi ještě mnoho lidí zemře a myslím, že dost jich skutečně odejde za zkušeností jinam. Zní to možná hrozně a vím, že to spirituálně chápeme, ale coby lidské bytosti nás každá taková ztráta zasáhne a zabolí, věřím ale v to, že i mezi těmi, kteří zemřou před "průchodem" je mnoho těch, kteří narodí znovu - již v Nové Zemi, protože splnili, co měli a teď třeba mají podpořit proces Soucitu a Lásky tímto způsobem a také třeba budou potřebovat již nové tělo, protože tohle na tenhle přerod není připravené. Není nejmenší důvod strachovat se o své bližní. Je totiž jedna jediná věc, kterou jsem si naprosto jistá - VŠE BUDE A JE JAK MÁ BÝT.

 

Pro www.posvatnesrdce.cz Marie Kuchařová. Tento článek je možné kopírovat ovšem v nezkrácené podobě a s odkazem na tyto stránky.