Fragment ze Solařina Surfreportu: prosinec 2014

23.12.2014 22:35

MALÝ FRAGMENT SOLAŘINA REPORTU NA PROSINEC 2014

ROZŠÍŘENÍ NAŠICH KOŘENŮ DO NOVÉ KRAJINY A V NÍ

 

Nyní vstupujeme do druhého měsíce ze čtyřměsíčního mimořádně mocného MEGA NOVÉHO NAHOZENÍ, MEGA RESETU. Je důležité využít tuto příležitost k tomu, abychom toto NOVÉ NAHOZENÍ, RESET začlenili do všech oblastí našich životů. V tuto chvíli se mají dělat rozhodnutí, která mění život. Buď se můžeme udržovat v kokonu v důvěrně známém statu quo, dokud od nás nakonec nebude odtržen nebo můžeme beze strachu a nadšeně prozkoumávat Novou Krajinu. Máme příležitost úplně znovu vytvořit, vymyslet si naše životy nebo zůstat zaseknutí ve svých stagnujících starých zvycích a vzorcích. Můžeme podniknout jasnou, rozhodnou akci, abychom vyplnili své Nejdivočejší Sny, nebo se můžeme odsoudit k myšlence, že naše Nejdivočejší Sny jsou příliš nepraktické nebo příliš daleko, než abychom jich dosáhli. Všechno je možné. Dokonce i nemožné je možné!

 

Jak se dualita stále více hroutí, světová situace přechází od špatné k horší a k hrozné. Svěrák represe se svírá až tak, že je to alarmující. Proto nemůžeme předpokládat, že se nás to dříve nebo později nedotkne, pokud budeme dál žít v dualitě. Proto už není vhodné žít dál tak jako obvykle. Není čas nato být dál ovlivněni našimi starými podmíněními nebo našimi starými strachy a nejistotami. Opravdu musíme tři zbývající měsíce našeho MEGA ZNOVU NAHOZENÍ využít k tomu, abychom se plně uvolnili z duality a dostali se do své Pravé Pozice, na své Pravé Místo.

 

V prosinci budou  mnozí z nás procházet branou do nového úseku Nové Krajiny. Všechno se bude zdát lehčí, zářivější a více inspirující. Tato nová oblast Nové Krajiny je jako bychom vešli do Tajné Zahrady. Necháme za sebou nudné, oprané barvy umírajícího světa duality a náhle budou barvy kolem nás zářivější, budou nově zkombinované, tak jak jsme si to dříve nikdy nepředstavovali. Je to jakoby se Slunce  rozzářilo o mnoho stupňů více. Nová Krajina je jasnější, viditelnější, zřejmější než kdy dříve.

 

Je to Tajemná Zahrada, kterou zbytek světa nevidí, protože je ukotvena v naprosto Nové Realitě. Není to jako „duchovní“ Šangri-la, kam jen vkročíte a vše je odhaleno. Je velmi důležité, abychom s Novou Krajinou byli ve vzájemné interakci celou svou bytostí, než abychom tam byli jen na návštěvě. Nestačí jen sedět na skále a hledět na nebe nebo tam prostě spát. Protože právě vzájemné působení, vzájemná interakce, otvírá dveře, které odhalují, co tam opravdu je.

 

Nové Krajině se přizpůsobujeme spíš postupně než abychom se ponořili naráz. Každý krok, který děláme, ukotvuje Novou Realitu v našich buňkách. To udržuje naši proměnu uzemněnou a pravou, reálnou. Musíme toho spoustu nechat odejít, než se zde budeme cítit úplně jako doma. Musíme se přizpůsobit novému načasování a novému způsobu Nové Krajiny jak dělat věci. To vyžaduje, abychom plynule přeřazovali rychlosti a stanovili novu rychlost pro všechna naše snažení. Také objevujeme, že kdykoli jsme hozeni zpět do starého časování nebo se snažíme udělat věci postaru, začneme být nanejvýš stresovaní.

 

Jsme jako rostliny, které byly po dlouhou dobu zaražené v květináčích, které pro nás byly příliš malé. Proto se naše okvětní lístky, listy a kořeny zkroutily, stísněné a zakrnělé. Většinu času jsme si nevšimli, že žijeme v takových nepřirozených, nezdravých podmínkách a prostě jsme usoudili, že takový měl život na Zemi být. Dělali jsme to nejlepší, co jsme za daných okolností mohli, a nikdy jsme nezjistili, že jsou i jiné možnosti.

 

Nyní jsme konečně osvobozeni od těsných květníků světa založeného na dualitě  a jsme přesazováni do půdy výtečné nové Země. Nejdříve to některé z nás může šokovat, protože ztratí důvěrně známé prostředí nacpaného květníku a jsou přesazeni do úrodné půdy, která má neomezené možnosti, neomezený potenciál. Může to chvíli trvat, než sami sebe přizpůsobíme zjištění, že už nemusíme nikdy žít ve tvrdé, nepřátelské, omezující realitě. Může to chvíli trvat, než se plně rozvineme do své nové svobody. Jiní jsou tak vyzrálí a připravení expandovat se a prohloubit se, že praktický vyskočí ze svých květníků do úrodné nové země.

 

V Nové Krajině se naše kořeny mohou konečně rozvinout do nekonečných hloubek a to se zdá osvobozující. Naše listy už nejsou závislé na podpoře umělého světla, ale mohou se natáhnout k Pravému Slunci. Konečně jsme v našich Pravých Místech v našem Pravém Domově! Není třeba nikam chodit, protože jsme přesně tam, kde jsme měli být. A z tohoto Pravého Místa můžeme radostně kvést a rodit plody našich bytostí. Toto je naplnění, které překračuje vše, co si umíme představit.

 

Solara

www.nvisible.com

 

Toto je velmi malý fragment Solařina kompletního  Surf Reportu na prosinec 2014. Celý Surf Report a týdenní Updaty jsou dostupné po registraci a přihlášení se k odběru v angličtině, němčině, portugalštině, ruštině a španělštině na INVISIBLE MERCADO.

 

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Markéta N. (www.transformace.info). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.