Fragment ze Solařina Surfreportu - květen 2013

21.05.2013 22:44

        

~ TEĎ JE ČAS ~

Velký tlak mění uhlí v diamanty.

Zatím to byl intenzivní, ale naprosto vynikající rok. Situace světa duality je plná vřavy, nespravedlnosti, korupce, chamtivosti a násilí. Přesto nebudeme dlouho žít v tomto světě. To neznamená, že naše životy budou jednoduché a bez stresu. Mnozí z nás jsou ve zrodu právě teď, jsou opětovně zarovnáváni a překalibrováváni na každé možné úrovni, takže žijeme ve zcela Nové krajině.

Tato výrazně rozšířená Nová krajina je stav bytí. Existuje, ať jsme kdekoli. Je to zcela nové paradigma, které je daleko od umírajícího světa duality.

Zatímco jsme svědky takových extrémů, můžeme mít skvělý den s jasnou energickou akcí, další den se pak můžeme cítit úplně vyprázdnění, bez energie cokoliv dělat. Jsou chvíle, kdy bez varování přijde vlna hlubokého smutku nebo se bude dovnitř valit beznaděj. Obvykle to jsou kolektivní emoce, které nejsou spojeny s ničím, co se děje v našich osobních životech. O několik hodin později se vrátíme k našemu jasnému, energetickému já. Nestaneme se všichni najednou bipolárními, to je jen příznakem extrémů, které jsou v současné době ve hře.

Pak je tu stav Kvantové Hloubky. K tomu dochází, když jsme se náhle vytáhli z naší současné fyzické reality a uchylujeme se k jejímu samému jádru v rozšířené říši Diamantu Nespatřeného (Neviděného). Když nastane Kvantová Hloubka, jediné, co můžeme udělat, je lehnout si a být velmi klidní několik hodin. Někdy jsou energie tak silné, že upadneme do hlubokého spánku. Jindy stačí ulehnout do hlubokého stavu klidu. Jakmile to uděláme, naše bytí se spojí s Diamantem Nespatřeného, stejně jako při zasunutí zástrčky do zásuvky. Toto silné spojení nás vyrovnává a překalibruje k novému paradigmatu na buněčné úrovni.

Pokaždé, když jsme ponořeni do Kvantové Hloubky, jsme spojení s jádrem podstaty nového paradigmatu. To je diametrálně odlišná energie od toho, co jsme již dříve znali. Což je také důvod, proč není snadné se vrátit z Kvantové Hloubky do fyzického světa, který je složen z různě staré a nové energie. Často trvá jednu hodinu nebo i více, abychom se z Kvantové Hloubky probrali. Můžeme otevřít oči a vidět detaily toho, kde jsme. Můžeme slyšet zvuky kolem nás. Ale dá to obrovské úsilí přesunout naše těla a vrátit se k této fyzické realitě z tak daleké vzdálenosti.

Pokaždé, když se vrátíme k TADY a TEĎ z Kvantové Hloubky, další vrstva neplatných a falešných prvků je v nás uvolněna a stoupá na povrch ve velmi zvětšené formě, aby mohla být propuštěna z našich energetických polí. Extrémní zvětšení někdy vytváří zkreslení. To je, když se něco malého a neškodného jako mravenec, náhle jeví jako monstrum velké jako dinosaurus. Nebo malý strach z našeho každodenního života může vypadat jako obrovská překážka.

Po více než dvacet pět let dochází k planetárnímu kolísání v rámci osy Země. A to za účelem uvolnění osy planety, která drží póly v jejich pozicích. Nyní jsme se také setkali osobním zakolísáním v nás. Tento výkyv má uvolnit naši vnitřní osu, která nás udržovala ukotvené do starého světa duality. Když se naše vnitřní zakolísání aktivuje, dává nám to nestabilní, neklidný a špatný pocit.

Chcete-li žít v TEĎ A TADY, musíte žít každý den, jako by to byl první i poslední.

Jedním z velkých momentálních poselství je žít v TEĎ. Ani v minulosti ani pravděpodobné budoucnosti, ale TEĎ! Když žijeme v TEĎ, umožňuje to, aby se děly velké věci v souladu s konkrétní frekvencí našeho podpisu. Čím hlouběji se ponoříme do TADY a TEĎ, tím více se kolem nás objeví všechno nové a čerstvé. Cítíme život plněji a sami jsme zářivě živí.

Když prvky z minulosti nebo obavy o budoucnost zasahují do TADY a TEĎ, můžeme cítit, jak jejich energie kazí čerstvou novost přítomného okamžiku. Také není možné srovnávat lidi z období našich předchozích zkušeností, kteří v současné době figurují v našem životě, s naprosto odlišnými lidmi v minulosti. Pokud vnášíme vzpomínky na minulost nebo naši úzkost z budoucnosti do TEĎ, okrádáme přítomný okamžik o jeho svěžest, pravdivost a bublající možností.

Pokud se chováme každý den jako by to byl první den našeho života, můžeme přivítat každou situaci, se kterou se setkáváme s otevřeností a láskou. Jsme osvobozeni od starých emocionálních chování, přesvědčení, posuzování a osobních preferencí. Vše je čerstvé a nové. A pokud budeme jednat každý den, jako by to byl náš poslední den na Zemi, pak jsme naplněni hlubokou něhou a vděčností za vzácnost života. Každý jednotlivý okamžik je posvátný. To je jeden z hlavních Klíčů k Životu, a je to tak jednoduché.

Život v Rozšířeném TADY a TEĎ znamená, že splynou všechny okamžiky, dokonce i ty nejtěžší, včetně doby, kdy jsme vyprázdnění, plní pochybnosti a obav, nebo když se věci nedějí tak, jak jsme doufali. Rozšířené TADY a TEĎ je nevýslovné a zrovna tak i my. Když ztělesníme svou ohromnost a vyladíme se na Přítomný okamžik, jsme si naprosto VĚDOMI, že je VŠE V POŘÁDKU.

Květen nám přináší znatelné prohloubení lásky. Více a více lidí se cítí jako naše spřízněné osoby. To zahrnuje lidi, se kterými se sotva známe. To je velmi uklidňující. Spřízněné duše jsou stále obrovskou formou podpory, protože jsme všichni procházeli podobnými zkušenostmi. Rozumí nám a rovněž i oni potřebují naši podporu. Existuje i silnější pocit Jednoty mezi Autentickými a Skutečnými - s vědomím, že jsme v tom všichni společně - společně jako Jeden.

https://www.nvisible.com/

 

Toto je pouze malý fragment ze Solařina kompletního Surf Reportu na květen 2013. Celý Surf Report a jeho týdenní aktualizace jsou dostupné předplatitelům v angličtině, němčině, maďarštině, portugalštině, ruštině a španělštině.

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Bára K. (https://www.transformace.info/). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.