Fragment ze Solařina Surfreportu - červenec 2013

23.07.2013 23:12

 

~ Rychle vpřed! ~

 

 

Starý svět už není, co býval. Ze skříní naší kolektivní duše vypadává stále více kostlivců. V některých lidech to spouští alarm, paniku, nejistotu a strach, jiným to dává velké probuzení. Svět duality padá všude kolem nás. Věci, které dříve byly stabilní a bezpečné, jsou nyní nejisté, prekérní a prázdné. Je to jako procházet úsek země se schovanými minami. Jdeme stezkou mezi životem a smrtí, mezi iluzí a tím, co je skutečné. Navigovat tímto polem vyžaduje velké soustředění, jasnost, pravdivost a odvahu.

 

Žili jsme pěkně dlouho uvězněni v omezující struktuře. Byli jsme jako letadla, která roky krouží nad letištěm a čekají na pokyn věže, že mohou konečně přistát. Nyní jsme zázrakem natankovali naráz nové super zázračné palivo a vyrazili na úplně novou trajektorii do zcela nového světa. Přestože naše nová určení a destinace nám ještě nejsou známé, víme, že potřebujeme být naplno svými svlečenými Pravými Já beze strachu, pochyb, schovávání, ega, předstírání, postranních úmyslů nebo masek.

 

Mocně cítíme, že překračujeme hranici mezi dvěma velmi odlišnými světy. Není to konstantní proces, protože krajina kolem se neustále mění, vlní a vzdouvá a způsobuje, že věci se transformují v kotrmelcích a přemetech. Vše se hýbe hyper rychlostí. Dveře za starým světem se rychle zavírají a dveře do nového se s výbuchem otvírají přímo před námi.

 

Když se tento kotrmelec v Nové Krajině objeví, děje se masivní posun. V současnosti dokončujeme hlavní životní fázi. „Rychle vpřed“ je v akci a nové MUA začalo! Probíhá zásadní předání žezel. Dramaticky se mění hlavní důraz našich životů. Přesunujeme se z dlouhé fáze hledání do nové fáze tvoření a manifestování. Roky hledání jsou nyní u konce. Tato kompletní změna převodů (zařazení nové rychlosti) způsobuje významnou změnu dráhy. Pokud jsme dosud pátrali po svém Pravém Domově, průzkum skončil a my se připravujeme na to, že ho vybudujeme nebo se do něj přesuneme. Pokud jsme pátrali po svém Pravém Účelu, objevuje se před námi s ohromující spravedlností. Výměna žezel probíhá také ve smyslu toho, co necháváme za sebou: lidi, místa a zaměstnání. Tento posun dráhy je velkou záležitostí. Poté, co jsme přepnuli na novou dráhu, jsme dále řízeni nejvíce intenzivním, mocným a kreativním puzením, jaké jsme kdy cítili. Toto je místo, kde ta nejdivočejší z divokých jízd začíná!

 

Kola času jsou mimo kontrolu. Točí se tak rychle, že čas sám kolabuje. Měsíc díky tomu uplyne za dobu, která dřív byla týdnem, týden je jako jeden den. Čas se může natahovat nebo smršťovat tak, jak je potřeba. Protože je čas iluzorní konstrukt vytvořený v plánu duality, je nyní méně pevný a mnohem flexibilnější, než byl kdykoli dříve.

 

Vnímám velmi silně, že v Novém Paradigmatu je jiné měření času. Mistrovství zvládání času je důležitým elementem osídlení Nové Země. Vyžaduje to spíše vědomě vstoupit do proudu času, než jím být nevědomě ovlivňován. Co nyní potřebujeme, je využít nové energie Zrychleného Času a srovnat se s ní. Pokud sladíme sami sebe a myriády projektů a úkolů, kterých chceme dosáhnout, se Zrychlením Času, vše může být uděláno v super rychlosti a snadno. Takto se dostáváme do „Rychlého vpřed“.

 

Do července vstupujeme daleko nataženi za svoji zónu pohodlí. Cítíme se přetížení, vzrušení, super kreativní, hluboce vděční, že energie ubíhá vpřed a někdy vyčerpaní. Mnohé cítíme těžce a nejistě. Rovněž cítíme s hlubokou ostrostí a něhou vše, co se děje. I když energie jsou celosvětově extrémně namixované, naše Nové Životy a Nová Krajina jsou obrovsky vzrušující.

 

Červenec vyžaduje mnoho soustředění, organizace, plánování a úsilí. Plánujeme, přehodnocujeme své plány, znovu a jinak se zaměřujeme na své priority, abychom mohli udělat mocný skok ve svých životech. Jako se generál, který organizuje své armády, ujišťuje, že má dost jídla, zásob, přikrývek, zbraní a sedel pro koně, také my nyní potřebujeme být vysoce organizovaní.

 

Čas od času je ve vzduchu praskající intenzita a silné napětí, které je způsobováno mnoha důvody. Existuje napětí, které je cítit těsně před závažnou událostí s dalekým dopadem. Podobné napětí cítíme před tím, než uděláme závažné životní rozhodnutí. Nebo jde o napětí, které je přítomné tam, kde se děje velké množství událostí. Můžeme toto napětí cítit ve fyzických tělech a může způsobovat fyzické potíže, zejména se zažíváním. Vědění, že VŠE JE V POŘÁDKU, velmi pomáhá v zacházení s těmito napětími.

 

V tomto čase musí být učiněna důležitá rozhodnutí. Každé rozhodnutí, které uděláme, s sebou přinese celou rodinu k němu vztažených, menších rozhodnutí. Tváří v tvář nekonečnému proudu rozhodnutí se můžeme cítit ve stresu, dokonce i když víme, že naše původní rozhodnutí bylo správné.

 

Je vzrušující otevřít knihu našeho Nového Příběhu a uchopit pero. Kreativní tlak nás žene vpřed a přináší vzrušující nová dobrodružství. Je to silný, absolutně brilantní proud podivuhodných událostí, jedna za druhou, který dohromady vyzařuje pocit naprosté správnosti. Spící Obr našeho Jednoho Bytí vstává do života po celé planetě. Lvi Aslanové jsou na cestě (bájný a báječný lev z Letopisů Narnie od Clive S. Lewise  – pozn. překl.). Velké Kolo Osudu se otáčí rychleji než kdykoli předtím. Prudce stoupáme do žití Pravých Životů jako Praví Celiství (Pravdiví) na masivní vlně „Rychle vpřed“.

 

Toto je velmi malý fragment Solařina kompletního dvanáctistránkového Surf Reportu na červenec 2013. Celý Surf Report a týdenní Updaty jsou dostupné po zapsání v angličtině, němčině, portugalštině, ruštině a španělštině na INVISIBLE MERCADO.

 

Jsme mnohem svobodnější, než si dovolujeme být!

 

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložil Pavel Z. (https://www.transformace.info/). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.