Fragment ze Solařina Surfreportu: březen 2014

19.03.2014 21:38

MALÝ FRAGMENT SOLAŘINA REPORTU NA BŘEZEN 2014

ZMĚNA V POHYBU

 

Březen začíná s intenzitou tsunami. Nová energie, která nyní přichází, je tak silná, že je to téměř krušné, téměř nás to převálcuje. Můžeme cítit spodní proudy něčeho tak divukrásného, tak rozsáhlého, tak moc „Mimo mapu“, co se rodí, a to nás naplňuje směsicí posvátné hrůzy, hluboké úcty, výrazné vděčnosti a nadšení. Všechno tepe změnou. Stále jsme bombardováni Hurikány Změny, ne pouze Větry Změny. Proto je tak důležité celou dobu spočívat ve své Pravdivosti; to je místo oka v bouři.

 

Březen se zdá být neuvěřitelně rychlý; je dramatický a drsný. Vše se pohybuje kupředu rychlostí světla. Je skvělé, že jsme vstoupili do režimu zoomu, ale občas se musíme vypořádat s příliš mnoha věcmi. V tom okamžiku nejvíce potřebujeme ticho a klid, nehybnost. Tento měsíc je směsicí nepřekonatelných energií, (které neustále sílí), a čerstvé inspirace přinesené masivní tvořivou vlnou.  Je to jako když závodíte na laně visícím nad hlubokým údolím –  kráčíme extrémně rychle, ale musíme si být plně vědomí každého kroku, protože nevědomá akce může způsobit, že se potopíme, a to s celou intenzitou.

 

Jak vstupujeme do března, někteří z nás jsou znatelně unavení. Cítíme se jako zmlácení boxeři, kteří mají za sebou hodně kol; absolutně unavení až na kost. Po mnoho měsíců jsme řešili závratné množství maličkých detailů, žonglovali s nimi v naší přecpané mysli. Už máme dost věcí, které máme udělat, ale stále se objevují další a další urgentní úkoly – nekonečná řada věcí, které máme udělat, a zdá se, že nikdy neskončí.

 

Avšak jakkoli bychom si přáli nechat všechno být, nemůžeme. Jsme uprostřed masivního, nebo spíš neuspořádaného zrození, a nemůžeme teď zastavit. Lapáme po starém vzduchu s jeho kapsami nové čerstvosti dávající život, ale není tam dost nového, aby nám to plně dodalo energii. V tu chvíli začínáme mít zvláštní fyzické symptomy, které nám říkají, abychom spěchali a zcela se dostali do Nové Krajiny, jak nejrychleji můžeme. Je zde pocit zvýšené naléhavosti, protože cítíme, že nebudeme moci již dlouho dýchat starý vzduch, který nás nebude schopen podpořit.

 

Jedním z důvodů, proč se cítíme tak zahlcení a zdrcení, je, že žijeme v obrovském množství rozsáhlé škály energií. Sahají do hluboké rozsáhlosti Nové Krajiny a přinášejí ji sem, do akcí naplněného TADY a TEĎ, spřádáme je všechny dohromady do Nového Paradigmatu. Tak se rodí Nový Svět uprostřed světa starého.

 

Je zde hluboká vážnost, která proniká vším, zvýšená geopolitickými povstáními, přírodními katastrofami, nečekanými nemocemi a úmrtími těch, které známe. Je to zvláště šokující, když jasní mladí jedinci Druhé Vlny opouštějí planetu. To vše ukazuje křehkost života právě teď; nikdy nevíme, co přijde. Tato křehkost způsobuje, že naše existující vztahy se prohloubí. Hroty jsou opravdu vysoké a budou ještě vyšší. Ale odhalované úrovně Pravdivosti jsou úžasné a naprosto za to stojí.

 

Změna v pohybu začala... Naskočili jsme na své kouzelné Zelené Koně a začínáme naši životní jízdu. Zbývající pouta k našim starým životům, starým já a starým příběhům se trhají, jedno za druhým, v hurikánu silných větrů. Jak se osvobozujeme od minulosti a vynořujeme se jako autentické, sobě vlastní bytosti, díváme se na všechno novýma očima. To nám umožňuje sladit se s naším Pravým Směrem a Pravým Účelem. A Změna v pohybu bude jen stále silnější...

 

V této době mnoho lidí zažívá významné probuzení, naprostou přeměnu a dokonalý posun o 360°. Závoje iluze se náhle rozplynou a vynoří se jejich Pravé Já. Zároveň bude křišťálově jasný i jejich Pravý Směr. Děje se tak proto, že energie nyní nadmíru podporují to, abychom se stali opravdovými, autentickými bytostmi žijící Opravdové Životy.

 

Tento měsíc opravdu bude novým začátkem. Březen je první měsíc, ve kterém ucítíme mocné účinky vstupu této nové vlny lidí, kteří se právě osvobodili a nyní dělají 100% závazek k tomu, aby šli svým Pravým Směrem se vším, co mají. To vytvoří velký rozdíl a pomůže to projasnit cestu do Nové Krajiny pro nás všechny.

 

Nyní je čas zvolit ŽIVOT. Skutečný, nám vlastní, PRAVÝ ŽIVOT cítěný srdcem. Je čas jednoduše skočit do toho a udělat to. Jít cestou našich slov tím, že budeme investovat náš čas, energii, peníze a celou bytost do toho, co nejvíc chceme zhmotnit. Žít to, co je nám vlastní, naší autenticitu, integritu a PRAVOU LÁSKU SRDCE ve všem, co děláme. Tento tanec do nového Pravého Života začal a nemůže být zastaven.

 

Solara

www.nvisible.com

 

Toto je velmi malý fragment Solařina kompletního  Surf Reportu na březen 2014. Celý Surf Report a týdenní Updaty jsou dostupné po zapsání v angličtině, němčině, portugalštině, ruštině a španělštině na INVISIBLE MERCADO.

 

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Markéta N. (www.transformace.info). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.