Fragment ze Solařina Surfreportu - březen 2013

18.03.2013 22:55

 

 


Skok do akce

 

Měsíc březen začíná pocitem, že procházíme jakýmsi dockingovým/ připojovacím procesem s naší Novou krajinou. (docking = vložení a zapojení notebooku do tzv. dokovací stanice, která je trvale umístěna na pracovním stole a je připojena do sítě a k dalším zařízením - pozn. překl.) Všechny potřebné zástrčky už máme, ale musíme počkat, až budou připraveny nové konektory. Ve vzduchu je pocit dočasného čekání, ale ten nebude trvat dlouho. Závěrečné dosednutí onoho propojení mezi naším Opravdovým já a Novou realitou se děje právě teď. A velmi brzy budeme vtaženi do režimu plného přiblížení (v orig. full zoom).

V březnu se MŮŽE STÁT COKOLI. Je to pravda, teď víc než kdykoliv dřív. Očekávejte Neočekávané.  V březnu se bude dít spousta překvapení. Energie budou divoce kolísat. Jeden den se budeme cítit jako Král či Královna světa a další den budeme utlumení a budeme stěží fungovat. Šťavnaté melouny budou padat do našich otevřených rukou a vzápětí se něco ztratí/odpadne.

Blízko na obzoru je několik našich důležitých rozhodnutí. Zprvu nám může připadat, že máme příliš mnoho možností. Kterou si vybereme? Chceme se rozhodnout správně, protože na tom hodně záleží. Právě teď je toho hodně V SÁZCE. Proto je důležité se pevně rozhodnout pro manifestaci toho, co opravdu chceme.

Březen je měsíc, v němž se uzavře mnoho dveří vedoucích k minulosti. Jsou to dveře k našemu starému chování, překonaným/zastaralým názorům, omezenému vnímání a způsobům jednání s prošlou lhůtou. Zbavíme se mnoha závěrečných vrstev iluzí, které jsme nasbírali v průběhu našich dřívějších cest. Řekneme sbohem mnoha aspektům našich starých životů. Rozloučíme se s některými našimi starými přáteli, kteří mají namířeno jiným směrem. Toto březnové zavírání dveří nás připravuje na otevírání dveří dokořán v dubnu.

Se začátkem měsíce se někteří z nás cítí přetížení a rozčarovaní, plní netrpělivosti, že už tak dlouho čekáme na začátek svého Nového života. Klíčem k pochopení je to, že naše Nové opravdové životy už začaly. I když se stále nacházíme ve starých situacích, je třeba žít své životy tak, jako bychom už byli v situacích nových. To pomůže pohnout věcmi kupředu.

Březen začíná jako čmelák, s nepříjemným bzučením a občasným bodnutím. Jakoby nám během března někdo podtrhával pod nohami staré koberce, a tím se nás snažil dostat z našich zón komfortu. Březen ohlašuje ukončení převážné části naší minulosti, takže to, co není v souladu s naším Opravdovým já a Opravdovým životem, se od nás odtrhne.

V březnu začíná něco velikého. V lednu jsme tento proces zahájili a v únoru jsme udělali potřebné přípravy. Tento měsíc začínáme mnoha otázkami, a na konci měsíce budeme znát mnoho odpovědí.

Březen přinese některé důležité změny, výjimečné příležitosti a Kvantové průlomy. Nastanou i ožehavé okamžiky, podobné surfování na rozbouřeném moři, které budou vyžadovat, abychom zůstali mimořádně soustředění a pohotoví a vytrvali v silném propojení s Poznáním našeho Srdce. Na začátku měsíce mohou být naše kroky váhavé a nejisté, ale v průběhu března budeme kráčet se vzrůstající sebedůvěrou a jistotou, s poznáním, že naše cíle jsou blízko a naše Nejdivočejší sny se manifestují právě teď.

Během tohoto měsíce bude mnohé dokončeno a budou zaseta jiskřivá nová semínka, která připraví jeviště pro mocnou dubnovou energii A Mu´a*, která nás posune rázně vpřed. Tato nová A Mu´a energie dokončí v dubnu skok, který jsme začali před rokem.

Solara

https://www.nvisible.com/

 

Toto je pouze malý fragment ze Solařina kompletního Surfreportu na březen 2013. Celý Surfreport a jeho týdenní aktualizace jsou dostupné předplatitelům v angličtině, němčině, maďarštině, portugalštině, ruštině a španělštině.

* A Mu´a a je slovo jazyka Rapa Nui, které znamená JÍT VPŘED

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Ivana M. (https://www.transformace.info/). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.