Cesta k vnitřnímu pochopení - B.B.

15.05.2012 09:03

Poselství Kryona přijala Barbara Bessen v listopadu 2007


 

Zdravím vás, milí přátelé, jsem Kryon z Magnetické služby. Dnes je nádherné počasí, že? Den jako stvořený pro tebe, milovaný člověče, aby ses mohl spojit sám se sebou, nahlédnout do hlubin svého nitra a víc poznat sám sebe. Co si o tom myslíš? Nebo si raději řekneš: To je odpoledne jako stvořené jít se projít do města třeba do nákupního centra? Možná bys chtěl být venku a strávit podzimní odpoledne v kavárně, vypít si kávu a dát si k ní kousek vynikajícího jablečného koláče? Vím, jak vy Evropané tento odpolední rituál milujete. Jak by ses na to díval, kdybych ti řekl: Spoj oboje dohromady. Zkombinuj to. Dělej obojí. Člověk většinou inklinuje k tomu, aby se zabýval duchovními aktivitami, jak tomu říkáte, v určitou denní dobu. Často je spojujete s určitými rituály a s určitým prostorem. Prostě oddělujete váš pozemský život od duchovního, navzdory tomu, že vše je vlastně jedno. Při bližším pohledu je totiž spirituální všechno, co děláš.

 

Možná si rád zapálíš svíčku, když se chceš se mnou spojit, oslovit mě nebo požádat o radu. Možná i zatemníš pokoj nebo zapálíš vonnou tyčinku. Klidně to tak dělej, nic proti tomu nemám. Možná dáváš přednost určité denní hodině, kdy si pro sebe uděláš čas a nenecháš se nikým rušit. Proti tomu také nic nemám. Jen bys měl vědět, že jsem tady vždy, kdykoli mě zavoláš, nemusíš kvůli tomu dělat žádný zvláštní rituál. Jsou totiž lidé, kteří si řeknou: „Teď se zrovna necítím moc dobře. Zkontaktuji se s duchovním světem, až se budu cítit lépe. Pak to určitě udělám.“ Jaká škoda, tak rád bych ti pomohl, aby se ti ulevilo.  


Někteří lidé si zaplní celý den různými aktivitami a navázání kontaktu s duchovním světem, třeba i s Kryonem, nechají až úplně na konec. „Až budu se všemi svými každodenními záležitostmi hotov, pak oslovím Kryona, aby už konečně mohl víc působit v mém životě,“ řeknou si. Jaká škoda, jak rád bych byl vědomě u tebe, když pereš prádlo nebo připravuješ jídlo pro své děti. Rád s tebou strávím polední přestávku nebo tě doprovodím do fitcentra. Proč ne? Mně to dělá velkou radost, že si můžeme užívat vzájemného kontaktu a bavit se spolu. 


Tím tě chci ujistit – což už teď asi víš – že není třeba žádného zvláštního času, zvláštní situace ani zvláštního místa, aby ses spojil se mnou nebo s jinými duchovními pomocníky. Jsme k dostižení všude, na všech místech i bez zapálené svíčky. Možná si myslíš, že k tobě mohu lépe proniknout, když jsi v klidu a v ústraní. Přitom postačí jen pár hlubokých nádechů a tvůj čistý úmysl a hned jsem u tebe. Zní to zvláštně, viď?  Že by bylo kontaktování duchovního světa až tak jednoduché? No ovšem, trochu cvičení k tomu také patří, aby sis vytvořil čistý kanál. Jak ostatně říkáte i vy sami: Učení dělá mistra nebo Žádný učený z nebe nespadl. Mistři se však neformují v nebi, ale ve spolupráci s nebem, s nebeskými bytostmi, jak nás někdy nazýváte. Můžeme tedy dnes společně podniknout další krůček ke tvému mistrovství? Chtěl by ses se mnou ještě intenzivněji zkontaktovat?  


Dobrá, pak se pohodlně opři, třikrát nebo čtyřikrát zhluboka nadechni, zavři oči a vizualizuj si louku. Může to nějakou chvíli trvat. Trochu ti s tím pomohu. Louka bude taková, jaká se ti líbí. Vizualizace je silou tvé představivosti. S touto silou si něco představuj, například si vzpomeň na nějaké místo, kde jsi strávil dovolenou. Udělej si čas, pozoruj tuto louku a její obyvatele. Myslím tím květiny, trávu, stromy, ptáky a třeba veverky. Pak si vyzkoušej svůj čich. Vnímej, jak louka voní. Opět to může nějakou chvíli trvat, než se v tobě tento vjem ustálí. Pokud se ti to nepodaří hned, pak to zkoušej znovu a znovu. Je to stejné jako v tom rčení o učení a mistrech.  


Dnes bych se s tebou chtěl zkontaktovat přímo. Chceš mi podat ruku? Přicházím teď k tobě  po louce. Ještě bych chtěl podotknout, že dlouho předtím, než jsi začal číst tyto řádky, ses už spolu se mnou připravoval na toto setkání. Už ráno jsem věděl, že si večer budeš tyto řádky číst, a proto jsem tě na to již určitým způsobem naladil. Všechny tvé části, všechny tvé buňky věděly o našem nadcházejícím setkání a naplnily se radostným očekáváním. A teď ten okamžik nastal: stojíš na louce a já jsem tam taky. Přicházím k tobě, až stojím před tebou. Kdysi jsem popisoval, že jsem velký jako dům a mou hlavní barvou je měděná. To je v zásadě správné. Ale ujišťuji tě, že se ti mohu zjevit i jinak, jak je to právě pro tebe vhodné. Budeš-li si myslet, Kryon je velký jako dům, pak k tobě možná přihopkám jako velký zajíc. Ne, nejsem žádný zajíc. Nebo že by přece? Jak bys to chtěl zjistit? To je jen žert. Samozřejmě nejsem žádný zajíc, jsem multidimenzionální bytost stejně jako ty, i když ty tomu často ve svém každodenním pozemském životě nechceš věřit. Nyní stojím před tebou a podávám ti ruku. Dokážeš to vnímat? Je to premiéra. Ještě nikdy jsem takovým způsobem skrz mou partnerku Barbaru nenavázal s vámi, probuzenými mistry, kontakt. Nuže, nyní nastal ten správný okamžik.


Tak, teď bych ti rád pošeptal do ucha poselství. Je určeno jen pro tebe, jen a pouze pro tebe. Dokážeš mě slyšet? Vkládám ti tato slova jako myšlenky do tvého energetického pole. Chceš se mnou ještě chvíli pobýt? Možná se mě chceš na něco zeptat? Pak věz, že může přijít i taková odpověď, jakou bys neočekával. Nejsem tady proto, abych ti jen něco potvrzoval. Komunikace s duchovním světem přináší i to, že je třeba ukázat nepříjemné věci, které je třeba změnit. Možná ti odpovím něco, co se ti vůbec nebude líbit.

 

Chtěl bys setrvat ještě déle v energii Všeho-co-existuje, kterou zastupuji? Dobře, pak zůstaň uvolněný nebo si udělej pohodlí na gauči. Chceme s tebou pobýt, jak je ostatně v rodinném kruhu běžné, v příjemně uvolněné atmosféře a trochu i oslavovat. Oslavuj se mnou svou cestu ke svobodě. Já, Kryon, jsem ti rád k dispozici, kdykoliv si to přeješ. Rád ti pomáhám ulehčit  tvou cestu do nové energie a s novými energiemi. Pomáhám ti udržovat směr. Cesta ke svobodě vede přes cestu do tvého nitra. V tobě je vše, co potřebuješ vědět, nové poznatky, nové nápady, které bys rád brzo realizoval. Vše je v tobě, v tvém mikrokosmu.


Praxí si tak vytvoříš důvěrné spojení se mnou nebo s dalšími duchovními pomocníky, že postačí myšlenka a tvůj čistý úmysl a hned budeme v kontaktu. Není to nádherný nástroj pro tvé další kroky? 


V hluboké lásce a sounáležitosti,

Kryon
 

Přijala Barbara Bessen v listopadu 2007. Článek je k volnému využití. Změny v textu nejsou povoleny. Z německého originálu www.kryon-deutschland.com/channeling_nov07.html pro https://www.novoucestou.cz/ přeložila Jana S.