BRDSKÁ VÝZVA - k současným událostem a rozšiřování týmu překladatelů

19.03.2012 21:21

 
 
 


 
 
Milovaná Posvátná Srdce,
 
 
 
 
 
K SOUČASNÝM UDÁLOSTEM a různým VÝZVÁM a apelům
 
 
 
Tu a tam mi chodí e-maily k tzv. Holešovické výzvě, k zapojení se do Anonymous a nevím čeho ještě. Vzbuzuje to ve mně různorodé pocity a tak jsem si to v sobě prosévala a snažila se přijít na to, zda mám či nemám reagovat. Zda to, co vnímám a co to ve mně probouzí je skutečné či ovlivněné aktuálními energiemi... Vlastně to všechno vyklíčilo ve větší článek, který však ještě nechám pracovat a nevím, zda jej napíšu či ne. Bude potřeba ještě hodně prosévat. Přesto bych ráda vyjádřila něco, co teď intenzivně cítím.
 
 
 
Nebudu vám říkat, co máte dělat, říkat a jak reagovat nebo ne. Chtěla jsem spíš položit pár otázek. Je tohle všechno opravdu to, co chceme? Je tohle způsob, jakým chce reagovat naše duše a srdce? Nebo jsme jen pod vlivem energií a Merkur si s námi mistrovsky zahrává? Nejsou některé reakce příliš prudké? Je vpořádku nechat promluvit své emoce, ale chceme opravdu tyto šířit dál? A přenášet to na ostatní? Nezapomínejme na to, že čím vyšší jsou naše vibrace, tím silnější je dopad na vědomí lidstva... Nemáte také někdy pocit, že jsme někam sklouzli? Kam se podělo vědomí Jednoty? Proč se najednou oddělujeme? Jednota je přece o jednotě se vším a všemi - ne jen několika tisíci lightworkery... A co svobodná vůle? Nedávno mi přišel rozhořčený e-mail, jak si Česká televize mohla dovolit zamlčet, že protestujících bylo 10 tisíc a ne jen 2 a půl (či podobné číslo). Ale nás v téhle zemi žije 10 milionů!!!  A každý z nás má svůj vlastní plán vývoje, každý z nás má jiný názor na dění, jinak situaci vnímá (a to neznamená, že ji vidí špatně a nebo že ostatním lže či něco zapírá) a také jiné přání, jak by tato země měla vypadat. A troufám si tvrdit, že tohle nemáme jednotné ani tzv. "mezi sebou"...  A Bůh nám VŠEM - opakuji VŠEM - dal svobodnou vůli. A na té si přeci také zakládáme. Tak kam se to všechno podělo? Nebo to byla jen prázdná slova? Věřím, že ne. Že je to jen dočasný stav. Že nás dočasně oslepila iluze oddělení. Netvrdím, že mne se toto netýká. Je to vlastně takový pohled do zrcadla na to, co jsem dělala ještě poměrně nedávno a v některých oblastech možná stále dělám a jsem za to vděčná. Děkuji.

 
 
Možná bych ani tuto "výzvu" nepsala, kdybych ji tak intenzivně necítila v "éteru". Má dopad na nás všechny a to, co se nyní děje je i tak dost náročné... A pokud to i nadále cítíte na hromadné akce, revoltu a výzvy, plně to respektuji. Respektujte ale prosím i moje přání - neposílejte mi tyto výzvy. Rozhodně ne v tomto období. Děkuji.

 
 
Připojím ještě úryvky ze dvou poselství, která dnes dávám na tyto stránky. Pro zamyšlení:
 
 
 
1) KRYON - únor 2012:
 
Je to vzrušující doba, že? Nic není tak, jak bývalo dřív - vše, co již neodpovídá Božské pravdě, se rozpouští. Možná by ses chtěl zeptat: “Co je to Božská pravda?“ Božská pravda je nekonečná jednota. Vše, co existuje, je Jedno, neexistuje žádné oddělení. Vše patří k sobě, je to jako jedna velká buňka, neoddělitelný celek. Tento celek žije v harmonii. Neexistují žádné hádky, spory, vykořisťování, vymezování, žádná šikana, jen láska. Existuje jen Božská láska. Nic jiného tam nemá místo. Teď se možná ptáš: “Proč je tady na Zemi kolem toho takové divadlo? Proč jsou tady tak rozdílné životní podmínky? Proč existují chudí a bohatí? Proč musí lidé hladovět?“ Je to experiment, moji drazí. Velký experiment, se kterým jsi souhlasil a s tebou pochopitelně mnoho dalších duší. Zvláštní výběr padnul právě na toto časové období a tuto inkarnaci. Mnoho duší chtělo být při tom, jak se Země posouvá na novou úroveň a novou oběžnou dráhu ve sluneční soustavě a galaxii. Bylo to tvé přání, aby ses vyprofiloval, vybrousil, vyhladil a vyleštil, jako když sochař dokončuje své dílo. Zbývá ještě něco vypilovat, propracovat jemné detaily.
 
Tento proces je nyní v konečné fázi tvoření. Odložil jsi staré karmické otisky, stále zpracováváš své vzorce a stále víc se přibližuješ ke svému jádru. To je to, co se nyní děje. Je to fáze pravého poznání, pronikání do vlastního bytí. Je to přijetí tvého božského jádra. To je právě to, co se nyní děje. Jak jsme již mnohokrát zmiňovali, nic není takové, jak se to jeví. Pozoruješ-li současné politické dění zvnějšku, může to působit velmi dramatickým dojmem. Podívej se na Egypt, Súdán, Afghánistán a další menší nebo větší symboly změn. Vypadá to jako bouře, avšak za bouří září pravé Božské jádro. Všechno ostatní je jen dobře zahraná divadelní hra. Aktéři jsou v závěrečném jednání, ve kterém se všichni herci snaží vydat ze sebe to nejlepší a předvést všechny aspekty své herecké role, aby se pak na závěr společně, dobří i „zlí“, uklonili a vychutnali si s radostí závěrečný potlesk.
 
 
 
2) SOLARA - březen 2012:
 
Dalším důležitým krokem, který musíme v tuto chvíli všichni učinit je to, že přestaneme tento svět vnímat jako nepřátelský. Opravdu nám to k ničemu není. Praví Celiství nežijí v nepřátelském prostředí. Žijí ve SPRÁVNÉM ČASE – NA SPRÁVNÉM MÍSTĚ. Jsou podporováni ve všem, co dělají. Neupadají do dramat ani neberou osobně vnímané ústrky. Praví Celiství z ničeho „nedělají kauzy“ ani v sobě nedusí vlastní emoce. Cítí-li se kvůli něčemu přešle nebo mizerně, tak o svých pocitech upřímně komunikují a udělají krok k tomu, aby uvedly Věci Do Pořádku. Nejdůležitější je, že Praví Celiství nežijí ve světě reakcí, ale ve světě čistých, rozhodných činů.
 
 
 
Samozřejmě, všichni jsme si vědomi hrozných věcí, které se v našem světě dějí, ale to není svět, který obýváme. Neznamená to, že se čemukoli vyhýbáme. Víme, že nejefektivnější způsob jak změnit nepřátelský svět je ten, že z této reality vyjmeme naši energii. Jestliže budeme dál obývat svět založený na dualitě a jestliže v něj budeme dál věřit, tak zůstaneme ve svárech duality lapeni. Ale jestliže vědomě začneme žít ve Vyšší Realitě jako Praví Celiství, tak přestaneme sytit iluze duality. Tím budeme posilovat rezonanci Pravdivosti na celé planetě tak dlouho, až dualita zmizí.
 
 
 
 
 
ROŽŠIŘOVÁNÍ TÝMU
 
Jak už jsem několikrát psala, za pár týdnů očekávám narození svého prvního děťátka. Velmi se na jeho příchod těším a jak se ta doba blíží, postupně "finišuji" některé úkoly a (snad dočasně) opouštím i některé své dosavadní aktivity. A jednou z nich je i překládání poselství a channellingů. Ráda bych se k tomu ráda opět vrátila, ale nyní je myslím pochopitelné, že se chci plně věnovat svému děťátku a nastolení jakési harmonie mezi námi. Ráda bych si toto období užila a proto tedy skutečně již jen dokončuji co jsem slíbila a nové nezačínám. Vznikne tím ale určitá "mezera" v našem týmu a proto bych vás ráda poprosila, abyste se k nám přidali. Pokud je mezi vámi někdo, kdo umí anglicky (nebo i německy) a chtěl by to třeba jen vyzkoušet, určitě se ozvěte. Nebojte - nebudeme na vás vyvíjet žádný nátlak. Poselství je velká spousta a je tedy možné si i vybrat (postupně se specializovat). Ze začátku můžete třeba zkusit kratší text... S Láďou se určitě snadno domluvíte. Některé překlady jsou i kratší a snazší a pokud si nebudete vědět rady s terminologií, rádi vám pomůžeme. Ovšem těch opravdu "specializovaných" slovíček zase tolik není.

Možná namítnete, že byste to i zkusili, ale že toho máte sami hodně... Pak ale vězte, že všechny máme také své projekty, rodiny, weby a mnoho dalších aktivit. Přesto je toto činnost, která se dá zvládnout. A navíc to není jen "služba veřejnosti". Je v nich především veliký osobní přínos. Alespoň mne každý z překladů velmi obohatil. A ačkoli jsem zejména ke Kryonovým poselstvím přistupovala zpočátku obezřetně - byla hrozně dlouhá a nyní překládám i z MP3 záznamu (mluvená) - tak pro mne byla a jsou obrovským přínosem a vždy se na ně těším. Při překládání se totiž dostanete k další "vrstvě" a přejde na vás určité požehnání... Takže teď jsem z nich naopak nadšená a některá poslouchám i z předstihem... :-)) I my si ale potřebujeme občas odpočinout. Někdy se i v našich životech odehrávají určitá "zemětřesení", jindy jsme prostě jen zahlcené prací, případně se potřebujeme přesunout do více "materiální sféry". A někdy prostě jen potřebujeme celkovou dovolenou. Pokud tedy tato poselství čtete, líbí se vám a umíte některý z těchto jazyků, možná je na čase se přidat a přejít do další fáze - vyrovnání "dávání a přijímání"...
 
 
 
S Láskou,
 
 
 
 
 
Vaše Posvátné Srdce M.
 
 
 
P.S.: Kontakt pro zapojení se do týmu je: mlcaklad@seznam.cz