Brána k lásce

22.10.2010 09:11

 

22.10.2010, 07:44, Jaroslava Křížová

V současné době probíhá po celém světě důležitá proměna. Ukotvují se tzv. energetické brány 11:11.  Je to něco, co přináší více radosti a lehkosti do našeho žití, lásku čistého srdce.


Moji milí, vážení či zpřátelení, potkáváme se společně už docela dlouhou dobu při energetických ošetřeních, u výkladu karet, na těchto stránkách nebo v životě. Za tu dobu jsem pochopila, že to, co VŠICHNI nejvíce hledáme (postrádáme, potřebujeme, řešíme) je LÁSKA. Je to náš základ. Bez něj nemůžeme žít, svobodně dýchat, prospívat. Chybí-li nám,  chřadneme a není nic, co by nám ji mohlo vynahradit.

 

A přitom tento pocit nedostatku je jen iluze. Lásky je všude neomezené množství. Prostupuje celý vesmír, všechno co je, tedy i nás. Potíž je v tom, že se na ni dost často neumíme "naladit", nevíme jak se "k ní dostat".

 

Abychom se to znovu naučili, potřebujeme zvýšit svoji vnímavost a zjemnit svoje energetické vibrace. Posílit vědomí sebe sama a zároveň si uvědomit svoje propojení se vším a všemi kolem nás.

 

A to je tím nejdůležitějším úkolem brány 11:11. Jde o propojení v srdcích, otevření se dávání a přijímání lásky. Pokud chcete tuto energii přivést do svého života a zároveň ji poslat do života druhých (protože jediný zdravý stav je rovnováha v dávání a přijímání), připojte se ve svých myšlenkách a ve svém srdci kdykoliv to ucítíte v průběhu pondělí 25. října 2010 k této energii.

 

Stačí si jen sám/sama pro sebe (nahlas nebo potichu) říci:

 

OTEVÍRÁM SE VŠEMU CO JE, DÁVÁM A PŘIJÍMÁM LÁSKU. JÁ JSEM LÁSKA.

 

Řekněte si to kolikrát chcete, ale hlavně si to PROCIŤTE. Protože jste přece LÁSKA. A ta se nedá promyslet, ta se dá jen prožít...

 

V srdci

 

Jarka

 

9. brána 11:11

 

Poznámka ke kopírování:

Pro www.projasneni.cz  napsala Jaroslava Křížová. Tento článek je možné v nezkrácené a neupravené podobě volně kopírovat a dále publikovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně aktivního odkazu.